nemusis mi hovorit ja mam moju staroucku asi 10-rocnu MX 510 a maximalna spokojnost len predsa je uz troksu vyklikanafaethia napísal:mx518 ale tu uz nezozenies
Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
mal som MX510, 518 G5 a G400, teraz mam G502 a som spokojny az na detail ze surface tunning s inymi ako Logitech podlozkami nefunguje moc dobre a logitech podlozky mi nevyhovuju ale mys samotna, ergonomia, raw imput, vykon je super.
jeden nemenovany streamer ju kritizoval hlavne co sa tyka optiky mu dost pri rychlych pohyboch blbla atd co sa dost studujem kedze moja starucka MX 510 funguje bezproblemovo...naozaj sa neviem rozhodnut co si mam objednat chcem hlavne mys co vydrzi niekolko rokov nie aby som mys po dvoch mesiacoch menilHegy napísal:mal som MX510, 518 G5 a G400, teraz mam G502 a som spokojny az na detail ze surface tunning s inymi ako Logitech podlozkami nefunguje moc dobre a logitech podlozky mi nevyhovuju ale mys samotna, ergonomia, raw imput, vykon je super.
Ano je tam chyba, ked si nastavis tzv "surface tunning" na inu ako Logitech podlozku tak niekedy pri prekladani mysi ti to struhne mieritko kamsi doprdele tiez ma to sralo ale odnastavenim sa mys chova rovnako a nerobi to. Vyberal som ju prave na zaklade dobrych skusenosti s MX/G mysami od Logitechu, nizkej odozvy, dobrej ergonomie a nema hardwarovu akceleraciu mysi takze mne vyhovuje. Skoda hentej chyby, zjavne si s tym nevie logitech poradit ale mys by som za to nezatracoval.
ja urcite nic a nikoho nezatrancujem tiez som "fanusik" logitechu a zase na videach sledujem ze je hotnotena velmi dobre ako najlepsia herna mys, tazko povedat nazory sa roznia vela neda dopustit na SteelSeries Rival druha strana hovori ze Steelky su najkazovejsie mysi a hned sa vyklikaju a je tam badatelny dvojklik takze 100 ludi 100 chuti, treba asi zacat postupne testovatHegy napísal:Ano je tam chyba, ked si nastavis tzv "surface tunning" na inu ako Logitech podlozku tak niekedy pri prekladani mysi ti to struhne mieritko kamsi doprdele tiez ma to sralo ale odnastavenim sa mys chova rovnako a nerobi to. Vyberal som ju prave na zaklade dobrych skusenosti s MX/G mysami od Logitechu, nizkej odozvy, dobrej ergonomie a nema hardwarovu akceleraciu mysi takze mne vyhovuje. Skoda hentej chyby, zjavne si s tym nevie logitech poradit ale mys by som za to nezatracoval.
Ja to poviem tak, posrat sa ti moze aj mys ktora ma statisticky najmensiu chybovost, na to je zaruka, samozrejme ak su vylozene kriticke modely (ako ja som mal napr. skusenost s Razer Copperhead kde mi na zaruku 2x menili optiku a 2x celu mys - aspon dali inu farbu ako som si prial
- proste furt po par tyzdnoch sa senzor roztriasol) tak radsej ruky prec... Kazdemu sedi nieco ine, zameral by som sa skor na ergonomiu, pocet tlacidiel, hmotnost, klzavost a ine faktory ktore rozhodnu o tom ci uzivatelovi mys vyhovuje ci nie, mieru poruchovosti by som riesil na poslednom mieste
Co ja viem tak najviac sa kazia rocat no osobnu skusenost nemam.
Najviac kazove su vzdy modely X Q Z, prave vtedy, ked recenzent dostal na vianoce mysku od spolocnosti Y
))
-
Kok
Light Professional
Ja som asi velmi stastny clovek .. vsetkym okolo uz na razerkach nieco poodchadzalo, iba mne drzia a mozem povedat ze to su najlepsie mysky
*klop klop na drevo*
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mne razer mamba 2012 odisla takym sposobom, ze hociekdy skakala mys o par pixelov vedla.. Ale vyreklamovana v pohode. Odvtedy druhy kus je v pohode, len je strasny ten cely ich p*jebany softver, tolko nervov co stym mam.. Ale ked funguje tak funguje v pohode.
presne to mi robili vsetky copperheady, uskakoval kurzor par pixelov bolo to mega annoying
na ich obranu musim povedat vsetky reklamacie riesene promptne a bez reci
na ich obranu musim povedat vsetky reklamacie riesene promptne a bez reci
Zase som v situácii kedy hľadám náhradu za moju myš a po aktívnom sledovaní OCN fórka som si spravil taký zoznam.
Asi top: (pre mňa)
Roccat Kone Pure Military - môj favorit č. 1. 3310 senzor (považovaný za jeden z top), fantastické kolečko!; veľmi kvalitne spracovaná; ergonomická; výborne padne do ruky na všetky gripy; super bočné tlačidlá; vysoká životnosť. Najprv som si povedal, že "Roccat? Shit myšky.." Ale naozaj si dali v tejto verzii záležať. 2 nevýhody: kábel; a pre niekoho môže byť malá (12cm dlžka x 7cm šírka)
Zowie EC2-A / EC1-A - favorit č. 2. vylepšená verzia starších EC1/2 a EC1/2 eVo s lepším senzorom (3310); ergonomická; výborný kábel; atd. Nevýhody: kolečko je ultra odpad ako na každej jednej zowie myške; bočné tlačidlá sú oničom; niekomu nemusí vyhovovať LOD; a tiež niekomu nemusia vyhovovať Huano switches (tlačidlá) ktoré sú o niečo náročnejšie na kliknutie ako klasické omrony, nie však až tak náročné ako pri Zowie FK1.
Zowie ZA11/ZA12/ZA13 - to isté ako EC1/2-A akurát tlačdlá sú o niečo ťažšie na kliknutie
Otázne:
Razer Deathadder Chroma - Dobrá myš, ale málo vydrží.. Stačí si dať do googlu "Razer double click" / "Razer Deathadder Chroma double click"
Finalmouse 2015 - favorit č. 3. 3310 senzor; skvele padne do ruky; atd. Nevýhody: nekvalitné "čína" spracovanie; bočné tlačidlá.. Prvé verzie neboli zlé, ale mali veľké rozdiely v DPI krokoch (kde napr 400 DPI bolo v skutočnosti 440+- a pri väčších DPI krokoch ešte väčšie rozdiely), veľa ľuďom sa po 2 mesiacoch pokazila a iné. Práve kvôli tomu zmenili továreň na výrobu a každú chvíľu má vyjsť nová letná verzia, ktorá by mala mať všetky tieto problémy vyriešené.
Zowie FK1 - dobrá myš, ale tlačidlá veľmi ťažké na kliknutie a aj kvôli tomu je pomerne vysoká latencia kliknutia.
Logitech G502 - senzor je považovaný za asi druhý najlepší (po MLT04), aj keď som sa dočítal o páru nedostatkoch; najväčšia nevýhoda je, že je veľmi ťažká a niekomu nevyhovuje tvar.
Asi top: (pre mňa)
Roccat Kone Pure Military - môj favorit č. 1. 3310 senzor (považovaný za jeden z top), fantastické kolečko!; veľmi kvalitne spracovaná; ergonomická; výborne padne do ruky na všetky gripy; super bočné tlačidlá; vysoká životnosť. Najprv som si povedal, že "Roccat? Shit myšky.." Ale naozaj si dali v tejto verzii záležať. 2 nevýhody: kábel; a pre niekoho môže byť malá (12cm dlžka x 7cm šírka)
Zowie EC2-A / EC1-A - favorit č. 2. vylepšená verzia starších EC1/2 a EC1/2 eVo s lepším senzorom (3310); ergonomická; výborný kábel; atd. Nevýhody: kolečko je ultra odpad ako na každej jednej zowie myške; bočné tlačidlá sú oničom; niekomu nemusí vyhovovať LOD; a tiež niekomu nemusia vyhovovať Huano switches (tlačidlá) ktoré sú o niečo náročnejšie na kliknutie ako klasické omrony, nie však až tak náročné ako pri Zowie FK1.
Zowie ZA11/ZA12/ZA13 - to isté ako EC1/2-A akurát tlačdlá sú o niečo ťažšie na kliknutie
Otázne:
Razer Deathadder Chroma - Dobrá myš, ale málo vydrží.. Stačí si dať do googlu "Razer double click" / "Razer Deathadder Chroma double click"
Finalmouse 2015 - favorit č. 3. 3310 senzor; skvele padne do ruky; atd. Nevýhody: nekvalitné "čína" spracovanie; bočné tlačidlá.. Prvé verzie neboli zlé, ale mali veľké rozdiely v DPI krokoch (kde napr 400 DPI bolo v skutočnosti 440+- a pri väčších DPI krokoch ešte väčšie rozdiely), veľa ľuďom sa po 2 mesiacoch pokazila a iné. Práve kvôli tomu zmenili továreň na výrobu a každú chvíľu má vyjsť nová letná verzia, ktorá by mala mať všetky tieto problémy vyriešené.
Zowie FK1 - dobrá myš, ale tlačidlá veľmi ťažké na kliknutie a aj kvôli tomu je pomerne vysoká latencia kliknutia.
Logitech G502 - senzor je považovaný za asi druhý najlepší (po MLT04), aj keď som sa dočítal o páru nedostatkoch; najväčšia nevýhoda je, že je veľmi ťažká a niekomu nevyhovuje tvar.
Neviem ako vy, ale mne bohato staci xl-750bk. Neskace, netoci, je lahka a lacna. Takze za mna spokojnost.
to som si myslel aj ja, no kedže začala blbnúť po roku a pol intenzívneho používania tak som si povedal že skúsim niečo "prémiovejšie" ako a4tech.. a vôbec to neľutujem, kúpil som G502ku asi dva mesiace do zadu a ten pocit istoty v movemente myšky čo som mal hneď ako som ju chytil sa nedá opísať oproti a4tech..
G502 bola až druhá myška čo som kúpil, najprv som mal doma DA chroma ale chromu som vrátil hneď na druhý deň kedže mala nejaké čudné skejty ktoré mi vadili až brzdili myšku na podložke čo som nevedel prekusnúť a nové skejty vychádzali na 12€ čo som kukal po ebay a podobne vtedy, tak som si radšej vzal namiesto nej G502 a myslím že som vôbec nespravil chybu..
ak má niekto chromu mali ste tam aj vy takéto skejty ?
G502 bola až druhá myška čo som kúpil, najprv som mal doma DA chroma ale chromu som vrátil hneď na druhý deň kedže mala nejaké čudné skejty ktoré mi vadili až brzdili myšku na podložke čo som nevedel prekusnúť a nové skejty vychádzali na 12€ čo som kukal po ebay a podobne vtedy, tak som si radšej vzal namiesto nej G502 a myslím že som vôbec nespravil chybu..
ak má niekto chromu mali ste tam aj vy takéto skejty ?
Ja mam DA (Black edition ale je to to iste ako Chroma pravdepodobne ) ale nic take nemam pravdepodobne mas tvrdu podlozku.
to je fotka úplne novej myšky, čiže presne v takom stave prišla a SS QCK+ určite nieje problémová podložka.
-
Kok
Light Professional
Ta chroma edicia pri razer produktoch je nejaka zla. Pri klavesniciach sa babre podsvietenie a spatna vazba klaves, pri mysiach robi dvojklik alebo je nepresny senzor na niektorych podlozkach. Preto sa vyhybam tymto "limitovanym ediciam" a radsej berem tu "zakladnu radu", teda napr. kedysi bol diamondback a diamondback specialna edicia (plasma ci tak nejak sa tomu nadavalo). A taktiez boli problemy s tou papierovo lepsou ediciou. Cize ak deathadder, tak zaklad alebo 3g.
Všetci pro hráči čo majú razer tak maju "Razer Deathadder 2013",pozeral som dokonca ešte niektoré obchody na Slovensku ju ponúkajú takže objednávam uvidíme 
Ja mam DeathAdder 2013 uz dost dlho, zatial som nemal ani jediny issue. Pred tym som mal Razer mysku tiez, neriesil som zatial nikdy ziaden problem.
No chlapci a ake ranky dosahujete s tym profesionalnymi myskami?