Anyway. Čo hovoríte na toto?
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
dasti555: Chod sem https://store.steampowered.com/account/ ... ansactions , klikni refund a dostanes to na steam wallet hned a mozes kupovat.
Aiden dik za link ale. Kúpiť mi to nejde vraj zem obchodu neodpovedá lokalite.
Vraj som v USA. Keď idem cez internet v mobile. Snáď v Rakúsku na PC a rakúskom nete mi to pôjde.
Dokonca mi to ukazuje 59.99$ a keď som siel cez WiFi tak zas som nebol na území obchodu. No aj taky Steam. Ak to nepôjde mam skúsiť gift? A použiť na mňa?
Vraj som v USA. Keď idem cez internet v mobile. Snáď v Rakúsku na PC a rakúskom nete mi to pôjde.
Dokonca mi to ukazuje 59.99$ a keď som siel cez WiFi tak zas som nebol na území obchodu. No aj taky Steam. Ak to nepôjde mam skúsiť gift? A použiť na mňa?
Tak som v rakúsku. Šlo by to ale chce to 59.99... tak asi musím počkať do Pondelka kým budem na SVK a kúpim to za SK cenu. Alebo vyskúšam nejaké proxy. Inak dík.
Tak proxy som nenašiel ani jedno stabilné. Tak musím počkať do pondelka. Snáď akcia bude stále platiť (že sa dostanú tie peniaze)
Alebo to mám nechať za 59.99€ a nešpekulovať aj keď rád by som za tých ušetrených 5€ otvoril krabice na CSGO a mal šancu teda že niečo padne. Ale zas čo ak sa mi to neprehodí? Lebo si to bude myslieť že som v Rakúsku pritom tam nebudem a aj tak to nepôjde?
Také problémy ..
Tak proxy som nenašiel ani jedno stabilné. Tak musím počkať do pondelka. Snáď akcia bude stále platiť (že sa dostanú tie peniaze)
Alebo to mám nechať za 59.99€ a nešpekulovať aj keď rád by som za tých ušetrených 5€ otvoril krabice na CSGO a mal šancu teda že niečo padne. Ale zas čo ak sa mi to neprehodí? Lebo si to bude myslieť že som v Rakúsku pritom tam nebudem a aj tak to nepôjde?
Také problémy ..
http://www.sector.sk/novinka/97570/nova ... -gta-v.htm
(Pri posledných 4K obrázkoch došlo k posunu, ak sa nemýlim. Už som sa normálne zľakol.)
(Pri posledných 4K obrázkoch došlo k posunu, ak sa nemýlim. Už som sa normálne zľakol.)
rados915 - tiez som to pocul, ale neviem potvrdit vyvratit. Ja som online hry nehral takmer vobec, ale prave pri GTA to chcem zmenit, ak by teda nebola mozna registracia na steam pri krabicovej verzii (ktoru by som tiez chcel), bude mozna hra aj medzi ne-steam a steam hracmi?
V tejto suvislosti, odporucate radsej Steam alebo krabicovu verziu, ktoru som povodne chcel, lebo toto je hra ktoru by som chcel v krabici, prip. co sa tyka ceny kde a kedy sa oplati kupit, 5€ rozdiel neriesim, ale ak by bol rozdiel 10-15€, uz by som zvazoval aj nekrabicovku.
K novym screenshotom, tu je priamy odkaz...
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... o-v-for-pc
Zaujal ma tam ale tento text:
"make sure to pre-order by next week Tuesday March 31st to get $1.5 million in in-game bonus money to spend"
Dokonca je text podciarknuty, co by mohlo naznacovat, ze tento datum je uz definitivny a nebude dalsi odklad, v co aj dufam.
Vyuzijem tuto temu aj na dalsiu otazku, ak budu v buducnosti MODY, mozem si zakupenu hru pomocou jedneho kodu/serial no. na rovnaky pocitac nainstalovat do 2 roznych priecinkov, v jednom by bol original a v druhom by som instaloval mody, kvoli tomu, ze aj v minulosti sa mi po instalacii modov "pokazila" instalacia a hra nesla spustit, takze by som chcel prvu instalaciu ponechat pre istotu a v druhej by som skusal mody s realnymi autami, budovami, postavami, vylepsenou grafikou a pod., mozno by som to tam hral aj odznova, kedze hra by vyzerala inak.
V tejto suvislosti, odporucate radsej Steam alebo krabicovu verziu, ktoru som povodne chcel, lebo toto je hra ktoru by som chcel v krabici, prip. co sa tyka ceny kde a kedy sa oplati kupit, 5€ rozdiel neriesim, ale ak by bol rozdiel 10-15€, uz by som zvazoval aj nekrabicovku.
K novym screenshotom, tu je priamy odkaz...
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... o-v-for-pc
Zaujal ma tam ale tento text:
"make sure to pre-order by next week Tuesday March 31st to get $1.5 million in in-game bonus money to spend"
Dokonca je text podciarknuty, co by mohlo naznacovat, ze tento datum je uz definitivny a nebude dalsi odklad, v co aj dufam.
Vyuzijem tuto temu aj na dalsiu otazku, ak budu v buducnosti MODY, mozem si zakupenu hru pomocou jedneho kodu/serial no. na rovnaky pocitac nainstalovat do 2 roznych priecinkov, v jednom by bol original a v druhom by som instaloval mody, kvoli tomu, ze aj v minulosti sa mi po instalacii modov "pokazila" instalacia a hra nesla spustit, takze by som chcel prvu instalaciu ponechat pre istotu a v druhej by som skusal mody s realnymi autami, budovami, postavami, vylepsenou grafikou a pod., mozno by som to tam hral aj odznova, kedze hra by vyzerala inak.
Pokiaľ viem tak multiplayer bude asi na spôsob GTA IV čiže aj steam aj non-steam sa musia prihlásiť na RGSC a pôjde to cez ich servery. Čiže myslím si že áno bude možná hra medzi non a steam usermi.
Krabicovka na jednej strane možno by k tomu bola aj mapa (ako u GTA IV a nejaké iné srandy) ale mne osobne by skôr zavadzala. + Pokiaľ sa nebude dať aktivovať na steam učte krabicovka tak asi nebudeš mať steam achievementy. (Ak nejaké budú čo asi hej)
K tým módom mohol by si to spraviť tak že by si to mal v dvoch zložkách a iba by si prepisoval názov "verzie" ktorú by si chcel spustiť.
Čiže v Steam : //Apps/......../.../.../common budeš mať GTA V a GTA V(mod) a ak by si chcel hrať mod tak pôvodnú zložku prepíšeš na (original) a zmažeš mod. Ale možno by to šlo aj normálnym spôsobom. Iba moja rada ako by som to robil
Krabicovka na jednej strane možno by k tomu bola aj mapa (ako u GTA IV a nejaké iné srandy) ale mne osobne by skôr zavadzala. + Pokiaľ sa nebude dať aktivovať na steam učte krabicovka tak asi nebudeš mať steam achievementy. (Ak nejaké budú čo asi hej)
K tým módom mohol by si to spraviť tak že by si to mal v dvoch zložkách a iba by si prepisoval názov "verzie" ktorú by si chcel spustiť.
Čiže v Steam : //Apps/......../.../.../common budeš mať GTA V a GTA V(mod) a ak by si chcel hrať mod tak pôvodnú zložku prepíšeš na (original) a zmažeš mod. Ale možno by to šlo aj normálnym spôsobom. Iba moja rada ako by som to robil
dasti555 - dakujem za rychle odpovede, ja som online prilis nehral, z osobnych dovodov, neslo to, takze sa v tom prilis neorientujem, ale k tomu co si napisal, co tie vyhody - miliony v hre, ak by som predobjednal na steame, dostanem aj tie, alebo ich ostanem len pri predobjednavke krabicovky? Este podotazka, je mozne predobjednat aj zberatelsku verziu, mozno s trickom a pod., ak ano, aky je cenovy rozdiel a kompletne balenie, alebo to este nebolo zverejnene?
K 2 instalaciam, toto je mozne, ale musel by som asi premenovat pri kazdom spusteni az 2 priecinky, s instalaciou a s nastaveniami - a nechcem ani vediet, co by sa mohlo stat, ak by som to raz zabudol premenovat. Ake informacie vlastne hra porovnava, predpokladam ze serial, IP adresa a MAC pocitaca a to bude sediet, problem by som videl, ak by som nainstaloval jednu verziu, serial na 2 rozne PC, ale 2 priecinky by snad problemom byt nemuseli.
K 2 instalaciam, toto je mozne, ale musel by som asi premenovat pri kazdom spusteni az 2 priecinky, s instalaciou a s nastaveniami - a nechcem ani vediet, co by sa mohlo stat, ak by som to raz zabudol premenovat. Ake informacie vlastne hra porovnava, predpokladam ze serial, IP adresa a MAC pocitaca a to bude sediet, problem by som videl, ak by som nainstaloval jednu verziu, serial na 2 rozne PC, ale 2 priecinky by snad problemom byt nemuseli.
Neviem či je nejaká zberatelská edícia jedine že by nejaký e-shop spravil svoju vlastnú. Tie milióny čo som čítal tak či už z R* stránok alebo steamu mali by byť tak isto som videl aj na jednom e-shope že tie miliony budú.
Ale nechcem moc trepať. Každopádne ak to bude zo steamu tak by mali naskočiť ak nie tak R* bude musieť vyriešiť.
Ale nechcem moc trepať. Každopádne ak to bude zo steamu tak by mali naskočiť ak nie tak R* bude musieť vyriešiť.
Az teraz som si pozrel tie screenshoty a vyzeraju velmi dobre, rad by som si pozrel porovnanie full hd a 4k, inak mi chyba len screenshot pristrojovky auta v 4k, dufam ze to bude dostatocne prepracovane, nie ako vo Watch Dogs, tam sa na to nedalo pozerat a navyse neslo sa ani obzerat, radsej to tam ani nemali davat.
Kok - pozri si moj prispevok vyssie, podla toho co tam maju napisane to ozaj vyzera tak, ze aktualny datum bude definitivny. Inak ja som si kupoval pocitac tiez kvoli GTA V, v novembri, ale nelutujem, po takmer polroku su ceny rovnakych komponentov vyrazne vyssie, niektore az o 30-40% - asi kvoli kurzu Euro/Dolar, alebo to mozno eshopy zneuzivaju, kedze ceny by mali klesat a minimalne by sa to malo vyrovnat, ale to je uz OT, takze nakoniec som rad ze som o tych odkladoch nevedel, aspon som dobehol ine hry a budem sa moct naplno venovat GTA SP aj MP.
Tak isto to vyzeralo aj pri predchadzajucom datume, tusim este 2 tyzdne predtym pisal clovek z Rockstaru na oficialnom fore, ze "oficialne neoznamili odlozenie hry". A par dni na to ten oznam prisiel. Preto teraz uz v podstate nicomu neverim a len cakam co bude. Hra je predobjednana, chcem ju, ale uz to nie je take nedockave ocakavanie ako predtym.