Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Runes »

inak teraz som a zamyslel a zistil som jednu vec vsetko je to o prirodzenosti a schopnosti podat tu spravu :) napadlo ma par formuliek ktore ked som napisal zneli uplne hlupo :D no v mojom zivote zabrali a s toho usudzujem ze fakt ide o to ako tu hlasku podas ono sa ja hovori ze slovo je len 30% spravi ktoru odovzdas daleko viac zalezi na tom ako sa pri tom tvaris pohybujes a pod. :) ja neviem existuju este take ze debatne kruzky ??? :D mal by si cvicit komunikaciu a tusim qwerty ti to pisal ze skus pokec abo iny webchat a potom prejdi do komunikacie na zivo :D musis ziskat tento skill lebo ja neviem mne zaberaju uplne hlupe formulky napr babe v tej kniznice keby podam knihu zadelim daco v zmysle "inak ta kniha ti uplne pasuje k tomu svetru" a z 90% pravdepodobnostou by to zafungovalo aspon taku skusenost mam. Hlavne tu konverzaciu potom dade potlacit a to uz musis vediet inak ti to zakape na 2 vete a to sa na pokeci da naskilovat :)

a ako som uz pisal davnejsie niesom zrovna daky prototyp playboya :D
tuna kukaj post2156634.html#p2156634 tenky slizik s vraskami na cele :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

neee neni si ty plajboj :D
inak problem je ten, ze si myslis, ze z kazdej zacatej konverzacie sa pre teba musi vyvinut vztah. mal by si zacat len takymito blbostami a nemysliet pritom na to, ze ju chces pozvat niekam von
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Runes existuje napriklad Toastmasters, ale to je skor zamerane na public speaking.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Toast masters by mu pomohli skvele.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Jemu uz nepomoze nic, on si musi pomoct sam. Najlepsie hromadnym oslovovanim zien, tak 20 zien za den, aspon 2-3 mesiace vkuse.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nemyslim si, ze Leibnitz je typ, ktory nieco ziska z tlaku do treningu "na hulvata". Akurat bude mat nervy, zkoni to a bude na seba nasraty.
Nejaka strukturovana aktivita bude IMHO lepsia. Trebars ten Toastmasters pre zaciatok (a ma to tu vyhodu, ze sa tam pomerne casto vyskytuju relativne inteligentne studentky)
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Na toastmasters (alebo nieco podobne) sa chystam, lebo od urciteho veku je praca skor o riadeni ludi a "client facing-u" a public speaking k tomu rozhodne patri. Tak som si to teraz skontroloval, ale je to total sausage fest, a dalsi nepotrebujem (prave teraz).

Ale ... ozivilo to ideu zacat chodit na yogu, kedze ma relativne taha (pocitacovy chrbat) dokonca som ju parkrat robil doma podla youtube videii. Len taka vec: kedze je tam velmi vela zien (bavime sa o totalne nekrestanskych cislach ako 80%, 90%, ...), nebudem vyzerat ako uplny uchyl (ak tam budem ako jediny chlap) ktory si prisiel obhliadat zenske tela v tych super-prilnavych yoga gatiach*? Myslim ze toto bol arguement koli ktoremu som to zavrhol v minulosti.

* hlavne ak je to z casti pravda
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nebudes. Ked si budes davat pozor, tak za uchylaka vyzerat nebudes. Vyhni sa ale buzi-stylu.....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Zeny pritahuju chlapi co sa o seba staraju. Yoga je sposobom ako sa o seba starat (pre ajtaka urcite). Chod si zacvicit a pri tom mozes poobzerat nejake zeny. Nechod obzerat zeny a popri tom si zacvicit ;)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

:lol: ženy chcu aby si ich normalne schmatol a poriadne pretiahol :smt006 najlepšie keď sú opité vtedy sa prejavia také aké naozaj sú a čo chcú :wink: muži myslia len na sex a ženy myslia okrem sexu popri tom na kadeake ine hovadiny zaleži podla veku čo budu variť a pod. ked su opite tak nemyslia až tak do buducnosti (čo je pre ne maximalne koniec dna)chcu si užiť a chcu mať sex tak prečo to nevyužiť??
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Si sa zle pozeral asi :) Toastmasters klubov je v Prahe niekolko, a ked pojdes napriklad do klubu pri VSE, tak to ti garantujem ze to ziadny sausagefest nebude, skor budes zabudat zavriet usta.

Plus kolateralny benefit - ked sa das dokopy s partiou z VSE, hoc aj chlapmi, mozes s nimi chodit na VSE akcie, nationy a cojaviemco... a tam tych zien je ze az.

A aby si to nemal az tak tazke, tak dalsie stretnutie maju v utorok o pol osmej vecer, v Novej Budove - vojdes do arealu VSE od DOSu, a ides po chodniku v podstate rovno a vojdes do novej budovy, prejdes okolo satne a potom na konci doprava a na 4te poschodie.

edit: NB474 maju podla stranky toastmasters, podla FB RB213, co je Rajska budova uplne vzadu, druhe poschodie. Tam sa dostanes napr. cez novu budovu, pojdes tak ako som popisal, a uvidis prechod medzi budovami medzi NB B a NB C, potom v rajskej dolava a hore schodmi.
LeibnitzX
Expert
Expert

... a stretnem Ta tam :lol: ?

(ale vdaka ze vravis, neuvedomil som si ze je ich viac. Ten sausage vyzera byt asi nejaky main, sudiac podla nezanedbatelneho clenskeho)
qwerty-xyz

:?: :?: :?: a k comu? prides do klubu kde bude vacsina osadenstva muzi, a zbytok zeny, ked ich rozkategorizujes, zistis ze jedna cast su hrochy, ktore si prisli zlepsit skills ako nabalit chlapa, dalsou kategoriou budu holky stylu skareda manazerka, ktora sa ide naucit ako lepsie kricat na svojich zamestnancov, a dalsou skupinou budu top kočky, ktore budu povacsine zadane do manazerov a chlapov na ktorych nemas ani omylom. aaaa Jasneeee ostane tu relativne mala skupinka zien aj inteligentnych aj peknych....

Z toho musis ratat s tym ze:

-- vacsina muzskeho osadenstva pojde presne po tychto zenach (ci su ti chlapi zadani alebo nie, je prirodzene zaujimat sa o dalsie nezadne pekne baby) cize konkurencia ktoru mas prudko vzrastie

-- tieto zeny chodia na tieto kruzky bud lebo musia alebo si tam chodia nieco liecit, cize "za oponou" na teba moze nieco z ich strany cihat.
-- a samozrejme ber do uvahy, ze tieto zeny tam mozu chodit prave preto lebo sa okolo nich toci viacero muzov, cize sa mozu s kazdym jednym rady hrat. TYPICKE pre zilinu. V BB po dievcati nestekol ani pes, prisla do ziliny, lebo ju chceli vopichat tri poschodia. (lebo okrem chlapskych riti nebolo kam inam pichnut --- to som si nevymyslel to je kruta realita, kde mi to bolo tou holkou aj takto vysvetlene)

-- plus prirataj menzes, zenske problemy, zensku napadovost, a zistis ze z tych 5 zenskych co za to stoja sa s tebou bude schopnych a ochotnych rozpravat v dany den len mozo jedna, a mozno dve a mozno ziadna.

A NEHOVORTE ZE TO TAK NIE JE, KUKOL SOM FOTKY ONLINE NIEKOLKYCH KLUBOV. :|

ZATIAL CO KED BUDES CHODIT NA MIESTA SO SIALENE OBROVSKYM POCTOM ZIEN, ZISKAS NESMIERNE VELKU VYHODU, V PRAKTICKY MINIMALNEJ KONKURENCII ZO STRANY CHLAPOV, OBROVSKU VYHODU V TOM ZE ZENY SAME BUDU CHCIET BYT V TVOJEJ SPOLOCNOSTI, LEBO ICH JE VELA, CHLAPOV MALO, TAK SA BUDU BIT O KAZDEHO JEDNEHO, ZISKAS TAKTIEZ VYHODU ZE MOZES KORIGOVAT VECER A MAS MIESTO, PRETOZE VELA BAB SA TA BUDE SNAZIT OPIT, S TYM ZE BLBY NIE SI VIES PRIPIT TY ICH, A PRITOM TA VEDIA ZOBRAT K SEBE NA IZBU, TO MAS POTOM ZARUCENU TUTOFKU A NIE JEDNU.
---- A KOMUNIKOVAT SA NAUCIS POPRI TOM, PRETOZE MAS NEOBMEDZENE VELA MOZNOSTI NA CHYBU, PRETOZE CHYBY SU DOVOLENE,KED POSERIES NIECO PRI JEDNEJ ,IDES HNED ZA DALSOU A TAKTO MAS NEOBMEDZENE MOZNOSTI. ZATIAL CO PRI KLUBOCH A SPOLKOCH 50/50 POPRIPADE 70/30 S PREVAHOU MUZOV JE UZ AJ JEDNA CHYBA FATALNA, NAUCIS SA MOZNO KOMUNIKOVAT ALE K HOVNU TI TO BUDE ....
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Qwerty ty tie ženské internáty opisuješ ako nejakú väznicu, z ktorej nemajú možnosť úniku do reálneho života (na ulicu, do klubu atď :) )
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ako v princípe sa qwerty snaží dobre poradiť, a to je ísť cestou najmenšieho odporu. Skrátka je výhodnejšie a jednoduchšie snažiť sa presadiť niekde, kde je tristo žien a päťdesiat chlapov, než keď je tomu naopak.

Keď sme boli mladší, tak ako partia chalanov sme všade chodili spolu. 5 alebo 6 chalanov, prišli sme niekde na koncík alebo podobne a natrafili na skupinku báb. Povedzme, že v tej skupinke boli 4 baby, z toho 2 také, čo by aj stáli za to. A teraz si predstav, že 6 chalanov sa snaží o 2 dievčatá, to je hrozné proste, každý sa snaží byť zaujímavejší od druhého a vo finále sme boli všetci za kktov a nikto nedosiahol nič, lebo tým babám to liezlo na nervy, ten náš prehnaný záujem. Nehovoriac o tom, že za iných okolností relatívne nezaujímavé dievča, ktoré by bola ľahká korisť, bolo zrazu nedobytné. Práve kvôli tomu, že ako vedľajší efekt nášho záujmu jej stúpla sebahodnota a ona si začala vyberať. V tej situácií si to ale mohla dovoliť. V tých časoch sa nám moc so ženami ani nedarilo, až neskôr sme pochopili, že ak chceme mať nejaký úspech musí to byť vyrovnané.

Úplne opačná situácia sa mi stala cca dva roky dozadu, tiež na nejakom feste. Šli sme rovnako s kamošmi ako pred tým, no rozdiel bol v tom, že sa každý po nejakej dobe oddelil a riešil si svoje. Zrazu som sa ocitol v stane so 4 dievčatami. Vtedy máš pocit, že ťa rozoberú na súčiastky, každá jedna ťa chce zaujať, každá sa ťa na niečo vypytuje, dávajú ti komplimenty, hýčkajú si ťa. Nepoznám nič, čo by moje ego potešilo viac... :D. A práve také situácie mám veľmi rád, ver mi ak budeš sám chlap s dvoma a viac ženami, už len z princípu budú medzi sebou bojovať, skrátka jedna chce dokázať druhej, že je lepšia. To len na margo toho, že prevaha žien robí skutočne veľa a baliť v takých podmienkach, kde je presila žien je doslova radosť.

Inak otázka, prečo sa tak veľmi bojíš oslovenia ženy? Čo tým môžeš stratiť? Ženy sú na oslovovanie zvyknuté, ver mi, že im to moc nerobí radosť, pretože ak nepríde za nimi chlap a neosloví ich sú v pipinke. Je veľmi zriedkavé, že žena osloví muža, stane sa, nehovorím, že nie, no je to skôr raritka. Ako na tvojom mieste, by som si z oslovenia moc hlavu nerobil, nie je čo stratiť, pri oslovení určite nie. Na začiatok by ti uľahčilo oslovenie nejaké dobré miesto, najlepšie také, kde sa cítiš dobre a si na "vlastnej pôde".
qwerty-xyz

:!: :!: :!: :!: :!: PRESNE TAK.....

treba ist cestou najmensieho odporu. jednoducho ist tam kde je uspech zaruceny, a ostatne pride samo. Isto na to zlozito sa nevyplaca.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Bindo:
ale prosím ťa, sak Leibnitz uz mal jednu polonahu babu v posteli, sama sa mu tam podsunula, tak nechápem co sa teraz bojí nejaku osloviť, ved je to na smiech toto celé.
Teda okrem rád od chalanov ktorý, uz co to dosiahli so ženami.
23 strán, to je snád rekord na Hojku táto téma.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Myslím, že to tromflo aj môj rekord. :D
LeibnitzX
Expert
Expert

To bola hrozna anomalia. Sex nebol a navyse u zenach nikdy nevies. Niekto mal babu z Tinder (tinder.com) - co to spolu popili, hrali sa nejake pocitacove hry, bozkavali sa a tulili sa ale sex odmietla. A to bol o dost dalej (kedze na rozdiel od mojej bola opita, na tindri (co je rutinne pouzivane na prilezitostny sex) a bozkavali sa) a aj tak nic. I ked je pravda ze to moze byt selection bias (tych 999 z 1000 ktori sa v takejto situacii "vykupali v zenskych zahyboch" na internet nepisalo)

Tato tema je dlha a asi nema velku pridanu hodnotu pre inych ale nech je im to aspon vystraha - ak sa raz clovek dostane do situacie kde mesiace neprehovori so zenami (ba az roky takmer bez interakcie) tak dostat sa spat na kolaj neni easy... neni to ako ucit sa bicyklovat.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

A čo ešte len situácia, keď si v nich nikdy nebol. ;-)
Napísať odpoveď