Áno, ak kúpiš krabicovku, NEMUSÍŠ to ťahať. Možno nejaký update iba, to už neviem.
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Veď ale on hovorí že má slabý net a potrebuje to nainštalovať z DVD, lebo by to ťahal rok, a vy mu odporučíte "prázdnu" krabicu? 
Áno, ak kúpiš krabicovku, NEMUSÍŠ to ťahať. Možno nejaký update iba, to už neviem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
preco prazdnu? v krabici su DVD-cka, z tych to nainstaluje raz-dva a potom uz iba dotaha patch, co by mal stiahnute aj na mobilnom nete so spomalenou rychlostou max za den
A tých 5GB už nemusí sťahovať? Ja myslím, že hej. Ale stále lepšie 5GB + 1GB patche, ako 65GB.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som nemusel 5GB stahovat. stiahlo mi dokopy okolo 400mb patchov a hral som
-
Runes
Addict
sak a co som napisal
ze to je jeho cesta okrem updateu
cize pokial ma web kluc (nonsteam) tak hento za 5e kupi ma mapu oreginal dvd s ktorych to nainstaluje dotahne patch a drtiiiiii, i ked je otazne ci chalan nechce len skusit ci mu to utahne a potom podla toho kupi, ja to chcem skusit tiez hru mam doma dva tyzdne aj crack ale este som sa k tomu nedostal ak to rozbehnem asi aj tka kupim oreginal krabicu znova 
BTW nema niekto GTA 3 povodnu predajnu verziu (kartonove balenie s mapu a knihou) na predaj ?
rovnako aj GTA4 ostatne mam, teda mam aj tieto dve ale mam ich v kolekcii klasiky
BTW nema niekto GTA 3 povodnu predajnu verziu (kartonove balenie s mapu a knihou) na predaj ?
rovnako aj GTA4 ostatne mam, teda mam aj tieto dve ale mam ich v kolekcii klasiky
-
guess.whoo
Redeemer
vsak to moze vyskusat s crackom a ak sa mu to bude pacit tak si to kupi
Takže kúpim toto http://www.xgames.sk/?product=573grand- ... tegory=244, nainštalujem, prípadne ešte stiahnem nejaké updejty a tak zakúpim len kľúč http://www.xgames.sk/?product=389grand- ... tegory=118 a môžem drtiť, áno? To je potom super
/ A ešte otázka. Keď to nainštalujem z týchto origo dvd, tak to pôjde potom aj s crakom? Mal som v pláne to stiahnuť celé, ale ako hovorím, z mojím netom by to bola katastrofa. Čo som trochu googlil, tak by som nemal problém to rozbehať, ale keď bude možnosť to vyskúšať, tak prečo nie?
/ A ešte otázka. Keď to nainštalujem z týchto origo dvd, tak to pôjde potom aj s crakom? Mal som v pláne to stiahnuť celé, ale ako hovorím, z mojím netom by to bola katastrofa. Čo som trochu googlil, tak by som nemal problém to rozbehať, ale keď bude možnosť to vyskúšať, tak prečo nie?
-
guess.whoo
Redeemer
ano presne tak..par dni po vydani som si to takto kupil, stiahlo mi len 57mb update, stiahol som crack (380mb) a hral som
380MB crack? Bože, kde sme sa to dopracovali? 
//aha, tak potom ok..
//aha, tak potom ok..
-
guess.whoo
Redeemer
crack obsahoval aj update a instalacku social clubu, crack samotny bol mozno 30mb
Jáááj sorry, ja som myslel, že tá krabica je bez DVD. Iba krabička s mapou.
Čiže sú to DVD, ale bez kódu, jop? Tak to je potom dobrý deal.
Čiže sú to DVD, ale bez kódu, jop? Tak to je potom dobrý deal.
ice holmvik - ano, mam to predvolene asi 8100 MB, zvysim to manualne, ale neviem ci to pomoze, po tom co to spadlo, tak som neprepinal do win a uz do nespadlo ani raz. Nastavim to na 16000, min aj max, aby sa to nemenilo, vtedy to zvysko mrznut davnejsie na inom pc.
-
Kok
Light Professional
guess.whoo - hras to na laptope ? si mal ten y510p ak si dobre pamatam. tiez rozmyslam ze to kupim ale obavam sa ako to pojde..
ja som sa vcera rozhodol ze to kupil a ako spravna socka som isiel po najnizsej cene, nejak som si poplietol obchody a kupil to v xgames... az potom som zistil ze to nemaju skladom.. vraj v pondelok by mohli naskladnit...
tak musim cakat
keby ze nechcem podporit slovensky shop, tak to kupim na g2a za rovnaku cenu
tak musim cakat
keby ze nechcem podporit slovensky shop, tak to kupim na g2a za rovnaku cenu
-
guess.whoo
Redeemer
kok - hej hram to na ntb ale na y500 (i5 3,2boost, 8gb ram, 2x650M 2GB) a ide mi to na fhd a high v pohodicke. mal som vypnute aj zapnute SLI a skoro ziadny rozdiel som nepocitil..zaujimave bolo, ze pri vypnutom mi ukazovalo v nastaveniach grafiky 2GB na pouzitie a mal som to vyuzite cca na 1900MB. potom som zapol SLI, zapnem hru a vidim 4000MB a vyuzitych 3900MB
pritom som nic nemenil...toš SLI je fajn reklamny tah, rozmyslam, ze jednu kartu vyberiem a supnem tam SSD.
V Tescu maju za 44,99e neoplati sa ti to viac ?lukas9206 napísal:Takže kúpim toto http://www.xgames.sk/?product=573grand- ... tegory=244, nainštalujem, prípadne ešte stiahnem nejaké updejty a tak zakúpim len kľúč http://www.xgames.sk/?product=389grand- ... tegory=118 a môžem drtiť, áno? To je potom super![]()
-
guess.whoo
Redeemer
este popytaj susedov alebo doma ci nemaju z klubovej karticky tie zlavove veci
Ono to trocha v rockstar nepochopili, v skutocnosti tak SLI nefunguje, len podla hry je kazda karta nasobok tej VRAM, cize ak mas 2 nVidie v SLI tak ti to rata 2x ich VRAM (2x 2 GB = 4 GB), lenze ono to aj zdvoji "vyuzitu" VRAM v hre. TotalBiscuit to spominal vo svojom port reporte z GTA.guess.whoo napísal:kok - hej hram to na ntb ale na y500 (i5 3,2boost, 8gb ram, 2x650M 2GB) a ide mi to na fhd a high v pohodicke. mal som vypnute aj zapnute SLI a skoro ziadny rozdiel som nepocitil..zaujimave bolo, ze pri vypnutom mi ukazovalo v nastaveniach grafiky 2GB na pouzitie a mal som to vyuzite cca na 1900MB. potom som zapol SLI, zapnem hru a vidim 4000MB a vyuzitych 3900MBpritom som nic nemenil...toš SLI je fajn reklamny tah, rozmyslam, ze jednu kartu vyberiem a supnem tam SSD.
-
guess.whoo
Redeemer
dik za info, ten report je dost obsirny a nemam cas to citat
Only in GTA moment: Zabit vsetkych v armored insurgentovi (4), ukradnut im ho (OP[AP] Pistol FTW), nicit s nim cely server a opakovane aj jeho majitelov az kym ho Pegasus nereclaimne... na nezaplatenie... vazne, niektore auta maju drahe poistenie ^_^