Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Niekto odporucal serial Parks and Recreation, skusil som a zatim asi najlepsi komedialny serial co som videl. Tie postavy su uzasne a dialogy nie su take klišé nasilu sa snaziace vyvolat humor. Serial zacina naberat grady az od druhej serie (1. seria ma 6 casti) takze nerobte predcasne hodnotenia na zaklade pozretia jednej-dvoch casti.
Tiez som ho pozrel pred par mesiacmi cely, je to top, prvu seriu som len tak preklikal, lebo postavy sa tam dost inac spravali a realne to zacalo az od 2. serie. Jeden z mala dobrych komedialnych serialov.
Vies odporucat aj nieco podobne dobre?
Fuu, co pozeram je este Community, to ma taky trochu viac meta humor, ale super postavy su tam. Silicon Valley od HBO je tiez super, taky trochu iny humor. Este The Office je dost chvaleny, ale to som nevidel. Mozno este Modern Family.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prva seria Community je fajn, druha relativne tiez fajn, potom to podla mna uz upada, az som to prestal pozerat.
community je pozetatelne maximalne po 4 seriu so sebazaprenim, prve serie ju bomba
1- 3 su klasika, 4-6 je uz slabsie, ale stale sa da zasmiat. 6. je lepsia ako 5. aj ked vyzera to teraz dost cudne, kedze maju studio v suterene. Myslim, ale ze uz to na 7 seriu neobnovia, kedze uz teraz je tam len polovicka povodnej skupiny.
-
mirak2
Hardcore addict
community som rad pozeral a niekedy v stvrtej serii som prestal. diely dalej taham a nechavam si ich naneskor ale mam pocit, ze sa k nim asi nevratim
-
Old Dirty Bastard
Guru
Arrested DevelopmentuNfEiL napísal:Vies odporucat aj nieco podobne dobre?
-
R1k1nko
Darca
alebo It's Always Sunny In Philadelphia http://www.csfd.cz/film/228806-it-s-alw ... ladelphia/ zasmejes sa kazdu epizoduOld Dirty Bastard napísal:Arrested Development
Kedze tento top serial nema svoju temu napisem to sem. Urcite odporucam kazdemu, kto ma rad serialy kde sa trochu viacej keca Mad Men. Odohrava sa v 60 rokoch, vyborny herci, hudba, vtipne hlasky, drama, zeny, proste vsetko. Prave cely skoncil a osobne som spokojny.
Odporúčam Penny Dreadful, už pár týždňov beží druhá séria a musím povedať, že čo sa seriálov tento rok týka, tak tento je asi najlepší, aj keď je pravda, že niekedy zachádza až za môj prah znesiteľnosti čo sa morbidnosti týka, ale tá atmosféra a prepracovanie tej doby za to proste stojí. Kto ešte nevidel, tak tretí diel je must see.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som uplne prepadol prvej serii hned ako vysla. skoncila zaujimavo, ale prva cast sa mi az tak nepacila a zacal som rozmyslat nad tym, ze Ms. Ives bude mat donekonecna nejakych diabolskych nepriatelov a serial pojde dolu vodou lebo im budu dochadzat napady..snad sa moje obavy nepotvrdia
Kto máte v obľube zombie tematiku, tak môžte skúsiť seriál iZombie, chystám sa na to najbližšie dni, som zvedavý. 
Pozrel som prvé dve časti, nie je to zlé, dalo sa pár krát zasmiať, je to také pohodové, herečka sympaťáčka, ale pôsobilo to na mňa ako trochu podfarbená CSI, a tak som ďalšie časti už nepozeral. Niekedy sa k tomu vrátim asi.
Sense8 - "bratia" Wachowski. Akurat som dopozeral prvu seriu, pacilo sa mi. zaujimava tema
Mna celkom vcera zaujal serial AQUARIUS http://www.csfd.cz/film/388633-aquarius/ s Davidom Duchovnym, skvela atmosfera doplnana hudbou... 
-
mirak2
Hardcore addict
zacal som pozerat serial Undateable, na imdb solidne hodnotenia, vyzera, ze tu u nas nie je velmi znamy, vonku su uz 2 serie a dost sa bavim. viaceri herci su aj standup komici
Vie niekto poradit nieco napr ako je Misfits, Dr Whoo, My name is earl, HIMYM,BBT .... Najlepsie nieco co uz je z cz dabingom Dakujem
-
mirak2
Hardcore addict
predvcerom som dokoncil serialovy maraton Orange is the new Black. vyborny serial, nedavno vysla komplet cela 3. seria, jednoznacne must-see! http://www.csfd.cz/film/327673-orange-is-the-new-black/