Fixol som to tým že som deaktivoval češtinu. Fakt by ma nenapadlo že to môže robiť kvoli tomu...taktiež by som nečakal že sa tam nejake tie súbory zachovajú aj po preinštale..DeJF napísal:Od včera mám stále social club offline, robí to ešte niekomu? Prípadne nejaký fix? Mám steam verziu. Preinštaloval som hru aj social club no bez zmeny.
GTA V - vseobecna diskusia
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V - vseobecna diskusia
To nie je mod ako mod (uprava hry), ale herny mod. Tusim sa to zobrazuje medzi adversary mode.aacid napísal:co ten mod robi?
-
DeJF
Addict
Predbehovanie sa nevypláca
Mam otazku aj tipy k vlastnemu radiu v GTA V na PC:
TIPY:
- je mozne vytvorit vlastne radio, to vie asi kazdy, ale napisem strucne ako. Do nasl. priecinku skopirujete skladby a ist do Settings - Audio - Perform Quick Scan alebo Perform Full Scan:
C:\Users\{Uzivatel}\Documents\Rockstar Games\GTA V\User Music
- pozor na umiestnenie, ja som hladal subor User Music a naslo ho, no radio mi neslo, potom som zistil ze tento priecinok je na C disku az 2x, nespravny je v AppData.
- je mozne skopirovat len odkazy ku skladbam, suborom, ci priecinkom, staci teda vytvorit odkaz, ci viacero, k priecinku kde su hudobne subory a nie je nutne kopirovat cele skladby
- mnohym hracom sposobuje vlastne radio pokles frame rate a sekanie, toto este neviem potvrdit kedze ja mam skladby na inom disku, ale navod na riesenie je taky, ze pouzijete skladby z ineho disku ako je ten kde je hra nainstalovana a vytvorite odkaz priecinku v prislusnom priecinku "User Music", taktiez sa odporuca v nastaveniach vypnut automaticke skenovanie skladieb
- skladby je mozne prepinat, ale nie v rezime radio
OTAZKA:
Je mozne prepinat skladby aj na gamepade? Prip. su aj ine moznosti ako prepinat skladby? Na nete som nasiel kl. B a N, ale tie nefunguju, zistil som ze funguje kl. + / = ta o 2 nalavo od backspace, taktiez multimedialna "previous track" funguje ako next track, no next track nefunguje. Skusal som to nasimulovat pomocou HotkeyP, ale ani to nefunguje.
Dost mi chyba moznost prepinat na gamepade, pretoze ked som v aute, pouzivam len gamepad.
TIPY:
- je mozne vytvorit vlastne radio, to vie asi kazdy, ale napisem strucne ako. Do nasl. priecinku skopirujete skladby a ist do Settings - Audio - Perform Quick Scan alebo Perform Full Scan:
C:\Users\{Uzivatel}\Documents\Rockstar Games\GTA V\User Music
- pozor na umiestnenie, ja som hladal subor User Music a naslo ho, no radio mi neslo, potom som zistil ze tento priecinok je na C disku az 2x, nespravny je v AppData.
- je mozne skopirovat len odkazy ku skladbam, suborom, ci priecinkom, staci teda vytvorit odkaz, ci viacero, k priecinku kde su hudobne subory a nie je nutne kopirovat cele skladby
- mnohym hracom sposobuje vlastne radio pokles frame rate a sekanie, toto este neviem potvrdit kedze ja mam skladby na inom disku, ale navod na riesenie je taky, ze pouzijete skladby z ineho disku ako je ten kde je hra nainstalovana a vytvorite odkaz priecinku v prislusnom priecinku "User Music", taktiez sa odporuca v nastaveniach vypnut automaticke skenovanie skladieb
- skladby je mozne prepinat, ale nie v rezime radio
OTAZKA:
Je mozne prepinat skladby aj na gamepade? Prip. su aj ine moznosti ako prepinat skladby? Na nete som nasiel kl. B a N, ale tie nefunguju, zistil som ze funguje kl. + / = ta o 2 nalavo od backspace, taktiez multimedialna "previous track" funguje ako next track, no next track nefunguje. Skusal som to nasimulovat pomocou HotkeyP, ale ani to nefunguje.
Dost mi chyba moznost prepinat na gamepade, pretoze ked som v aute, pouzivam len gamepad.
Já tie frame dropy mám pokiaľ si dám vlastné songy.
Skusal si to co som pisal vyssie?
seruste hoši, možno mi budete vedieť pomôcť, som v misii kde idem s michaelom, trevorom a frankom a lesterom. M aj s F idu do banky T a L idu na letisko, či idem do banky s M alebo na letisko s T tak sa nic nedeje... proste prídem na miesto činu a nič...skúšal som aj iné misie tie idú dobre ale táto nechce isť. dakujem
Edit: - už to mám, odinštaloval som češtinu a všetko funguje ako má..
Edit: - už to mám, odinštaloval som češtinu a všetko funguje ako má..
Tak po 24 dnoch som nasiel docasne riesenie problemu, ked mi hacker dal 13 milionov, vytvoril som druhu postavu, vybral som pomocou nej z bankomatu 13 milionov, prepol sa spat na prvu postavu a tam uz nemam tie miliony od hackera, ani v bankomate, ani hotovost. Samozrejme som napisal vsetky kroky ako ticket, casom by to mali vyriesit, bude to potom jednoduchsie, nemusim si kontrolovat peniaze a nebudem musiet obhajovat kupu aut a pod. a tiez ze kolko kde som zarobil a ako som prisiel k peniazom za vsetko co mam nakupene. Ak by teda mal niekto rovnaky problem, odporucam toto:
- poslat ticket, popisat situaciu
- hned co najlepsie odhadnut pripisanu sumu v hotovosti
- vlozit peniaze od hackera na ucet, ATM
- spravit si druhu postavu
- pomocou druhej postavy vybrat z bankomatu sumu od hackera
- prepnut sa na prvu postavu
- hrat s prvou postavou a kontrolovat kedy odpisu zo supportu
- poslat ticket, popisat situaciu
- hned co najlepsie odhadnut pripisanu sumu v hotovosti
- vlozit peniaze od hackera na ucet, ATM
- spravit si druhu postavu
- pomocou druhej postavy vybrat z bankomatu sumu od hackera
- prepnut sa na prvu postavu
- hrat s prvou postavou a kontrolovat kedy odpisu zo supportu
-
DeJF
Addict
To akože vážne si kvoli tomu skoro mesiac nehral? Wtf.
tak nepomozem si, ale si troska dost naivny, nemyslis si? Neber to tak vazne pls, lebo polka tohto threadu na TeamSpeaku zase skape od smiechu
Ja som nehral len online, zacal som hrat pribeh a bavilo ma to, aj robit 100%, planoval som to aj tak a ked som uz zacal, tak som to chcel dokoncit.
fakt som neuveritelne vytoceny aktualne z tejto hry...
neviem ci nieco robime zle alebo je to tak, ale snazime sa s kamaratom hrat spolocne nieco a je to uplne na hovno cele.
zapnem hru a z toho prveho menu sa neviem pridat priamo ku kamaratovi, takze musim najprv cakat x minut kym sa pripojim do nejakej online hry, potom sa pridat ku kamaratovi a zase cakat x minut kym to naloaduje. 2 z 3 razov sa to nepodari a napise mi ze failed to load session.
furt neviem ako spolahlivo vytvorit job len pre nas dvoch, obcasne dam vytvorit job, som tam sam a pozvem kamarata, ale casto ma to rovno hodi do nejakej uz vytvorenej session kde su iny ludia...
neviem ako vo freeroame mozem vidiet kamarata na mape, ked otvorim celu mapu tak ho tam sice vidim ako bielu bodku s modrym polokruhom, ale neviem ako ho vidiet aj na minimape.
tiez nejak netusim ci existuje nieco ako coop hranie, skusali sme mission (hviezdicka na mape) ale tiez to bolo ze jeden hra proti druhemu..
proste mam pocit ze toto hranie s kamaratmi nemaju vobec doriesene...
chcelo by to nejake prehladnejsie menu kde sa daju tieto veci riesit.
neviem ci nieco robime zle alebo je to tak, ale snazime sa s kamaratom hrat spolocne nieco a je to uplne na hovno cele.
zapnem hru a z toho prveho menu sa neviem pridat priamo ku kamaratovi, takze musim najprv cakat x minut kym sa pripojim do nejakej online hry, potom sa pridat ku kamaratovi a zase cakat x minut kym to naloaduje. 2 z 3 razov sa to nepodari a napise mi ze failed to load session.
furt neviem ako spolahlivo vytvorit job len pre nas dvoch, obcasne dam vytvorit job, som tam sam a pozvem kamarata, ale casto ma to rovno hodi do nejakej uz vytvorenej session kde su iny ludia...
neviem ako vo freeroame mozem vidiet kamarata na mape, ked otvorim celu mapu tak ho tam sice vidim ako bielu bodku s modrym polokruhom, ale neviem ako ho vidiet aj na minimape.
tiez nejak netusim ci existuje nieco ako coop hranie, skusali sme mission (hviezdicka na mape) ale tiez to bolo ze jeden hra proti druhemu..
proste mam pocit ze toto hranie s kamaratmi nemaju vobec doriesene...
chcelo by to nejake prehladnejsie menu kde sa daju tieto veci riesit.
V singli si vyber Online, Play Online, Invite only session. Potom pozvi kamosa a vybavene.
Nezabudni si v nastaveniach nastavit Matchmaking na closed pri misiach, nech mate zatvorenu hru len pre seba.
Nezabudni si v nastaveniach nastavit Matchmaking na closed pri misiach, nech mate zatvorenu hru len pre seba.
da sa ten matchmaking nastavit niekde defaultne pre vsetky joby? casto sa stane ze len co sa nacita ja obrazovka s nastaveniami jobu tak uz tam je niekto pripojeny.
respektive ze dam play job (alebo po vlastnych tam dojdem na mape) a miesto toho aby to vytvorilo novu hru kde ja budem host, ak ma to hodi k niekomu cudziemu...
respektive ze dam play job (alebo po vlastnych tam dojdem na mape) a miesto toho aby to vytvorilo novu hru kde ja budem host, ak ma to hodi k niekomu cudziemu...
ano da, v settingsoch to najdes, tusim v online
Neviete ako je to s tou poznavacou znackou? Cez iFruit sa da nastavit vlastna, ale neviem ci su mozem priradit len k jednemu autu, alebo ku vsetkym. Neda sa to zmenit a chcel by som pouzivat rovnaku na vsetkych autach, ak by to neslo, musim si vytvorit viacero.
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2015, 0:55)
OK, asi to bude pre kazde auto 1 znacka a cena je asi 100 000, no narazil som na iny problem...
V aplikacii iFruit mam 4 auta, 2 ktore som uz v hre predal a mam tam 2x Kuruma Armored, pritom mam len jednu a dalsiu obycajnu Kurumu.
Ako to mam aktualizovat, spustam aplikaciu ked je hra vypnuta, skusal som odhlasit, prihlasit, nic nepomaha.
EDIT: Po dvoch restartoch uz mam len jedno predane auto a mam tam spravne Kurumy, poslal som poziadavku na prvu, postupoval som podla navodu na youtube, ale v hre nemam vlastnu SPZ ked pojdem do Customs.
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2015, 0:55)
OK, asi to bude pre kazde auto 1 znacka a cena je asi 100 000, no narazil som na iny problem...
V aplikacii iFruit mam 4 auta, 2 ktore som uz v hre predal a mam tam 2x Kuruma Armored, pritom mam len jednu a dalsiu obycajnu Kurumu.
Ako to mam aktualizovat, spustam aplikaciu ked je hra vypnuta, skusal som odhlasit, prihlasit, nic nepomaha.
EDIT: Po dvoch restartoch uz mam len jedno predane auto a mam tam spravne Kurumy, poslal som poziadavku na prvu, postupoval som podla navodu na youtube, ale v hre nemam vlastnu SPZ ked pojdem do Customs.
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... -next-week
Budúci týždeň vyjde nový update pre GTA Online, ktorý pridá nové zbrane, autá, oblečenie.
Budúci týždeň vyjde nový update pre GTA Online, ktorý pridá nové zbrane, autá, oblečenie.
Dik za info, inak stalo sa uz niekomu ze mu zmizli vsetky zbrane? Mal som namiesto nich len 10 snehovych gul. Ak by sa vam to stalo, odporucam nekupovat vsetky zbrane znova, ale ist do SP a potom spat do MP a budete mat opat vsetky zbrane.
Ani nevies ako rad by som sa zbavil vsetkych zbrani a mal na kazdom slote len jednu. Okrem vybusin.
Tak to ma tiez napadlo, ze toto by mohla byt vyhoda, ale vratili sa mi, to je ale problem rockstar, ze nie je predvolena ta najlepsia, alebo posledna pouzita, az by som povedal ze to je bug.
Teraz ma ale trapi iny problem, neustale sa mi odpaja gamepad, xbox one, musim vyskusat iny slot a kabel, ale ten gamepad blbne aj inak, cely vrzga, pritom 360 je tak pevny a odolny, ale to je OT...
Teraz ma ale trapi iny problem, neustale sa mi odpaja gamepad, xbox one, musim vyskusat iny slot a kabel, ale ten gamepad blbne aj inak, cely vrzga, pritom 360 je tak pevny a odolny, ale to je OT...