Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ja by som bral G2 jednoznacne.. ..pokial ale nie je pre Teba prioritou rozmer a vodeodolnosť...
Potrebujem kúpiť nejaký tabletofón. Niečo väčšie od Note, zhruba od 6-6,5 palca.
- bazárovka do cca 200-250€ max
- displej FULL HD
- HW nemusí byť super, stačí aby plynulo utiahlo videá / navi.
Čo som tak zbežne pozeral, mojim požiadavkám vyhovuje asi len Xperia Z ultra. Nič iné ma nenapadlo zatiaľ ...
- bazárovka do cca 200-250€ max
- displej FULL HD
- HW nemusí byť super, stačí aby plynulo utiahlo videá / navi.
Čo som tak zbežne pozeral, mojim požiadavkám vyhovuje asi len Xperia Z ultra. Nič iné ma nenapadlo zatiaľ ...
Zháňam si nový telefón .
Pôvodne som chcel mi note no 500€ sa mi už za telefón nechce dávať.
Používať ho budem na telefonovanie
web a občasné hranie na wc.
Veľkosťou tak 4,7"-5,7" , kvalitný fotoaparát s bleskom/prisvietením. (1080p60fps poteší)
Dobrý výkon (40tis+ antutu) a kvalitný zvukový výstup.
min. 2gb ram
Kapacita 32gb+ (v prípade microsd stačí aj menej)
Aktuálny android (4.4 nie) podpora fóra a custom rom sú vítané
Výdrž batérie mi stačí 1 deň
Do +-350€
Obkukávam oneplusone a galaxy alpha/s5
Každá rada vítaná
Pôvodne som chcel mi note no 500€ sa mi už za telefón nechce dávať.
Používať ho budem na telefonovanie
Veľkosťou tak 4,7"-5,7" , kvalitný fotoaparát s bleskom/prisvietením. (1080p60fps poteší)
Dobrý výkon (40tis+ antutu) a kvalitný zvukový výstup.
min. 2gb ram
Kapacita 32gb+ (v prípade microsd stačí aj menej)
Aktuálny android (4.4 nie) podpora fóra a custom rom sú vítané
Výdrž batérie mi stačí 1 deň
Do +-350€
Obkukávam oneplusone a galaxy alpha/s5
Každá rada vítaná
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
@Lubenecko skus pozriet lenovo vibe z2 pro na bazare
-
guess.whoo
Redeemer
ta Z ultra je tiez dost dobra, ma ju relativne malo ludi. vibez2pro neviem ci uz zozenie za 250
xsi69 note 3?
xsi69 note 3?
Idem kupit xperiu z3 compact, ale neviem aku distribuciu...eu/sk. Je v tom nejaky rozdiel okrem servisu? A este nieco, mate nejaky tip podla coho vybrat obchod? Je cca 100e cenovy rozdiel (350-450) aj ked su tej istej distribucie, aj SK menu. Podla coho si vybrat? Vdaka
-
guess.whoo
Redeemer
vsade je svk menu a je jedno aku distribuciu kupis. mas na to tak ci tak zaruku 2 roky
Ako tak pozerám, tých Z Ultra je ako šafránu
a hlavne 95% z nich ceny tak 200-240, ... a nová ide na webe od cca tých 250€ 
potreboval by som poradiť ohľadom kúpy zatiaľ sa rozhodujem pre jeden z týchto 2. .. malo by to byť niečo do 200 € . aspoň na úrovni týchto čo som si vybral a nechcem aby to bol Samsung 
https://www.alza.sk/kazaa-thunder2-5-0- ... 144515.htm
https://www.alza.sk/lg-l-bello-d331-gold-d2192744.htm
https://www.alza.sk/kazaa-thunder2-5-0- ... 144515.htm
https://www.alza.sk/lg-l-bello-d331-gold-d2192744.htm
xsi69: G2/G3?
Dunno: Z tychto dvoch LG ale neviem ci nie je aj nieco lepsie v tej cene
Tiez hladam novy mobil tak snad mi poradite. Zatial sa mi najviac pozdava LG G2.
Hlavne mi ide o to aby bol telefon svizny, prijatelna velkost cize asi tak okolo 5", v pripade G2 5.2", dobra vydrz baterie a vykon, na nejake tie hry a tak. Cinu velmi nechcem, jednak sa mi velmi nepacia a je to vsade mediatek.
Cena je asi jedno ale cim menej tym lepsie, nechcem samsung a ine predrazene telefony ktore v podstate nie su v nicom lepsie nez konkurencia, takze nieco za rozumnu cenu, v tomto mi pride G2 ako dobra volba.
Rozmyslam este nad G3 ale neviem sa rozhodnut, v porovnani s G2. Nie je to takmer ziadny rozdiel ani vo vykone ani v nicom, FHD oproti QHD. Snap 800 oproti 801, ma nizsiu vydrz baterie a je vacsi ako G2. Ale teraz uz dost klesla cena a blizi sa cene G2 tak neviem co je lepsie kupit. Kvoli velkosti som sa povodne rozhodol pre G2 ale tych 0.3" naviac asi velky rozdiel nespravi a aj G2 by som asi musel ovladat dvoma rukami.
Ako by ste sa rozhodli? Alebo viete poradit nieco lepsie?
Hlavne mi ide o to aby bol telefon svizny, prijatelna velkost cize asi tak okolo 5", v pripade G2 5.2", dobra vydrz baterie a vykon, na nejake tie hry a tak. Cinu velmi nechcem, jednak sa mi velmi nepacia a je to vsade mediatek.
Cena je asi jedno ale cim menej tym lepsie, nechcem samsung a ine predrazene telefony ktore v podstate nie su v nicom lepsie nez konkurencia, takze nieco za rozumnu cenu, v tomto mi pride G2 ako dobra volba.
Rozmyslam este nad G3 ale neviem sa rozhodnut, v porovnani s G2. Nie je to takmer ziadny rozdiel ani vo vykone ani v nicom, FHD oproti QHD. Snap 800 oproti 801, ma nizsiu vydrz baterie a je vacsi ako G2. Ale teraz uz dost klesla cena a blizi sa cene G2 tak neviem co je lepsie kupit. Kvoli velkosti som sa povodne rozhodol pre G2 ale tych 0.3" naviac asi velky rozdiel nespravi a aj G2 by som asi musel ovladat dvoma rukami.
Ako by ste sa rozhodli? Alebo viete poradit nieco lepsie?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ty už máš tu G2 ?Sh4d0W napísal:xsi69: G2/G3?
V pondelok by mala prist
Ale musim sa priznat ze rozmyslam aj o G3 ale neviem, niesom si isty co je lepsie. G3 ma nejake drobnosti lepsie a G2 tiez. Chcel by som si obe vyskusat.
Mne už pomaly dosluhoval môj Note 2 a tak som si pre seba včera kúpil G3. G2 som držal len v obchode.
No zmena po Note je obrovská
Krásny displej, telefón je menší ale displej skoro na chlp rovnaký čo mi naozaj vyhovuje. Krásny displej, aj niektoré tie vychytávky čo má .. pomaly sa zoznamujeme 
Tiež som riešil či vziať G2 alebo G3, (oba bazárové) tak som sa rozhodol pre G3. Ten cenový rozdiel tam nie je až tak veľký. Kúpil som G3 v top stave bez jediného škrabančeka, skoro rok a pol ešte v záruke + gumenné/plastové a jeden smart circle kryt (G2ky budú už staršie poväčšine a teda aj skôr skončí záruka)
No zmena po Note je obrovská
Tiež som riešil či vziať G2 alebo G3, (oba bazárové) tak som sa rozhodol pre G3. Ten cenový rozdiel tam nie je až tak veľký. Kúpil som G3 v top stave bez jediného škrabančeka, skoro rok a pol ešte v záruke + gumenné/plastové a jeden smart circle kryt (G2ky budú už staršie poväčšine a teda aj skôr skončí záruka)
-
Sarger
Guru wannabe
Dotaz na majiteľov mobilu Sony Xperia Z1 Compact... aký case-puzdro používate? Zatiaľ som skúšal 2 a ani jedno mi nevyhovuje.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Sarger keď sme pri Z1, ako si spokojný s foťákom ?
-
Sarger
Guru wannabe
Zo začiatku som nevenoval pozornosť nastaveniu takže fotky boli všelijaké. Autorežim je ok, ale jakmile to hodíš na manuál a troška sa s tým pohráš fotí veľmi dobre. Zatiaľ mám ešte KK, pri Lolipope som čítal miestami horšie reakcie. (skus http://forum.xperia.cz/ mohlo by tam byť viac info)
Kolko si zanho dal? A keby si mal porovnat G2 a G3 aspon z toho co si mal moznost vidiet?Lubenečko napísal:Mne už pomaly dosluhoval môj Note 2 a tak som si pre seba včera kúpil G3. G2 som držal len v obchode.
No zmena po Note je obrovskáKrásny displej, telefón je menší ale displej skoro na chlp rovnaký čo mi naozaj vyhovuje. Krásny displej, aj niektoré tie vychytávky čo má .. pomaly sa zoznamujeme
Ja by som kupil aj tak asi novy a ani tam neni az taky velky cenovy rozdiel ale velkost by asi bola problem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ty už nešpekuluj keď ti má prísť G2
Osobne sa mi viac páči G2 v porovnaní s G3.