Dievca z busu a zo skoly
Dievca z busu a zo skoly
Mal som rád dievča strašne veľmi.. prekllínam tú chvílu keď som ju spoznal v tom autobuse. No takto písal som jej na fb a stále hovoril aká je pekná, veľmi že je super a som rád že ju poznám, časom som prestúpil na jej školu som druhák ona štvrtáčka. Ešte sme si písali ale ona mne nikdy sama od seba len ja, no ale potom jej mobil dávala kamarátkam aby mi písali veci ktoré sa ma dotkli že som hajz*l, buzer*nt,idi*t. Ja som jej povedal či jej nešibe urazila sa na mna a vymazala si ma.. potom som si ju pridal a povedal že to lutujem prepáč.. chvílu sme si písali znova. Potom už sme sa len hádali hovadiny na fb hádali.. prosil som sa jej nech sa udobríme ponižoval pred nou a ona sa smiala... slubila mi ze to nikomu neukaže ale kamarátkam ukázala smialy sa na mne že som retardovaný, vraj ju otravujem a tyranyzujem.. a ešte atakujem. Raz si ma chytila aj s jej kamarátkami a vynadali mi pred celou triedou.. cítil som sa trápne veľmi tam začali na mna hviakať bol som sám proti nim a snimi stáli aj 5chlapci.. nič som nespravil nechal som si nadávať.. teraz sa bojím prísť do školy či sa mi nebudú s toho smiať..
čo spraviť ? ďakujem za rady.. dík 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ahoj :(
wtf? naco si za nou doliezal? plenty fish in the sea a ty si ides taku, co si z teba robi srandu. vykasli sa na nu, smiat sa ti mozno budu s tym nic neurobis. aj keby si ju nejakym vystupom chcel strapnit sam.
jedine keby si prestupil spat na povodnu skolu
jedine keby si prestupil spat na povodnu skolu
ja už nechcem prestupovať mám tu dobrý kolektív.. ale bojím sa tam chodiť už
toto som si nemyslel o nej ale to neni normálne
(
toto som si nemyslel o nej ale to neni normálne
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked mas dobry kolektiv coho sa bojis? par tyzdnov si z teba budu utahovat ale potom sa na to zabudne a chill....nechapem potrebu dnesnych deciek riesit kazdu svoju mikrokrizu s niekym neznamym na internete.
co si si sluboval od toho prispevku? ake rady/komentare?
co si si sluboval od toho prispevku? ake rady/komentare?
takže prejdem po chodbe a budú sa smiať... neni to moc zábavné mam super kamarátov (v triede) v škole ani nie sa mi smejú za to nič viac.. takéto su dnešné dievčatá nič neocenia..
a budu sa smiat typu co si jej pisal ty idiot ? a chlapci ma zabiju pootm neviem sa bit to je to
a budu sa smiat typu co si jej pisal ty idiot ? a chlapci ma zabiju pootm neviem sa bit to je to
-
guess.whoo
Redeemer
preco by ta mali bit? ako som napisal, mozno sa ti par ludi bude smiat ale s tym nic nespravis proste. imho si bol blby v prvom rade ty, ze si sa jej tak podlizoval lebo z mojho pohladu ta natahovala dost dlho a skusala kam to az pozenies a ty si jej splnil "sen".
-
Fabo
Hardcore addict
tak ako toto som chcel napisat, ze koledoval si si, nechal si sa namotat a ona si ta vodila pre zabavu na spagatiku, no smola.
No ked hovoris ze je stvrtacka, tak vydrz tie 2 mesiace, resp rok ak si na 5rocnej skole, a bude. A vobec, cez leto na to ajtak kazdy zabudne, vratane jej.
P.S.: precitaj si pravidla. "Ahoj
" nie je vhodny nadpis...
No ked hovoris ze je stvrtacka, tak vydrz tie 2 mesiace, resp rok ak si na 5rocnej skole, a bude. A vobec, cez leto na to ajtak kazdy zabudne, vratane jej.
P.S.: precitaj si pravidla. "Ahoj
Musis sa naucit mat v p*ci. Proste nadhlad, ked sa ti budu smiat tak sa zasmej aj ty, kludne s nejakou vtipnou poznamkou na seba. Ked budu vidiet ze ti to nevadi, tak s tym prestanu, lebo im to prestane robit radost. Je to tazke, viem ze nie kazdy je povaha co sa dokaze povzniest nad urcite veci, ale inak ta to bude trapit coraz viac. Drzim palce 
P.S.: To co ti robila ona robia stvrtaci na zakladnej, nie na strednej... Tiez to zrejme nebude ziadna inteligencna elita
P.S.: To co ti robila ona robia stvrtaci na zakladnej, nie na strednej... Tiez to zrejme nebude ziadna inteligencna elita
kedze si sa snazil o stvrtacku, aj ked si len druhak, az taky looser nie si
vyuzi to na nejaku inu a na hentu zabudni
vyuzi to na nejaku inu a na hentu zabudni
"Pozri, považujem ťa za rozumnú ženu. Ak so mnou nič nechceš, tak mi to povedz normálne a nerob tu scény aj s kamarátkami. Potom sa cítim trápne, že som sa namotal na dievča bez sebavedomia, ktorá si musí prizvať pol triedy, aby to za ňu vyriešili. "
Čo čakáš ? Mladí v tvojom veku sa ti budú smiať, že ťa odbila žena. To sa ti stane možno ešte veľa krát. Ale skúsil si, nevyšlo, nevadí, poučil si sa a ideš ďalej. Mne sa kamarát smeje doteraz na tom, ako som raz oslovil dve baby a ani sa na mňa nepozreli. A ? Nech. Tiež som sa poučil a teraz ako som single (pekný výraz) mi to už ide omnoho lepšie. Skúsenosti. Musíš prijať to, že nie každej budeš sympatický a veľa žien ťa pri pokuse o "balenie" odbije do pár sekúnd. A nikdy som nevedel, čo je smiešne na tom, že niekto neuspeje.
Čo čakáš ? Mladí v tvojom veku sa ti budú smiať, že ťa odbila žena. To sa ti stane možno ešte veľa krát. Ale skúsil si, nevyšlo, nevadí, poučil si sa a ideš ďalej. Mne sa kamarát smeje doteraz na tom, ako som raz oslovil dve baby a ani sa na mňa nepozreli. A ? Nech. Tiež som sa poučil a teraz ako som single (pekný výraz) mi to už ide omnoho lepšie. Skúsenosti. Musíš prijať to, že nie každej budeš sympatický a veľa žien ťa pri pokuse o "balenie" odbije do pár sekúnd. A nikdy som nevedel, čo je smiešne na tom, že niekto neuspeje.
A čo si čakal, že získaš podlizovaním, doliezaním a ospravedlňovaním? A ešte hentakej pixi...
.
Ja neviem, čo je to s vami chlapmi niektorými, kvôli žene ste ochotní utopiť veškerú svoju hrdosť a dôstojnosť. Veď to je na zamyslenie...
Na tvojom mieste by som jej pred všetkými, čo tam boli povedal akurát toľko: Ty si pekná pppp
. A tým to hasne. Budeš chvíľku vyzerať ako fas (kus aj tvojou zásluhou), no za 2 týždne už na to každý zabudne. Nabudúce sa zamysli nad tým, aké dievča balíš a nad spôsobom, ako ju balíš. Teraz to už len vydržať nejako, holt zlomené ego vždy bolí.
Ja neviem, čo je to s vami chlapmi niektorými, kvôli žene ste ochotní utopiť veškerú svoju hrdosť a dôstojnosť. Veď to je na zamyslenie...
Na tvojom mieste by som jej pred všetkými, čo tam boli povedal akurát toľko: Ty si pekná pppp
Ďakujem aspoň pár normálnych ludí.. dík 
-
Soviet
Darca
Re: Dievca z busu a zo skoly
Dalsia pekna ukazka ako sa chalan dokaze znemoznit pre dievca. Az mi je to nepochopitelne, ze si to neuvedomujes a nechas so sebou zametat. A to nevravim o tom, ze to vypisujes na FB. Ked si s nou chcel nieco riesit tak mas usta a nie vyplakavat sa jej na FB.
Aspon sa ponaucis
Aspon sa ponaucis
-
nejakymarko
Addict
Ale chalani.
Chalanisko je druhak na strednej, cize ma, neviem, 15-16 rokov a mal gule skusit to na cca 18 rocnu babu. To ze to spravil blbo je druha vec, ale ako keby my sme hned vedeli ako na baby. Poucil si sa, ze tudy cesta nevede a hlavne baba to ma v hlave trosku pomylene, lebo normalna by sa takto nezachovala. energy00 to v tej vete zhrnul super, ukaz trosku hrdosti, zech si mlada dama o sebe nemysli, aka je super.
To ze sa ti budu dva tyzde poniektori posmievat ti moze byt tak akurat jedno...
Chalanisko je druhak na strednej, cize ma, neviem, 15-16 rokov a mal gule skusit to na cca 18 rocnu babu. To ze to spravil blbo je druha vec, ale ako keby my sme hned vedeli ako na baby. Poucil si sa, ze tudy cesta nevede a hlavne baba to ma v hlave trosku pomylene, lebo normalna by sa takto nezachovala. energy00 to v tej vete zhrnul super, ukaz trosku hrdosti, zech si mlada dama o sebe nemysli, aka je super.
To ze sa ti budu dva tyzde poniektori posmievat ti moze byt tak akurat jedno...
Samozrejme rešpekt, že mal chalanisko odvahu to skúsiť na dievča o dva roky staršie. Hlavne na strednej ak páliš po staršej, je to veľmi ťažké, predsa len v tom veku to baby berú tak, že mladší = decko. Takže za to si zaslúži rešpekt, že sa nebál toho
.
Treba zbierať skúsenosti a toto je jedna z tých, ktoré sú pomerne drsné.
Treba zbierať skúsenosti a toto je jedna z tých, ktoré sú pomerne drsné.
Aj pár kamarátov sa pridalo k nej.. a myslím že sa budú chcieť biť... proste aj ako debilko sa správam k dievčatám ale nemyslím to tak 
-
nejakymarko
Addict
Ako co si jej pisal prosim ta? Ak nejake oplzlosti, tak mozno jednu po hube dostanes, ale nebudes ani prvy ani posledny. Ak si sa "len" podlizoval, tak si nemyslim, ze by sa niekto potreboval bit.
Písal som jej že je to dokonalé dievča.. len že sa správa ako decko no a potom som sa jej prosil nech sa udobríme že ju mám rád nemyslel som to tak a aby mi prepáčila skladal som jej aj básničky
A prečo by sa chceli biť ? Čo tým vyriešia ? Asi niesi veľmi výrečný, keď ide do tuhého, mám pravdu ? Proste jej povedz, že ok, kašleme na to a nerieš. Prestal si jej vôbec vypisovať ? Ako si to uzavrel z tvojej strany ?
že mi vynadala s polkou triedou a bol som ticho