problem s mojim mobilom
problem s mojim mobilom
zdar, moj mobil samsung s 4 si vytvara opakovane subor s nazvom offline image, v ktorom sa nachadza aj par tisic nejakych foto z webu. par krat som ten subor vymazal, ale po par dnoch sa opat objavi. ak viete, poradte prosim.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s mojim mobilom
Spravit kompletny reset telefonu, to mi pride ako najlepsie riesenie.
hojko> myslis dat do vyrobnych nastavení? na nejakom anglicky hovoriacom fore, som prave cital, ze to udajne sposobuje whatsapp... tak uvidim, ako to poriesim.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano, myslel som vyrobne nastavenia. Mam Galaxy S5 Mini, pouzivam WhatsApp ale s niecim takymto som sa tam nestretol. Viem, ze WhatsApp si stahuje ikonku uzivatelov, ktori maju ikonku nastavenu v programe a ulozi si ju niekde do svojej zlozky. Ale ak by to aj robil a chces aplikaciu pouzivat, tak mas zrejme smolu.
nedavno som aktualizoval whatsapp, tak uvidim ci to ma s tym spojitost, skusim ho nacas odinstalovat.
Skôr by som povedal, že to spôsobuje FB. Ten automaticky synchronizuje fotky a vytvára zložku na vyše, v ktorom sú všetky fotky z mobilu+ z FB.
takze som dal mobil do vyrobnych nastaveni a zatial je to v pohode..nwm ktora appka to robila,ale whatsapp to nebol..
Ďakujeme za reklamu Banderashat
Inak ak by sa ten problém znovu objavil, tak by bolo dobré sem hodiť možno pár ukážok tých obrázkov, aby sa dalo aspoň približne zistiť, o akú aplikačku ide, lebo obrázky cachuje strašné množstvo aplikačiek, takže je to ako hľadať ihlu v kope sena bez predstavy, čo za fotky/obrázky to sú...
Inak ak by sa ten problém znovu objavil, tak by bolo dobré sem hodiť možno pár ukážok tých obrázkov, aby sa dalo aspoň približne zistiť, o akú aplikačku ide, lebo obrázky cachuje strašné množstvo aplikačiek, takže je to ako hľadať ihlu v kope sena bez predstavy, čo za fotky/obrázky to sú...
Spúšťa sa mi pri štarte mobilu na pozadí aplikácia Network Signal Info, v autoštarte nie je..čo s tým? Nepomohlo ani odinštalovanie a opätovné nainštalovanie.
"Network Signal Info" provides detailed information over the currently used network with accurate signal strength output, whether WiFi (WLAN) or cellular (mobile) connection and is easy to use. This type of software is ONLY available on Android smartphones - neither iOS nor Window Phones.
„Informácie o sieťovom signáli“ poskytujú podrobné informácie o aktuálne používanej sieti s presným výstupom sily signálu, či už ide o pripojenie WiFi (WLAN) alebo mobilné (mobilné) pripojenie a ľahko sa používajú. Tento typ softvéru je k dispozícii IBA na smartfónoch s Androidom - ani v iOS, ani v Windows telefónoch.
Myslím si že je to normálne to tam mať.
„Informácie o sieťovom signáli“ poskytujú podrobné informácie o aktuálne používanej sieti s presným výstupom sily signálu, či už ide o pripojenie WiFi (WLAN) alebo mobilné (mobilné) pripojenie a ľahko sa používajú. Tento typ softvéru je k dispozícii IBA na smartfónoch s Androidom - ani v iOS, ani v Windows telefónoch.
Myslím si že je to normálne to tam mať.
-
starysomar
Hardcore addict
Odmazávať ...\Interná pamäť\Android\data\com.miui.gallery
S "Network Signal Info" som sa počas 9 rokov androidových mobilov nestretol.
Android 10 aj 11 mi skúša dvíhať krvný tlak svojvoľným zálohovaním (mám ho vypnuté a i tak ho robí) - jednak to zbytočne zaberie miesto ... u Xiaomi v ...Interná pamäť\MIUI\backup\AllBackup, jednak to vždy pokazí vidgety.
S "Network Signal Info" som sa počas 9 rokov androidových mobilov nestretol.
Android 10 aj 11 mi skúša dvíhať krvný tlak svojvoľným zálohovaním (mám ho vypnuté a i tak ho robí) - jednak to zbytočne zaberie miesto ... u Xiaomi v ...Interná pamäť\MIUI\backup\AllBackup, jednak to vždy pokazí vidgety.