ASUS K50IJ - problem s SSD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
wolfyno
Novice
Novice

ASUS K50IJ - problem s SSD

Príspevok od používateľa wolfyno »

Ahojte chcel by som sa poradiť čo robím zle respektíve je zle.

SSD disk - https://www.alza.sk/kingston-ssdnow-v30 ... 368937.htm
Redukcia - https://www.alza.sk/akasa-ak-oa2ssa-bk-d307348.htm

BSOD - //obrazky vkladaj do priloh
casty reset - //obrazky vkladaj do priloh

Nahodil som do notebooku Asus K50IJ SSD disk cez redukciu do mechaniky, od začiatku to robilo problemy. Prehodil som v BIOS-e disky z IDE na AHCI potom späť až nakoniec pomohlo zavolať default BIOS potom ho už našlo aj pod AHCI. Inštalácia prebehla pohode všetko šlapalo ako má. Len zrazu reset a nevedelo naisť disk. Tak som prehodil disky znova na IDE a znova inštalácia pohode, len sa začali objavovať resety typu: (odkaz vyššie) a taktiež BSOD (odkaz vyššie) neviete mi poradiť čo robim zle respektive čo je zle pripadne čo urobiť aby to už išlo konečne tak ako ma). PS robil som aj MEM-test volany cez Windows na obe ramky aj integrovanu aj externu a všetko pohode

PS: Viem že jedno s riešení je i kupa noveho notebooku, ale nejedná sa o môj stroj (ja na mojom 4530s s SSD diskom fungujem už rok mam ten istý disk aj redukciu a nemal som najmenši problém - preto som kupoval túto kombináciu)

Ďakujem
(Procesor Intel Core 2 Duo, 4GB RAM)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: ASUS K50IJ - problem s SSD

Príspevok od používateľa brm »

Dobré by bolo vyskúšať v tej redukcii iný disk resp. vyskúšať ten disk v inom kompe, či sú tieto dve časti v poriadku.
wolfyno
Novice
Novice

Re: ASUS K50IJ - problem s SSD

Príspevok od používateľa wolfyno »

dobrý nápad, vyskúšam, ešte skúsim aj urobiť test na disku ne-aký pomaly či v poriadku disk ....

ale ďakujem za ideu ....
Napísať odpoveď