jazda bez vodicskeho opravnenia
-
Genkster123
Novice
jazda bez vodicskeho opravnenia
cavte v pondelok ma chytila policajna hliadka bez vodickeho opravnenia teraz neviem že čo stoho budem mať bol som na policii tam mi povedaly že mam čakat na predvolanie viete mi poradit čo mam urobit alebo nejako sa vijadrit....,..DAKUJEM.

Re: jazda bez vodicskeho opravnenia
Ak si držitelom VP ale si si ho len zabudol doma, tak pokuta 60€.
Ak nie si držitelom VP, tak pokuta od 300€ do 1300€ + zákaz činnosti od 1 roka až do 5 rokov.
http://www.noviny.sk/c/krimi/ako-to-nes ... z-vodicaku
Ak nie si držitelom VP, tak pokuta od 300€ do 1300€ + zákaz činnosti od 1 roka až do 5 rokov.
http://www.noviny.sk/c/krimi/ako-to-nes ... z-vodicaku
Povedz, ze si genkster a nahanali ta mafosi. V takychto kurioznych pripadoch sa na to prihliada ako na priestupok a mas chill, pripadne budes v reportazi v poobednych novinach na Markize. Kazdopadne win-win. Peace. i-Cube out.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nič nemáš robiť, iba čakať na predvolanie a potom sa dostaviť. Neviem aké rady tu očakávaš. A čo z toho budeš mať bolo už napísané, záleží či vodičák máš alebo nieGenkster123 napísal:cavte v pondelok ma chytila policajna hliadka bez vodickeho opravnenia teraz neviem že čo stoho budem mať bol som na policii tam mi povedaly že mam čakat na predvolanie viete mi poradit čo mam urobit alebo nejako sa vijadrit....,..DAKUJEM.![]()
![]()
-
guess.whoo
Redeemer
zo sposobu vyjadrovania predpokladam, ze ma ledva OP
-
typek61
Darca
fuuha pekne palky tie sumy 
No policajti rozdávajú pekné pokuty a aj napriek tomu to podaktorých jedincov neodradí zbytočne pokúšať šťastie.
Dobre mu tak. Ja by som vsak radsej daval verejnoprospesne prace. Nech si chlapec bez vodicaku odrobi trebars 300 hodin zametanim ulice, hrabanim listia, odhadzovanim snehu z namesti a zastavok a i.
Vy ste nikto nejazdili bez vodičáku? Myslím v 16, 17...
.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja veru nie, neviem si predstaviť kde, ako a na čom.
Taktiež som nejazdil, pokým som nemal VP.
Ja tiež nie, ale skôr by ma zaujímalo, prečo si pýtajú 60€ za to, že doma zabudnem vodičák? To si snáď podľa iných dokladov (=totožnosti) nevedia overiť, či ho naozaj vlastním? A keď áno tak what's the big deal?
-
xH4wK
nie nejazdili, pride mi to maximalne nezodpovedne... kazdopadne tento typ ludi aj s VP jazdia ako idioti takze je to asi jedno.
Ja som nejazdil.
-
RATZINGER666
Darca
hm, ja od jedenastich - dvanastich, pravidelne niekolkokrat do mesiaca, vacsinou v piatky po skole a to na parkoviskach, ihriskach a na letisku... musel som mat pod zadkom zlozenu deku, aby som videl na cestu
od nejakych 15tich po dedinach, zasitych cestach a podobne... v meste prvykrat az na autoskole...
Toto zaujima aj mna.Steju napísal:Ja tiež nie, ale skôr by ma zaujímalo, prečo si pýtajú 60€ za to, že doma zabudnem vodičák? To si snáď podľa iných dokladov (=totožnosti) nevedia overiť, či ho naozaj vlastním? A keď áno tak what's the big deal?
-
audiotrack
VIP
vedieť možno vedia, ale vo vyhláške sa jasne píše že ho musíš mať pri sebe. Z iných dokladov možno zistia či vlastníš vodičák, ale neviem či dokážu zistiť aj také veci čo sa do vodičáku píšu, ako napríklad. či musíš mať okuliare a pod.
a na otázku čo bola hodená do pléna: bez vodičáku som nikdy nejazdil, ani kým som ho nemal.
a na otázku čo bola hodená do pléna: bez vodičáku som nikdy nejazdil, ani kým som ho nemal.
Bez vodicaku som parkrat jazdil, ale iba po malo frekventovanych cestach.
A 60 eur za to, ze nemam pri sebe blbu karticku? V roku 2015? To si niekto musi robit hroznu prdel. V dnesnej dobe ked ma kazdy pri sebe internet si do minuty v systeme vedia o mne zistit aj kedy som si prdol v aute. To je cisty vysmech davat v dnesnej dobe pokutu za to, ze nemas pri sebe VP.
A 60 eur za to, ze nemam pri sebe blbu karticku? V roku 2015? To si niekto musi robit hroznu prdel. V dnesnej dobe ked ma kazdy pri sebe internet si do minuty v systeme vedia o mne zistit aj kedy som si prdol v aute. To je cisty vysmech davat v dnesnej dobe pokutu za to, ze nemas pri sebe VP.
Vsak to, ze dnes je ako kazdy vravi internetova alebo digitalna doba a pritom to az tak neplati.
-
audiotrack
VIP
a to je taký problém mať ten VP stále v peňaženke?
Nevyhováraj sa na rok 2015 a internet. To by si potom nenosil ani peniaze, veď máš kartu. Ono overiť cez internet sa dá vela veci, ale trvalo by to podstatne dlhšie. A to by si zase nerváčil že ťa zastavili a zdržali ťa na pol hodinu keď si sa ponáhlal.
súhlasím, že 60€ je možno zbytočne vela, ale nesúhlasím s tým, že by to malo ostať bez trestu.
Nevyhováraj sa na rok 2015 a internet. To by si potom nenosil ani peniaze, veď máš kartu. Ono overiť cez internet sa dá vela veci, ale trvalo by to podstatne dlhšie. A to by si zase nerváčil že ťa zastavili a zdržali ťa na pol hodinu keď si sa ponáhlal.
súhlasím, že 60€ je možno zbytočne vela, ale nesúhlasím s tým, že by to malo ostať bez trestu.