Praca v T-Systems
Re: Praca v T-Systems
no a kto by nechcel ?
realista
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ja som si tam na pohovore dohodol 700, dostal som 600 bruttoxH4wK napísal:Pyta sa ze ci je vela roboty, nema skusenosti, chce to vysoky plat..
ach.
V Tecku sa platovo neda rast, treba nabrat skusenosti a po 3 rokoch odist aspon na tie 3. a ked sa clovek chce vratit, tak si moze dohodnut uz naozajstny plat, nie stipendium. pchanie sa do zadku gruppenfuhrerovi nieje zrovna moja salka kavy a pocuvat reci a sluby o tom, ze treba zatat zuby a bude lepsie.... no pani, niesom naivny
zelovoc, a na akej pozicii si robil v tom T-Systems ?
-
vendo
Guru
tiez teraz ako absolvent zacinam na 650 brutto (nie t-systems), ale uz po mesiaci a pol citim ze moja hodnota stupa rapidne, pretoze strasne vela ma ta prax uci, pokial nemam hypo na krku, pripadne nechcem silou mocou byvat sam v prenajme tak si aj vela usetrim, a o rok, dva to uz bude podstatne lepsie
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
sap admin v projekt timedunno napísal:zelovoc, a na akej pozicii si robil v tom T-Systems ?
-
xH4wK
Ziskat prax by malo mat u kazdeho cloveka bez praxe ovela vyssiu prioritu ako vyska platu.
Ja som v T-Systems 6 rokov a 8 mesiacov, som spokojny.. vyska platu urcite nie je rovnaka ako co by som dajme tomu dostal v CR alebo v Blave.. ale ani naklady tu nemam take vysoke..
Taktiez u nas v time/departmente sa zvysuje plat podla toho co clovek za rok spravil, nie podla toho ako je dlho vo firme.
Ja som v T-Systems 6 rokov a 8 mesiacov, som spokojny.. vyska platu urcite nie je rovnaka ako co by som dajme tomu dostal v CR alebo v Blave.. ale ani naklady tu nemam take vysoke..
Taktiez u nas v time/departmente sa zvysuje plat podla toho co clovek za rok spravil, nie podla toho ako je dlho vo firme.
Ked uz bol niekto v T-Systems na pohovore, ale odmietol vtedy ponuku, ktoru mu dali ... da sa ist znova po nejakej dobe na pohovor na podobnu poziciu, ale vyssi level ? Ci uz je to blbe ist skusat druhykrat, ak ich raz clovek odmietol ? (neni to moj pripad, kamos tam bol nedavno a ponukli mu 700€ brutto, co sa mu zdalo malo a teraz by chcel skusit ci nedaju viac a lepsiu poziciu, vtedy sa vraj vobec nestihal pripravovat na pohovor)
Takmer vzdy ma pobavi veta "pripravovat sa na pohovor". A ako? Ved co vies,to vies. Mas nejake skusenosti,prax. Ak aj na pohovore je nejaky IT test,tak casto nevies z coho...tak na co a ako sa pripravovat?
-
javatar
Hardcore addict
Zopakovat si veci, zistit veci o firme, o ludoch co sa budu s tebou rozpravat, porozmyslat nad otazkami ktore sa ta budu pytat, ktore sa budes pytat ty, zvazit vhodne oblecenie atd.
Kedysi som sa na to pozeral tak ako ty a teraz ked idem na pohovor tak sa pytam viac ako sa pytaju mna.
Kedysi som sa na to pozeral tak ako ty a teraz ked idem na pohovor tak sa pytam viac ako sa pytaju mna.
Beriem akurat tak zistit si veci o firme...ale ostatne...no neviem. Ale nech sa kazdy pripravuje ako uzna za vhodne.
-
mirak2
Hardcore addict
tiez som si myslel tak ako ty... a na technologickych castiach pohovorov som bol podpriemerny.... na java developera je napr. dobre si prejst otazky, ktore najdes po googleni "java developer interview questions"... venoval som tomu vikend a potom som mal zo seba na pohovore ovela lepsi pocit. lebo vela veci na ktore pri tych otazkach natrafis je takych, ze "pockat, to som predsa minule robil! to viem!" a ked si odpovies zistis ze blbost 
plat 800 brutto je bezny pre absolventa v tejto firme? stale neviem kolko si pytat
800-900
900 s praxou? ci od coho to zavisi?
no mne dali 850 bez praxe ale bol som na farme
uz na tej farme ti dali tolko ci az po nej? a kedy to bolo? (rok)
uz na farme som dostaval plat. farma bola od oktobra do konca decembra 2014
a ake % ludi postupi z farmy dalej? vacsina, ci je tam nejaka brutalna redukcia? 
z farmy co boli pred nami presli vsetci ale isli aj na pozicie typu "klikanie excelu". Od nas nepresli 3 z 20 ale vsetci robime to, na co nas skolili. Farmou sa da prejst aj ked nemas o IT ani sajnu - vsetko naucia.
sry, sekol som sa v plate
700-800 je ta spravna ciastka
sry, sekol som sa v plate