GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
neostáva nám nič iné, než len dúfať...akože ja sa na to teším...veľmi veľmi veľmi, no na druhú stranu mám XY povinností a v rámci voľného času XYZ hier na hranie, takže myslím, že by sme všetci prežili odklad
aj keď na druhú stranu...preboha...v septembri to budú už 2 roky od vydania, čo je už predsa trošku veľa a v tomto R* nikdy neodpustím, že šlo takouto cestou, za ktorou vidím len snahu o čo najvyšší zisk, lebo úprimne, nemusíme to brať globálne, koľko ľudí vo vašom okolí kúpilo starú konzoulu len kvôli GTA ? ja poznám síce "až" jedného človeka, no aj tak...verím, že sa s GTAV zvýšili a možno ožili predaje starých konzol, rovnako potom s novými konzolami, čo už, vidno, že PC market je u nich na poslednom mieste, na čo sme už všetci zvyknutí a to je už problémom celého priemyslu, že sme skončili v takýchto sra*kách
aj keď na druhú stranu...preboha...v septembri to budú už 2 roky od vydania, čo je už predsa trošku veľa a v tomto R* nikdy neodpustím, že šlo takouto cestou, za ktorou vidím len snahu o čo najvyšší zisk, lebo úprimne, nemusíme to brať globálne, koľko ľudí vo vašom okolí kúpilo starú konzoulu len kvôli GTA ? ja poznám síce "až" jedného človeka, no aj tak...verím, že sa s GTAV zvýšili a možno ožili predaje starých konzol, rovnako potom s novými konzolami, čo už, vidno, že PC market je u nich na poslednom mieste, na čo sme už všetci zvyknutí a to je už problémom celého priemyslu, že sme skončili v takýchto sra*kách
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aký ma zmysel preorder na steame za tu neuveriteľne prestrelenú cenu, keď krabicovka vyjde o 20eur lacnejšie?
//popri pisani toho prispevku mi deezer pri počuvani pesničiek nahodne pustil "Oh No - Welcome To Last Santos
//popri pisani toho prispevku mi deezer pri počuvani pesničiek nahodne pustil "Oh No - Welcome To Last Santos
A kde mam podla teba pouzit tu krabicovku, ked nemam ani mechaniku?DeJF napísal:Aký ma zmysel preorder na steame za tu neuveriteľne prestrelenú cenu, keď krabicovka vyjde o 20eur lacnejšie?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
To mas nejaky herny ntb?
Ak sú tie požiadavky reálne, tak nijaký špeciálny herný ntb netreba, ale neverím tomu, tak predobjednávať určite nebudem.Radioactive_Mouse napísal:To mas nejaky herny ntb?