Mate psa?!

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
AcidXpress
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate psa?!

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Rasa: Biewer Yorkshire Terrier
Meno: Cassie Welvet Dreams
je Slovensky sampion krasy a nejake dalsie 3 prve miesta uz v 11tich mesiacoch :-) taktiez jeho sestra aj rodicia a vlastne cely rodokmen povyhravali hafo sutazi. Na tejto fotke ma nejak rok a 4 mesiace :-) nieje moj ale maminin a je na neho ozaj pysna :-) okrem neho mame este jedneho biewera Dannyho Welvet Dreams a este jedneho klasickeho yorkshira (toho hnedeho) Jumby Bay
Cassie.jpg
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2013, 22:23)
tu je este Danny Welvet Dreams :-)
DannyWelvetDreams.jpg
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak ja som sa dnes rozlucil so svojim labradorom Atosom... nech mu je zem lahka.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Nemam psa a nikdy som nemal psa a ani nechcem psa a nemam rad psov. ale niektori ludia sa spravaju otrasne k psom kricia po nich tahaju za krk nadavaju im! Bytovky a domy niesu prirodzenym prostredim pre psov!! Oni sa vas ludia neprosili aby mohli prave u vas byvat!!
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

mam Bullteriera 7 mesacneho :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nieje to moj psik, ale susedkyn starsej pani kt. uz nechodi...a ja ju obcas vezmem von...ma asi dva roky a na to ze pred tym mimo zahrady nebola a nik ju necvicil je velmi poslusna a kludna...skvely psik :) trochu mi pripomina staforda, mojich najoblubenejsich psikov...raz ked budem mat svoj dom tak urcite chcem staforda.
Prílohy
Fotografia1495.jpg
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Ja mám čierneho Nemeckého Ovčiaka :) Volá sa Mimi
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Kedysi som mal anglickeho kokerspaniela.. potom sme odisli z domu a mamin teraz uz ex manzel ho zastrelil, lebo chcel nemeckeho ovciaka... odvtedy som psa nemal, pretoze si neviem celkom predstavit ako by som s nim fungoval v byte, hlavne ked som polku dna v praci.. ale v buducnosti ak sa podari tak urcite chcem psa, konkretne anglickeho mastiffa.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam malu dogu, ma tri mesiace, ale je strasne zivy. Aj veterinar povedal, ze taku aktivnu dogu este nemal u seba. Problem je, ze strasne hryzie. Jeho zaluba je hryzenie do dlani. Ak mu dam kusok poriska z metly, tak o to nema zaujem. Radsej ma hryzie do ruky. Po novom sa mu zapacili topanky, najskor chytit snurky do ust, zacat ju tahat a potom pohryznut co sa da, od jazyka az po spicku rovno do prstov. Buchnut po zadku nepomaha, o lopticku nema zaujem, ani macka ho nefascinuje, ze by ju ponahanal. Topanky na schodoch a pred dverami, to je ako v raji. Do troch minut ich "uprace". Co s nim, ako ho to odnaucit???
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hojko napísal:Mam malu dogu, ma tri mesiace, ale je strasne zivy. Aj veterinar povedal, ze taku aktivnu dogu este nemal u seba. Problem je, ze strasne hryzie. Jeho zaluba je hryzenie do dlani. Ak mu dam kusok poriska z metly, tak o to nema zaujem. Radsej ma hryzie do ruky. Po novom sa mu zapacili topanky, najskor chytit snurky do ust, zacat ju tahat a potom pohryznut co sa da, od jazyka az po spicku rovno do prstov. Buchnut po zadku nepomaha, o lopticku nema zaujem, ani macka ho nefascinuje, ze by ju ponahanal. Topanky na schodoch a pred dverami, to je ako v raji. Do troch minut ich "uprace". Co s nim, ako ho to odnaucit???
Skus precitat nejake rady tu: http://www.psisvet.sk/index.php/o-psoch ... o-odnaucit

Je to podla mna problem hyperaktivity, proste mas energickeho jedinca, a asi ho treba nejako znicit kazdy den, nech kludne spi, inac sa bude nicit sam doma...aj takou cinnostou ako hryzenie do veci. Pripadne, ked hryzie aj nieco ine ako topanky (nieco co by nemal), mozes skusit aj tie spreje proti hryzeniu, no nemam s tym skusenost, tak neviem do akej miery to zabera a ci vobec.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

skus drevenu kost aj kusaci uzol-masivnejsi,
cvicak by tiez bodol predsa je to doga s tou by nemal byt problem vycvicit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Na cvicisko nemozem, este nema tretie ockovanie, to ma az za tyzden ci dva. Okrem toho po tomto ockovani az tak o dva az tri tyzdne sa moze ist na cvicisko. Problem je skor v tom ako tam psa dostat, uz teraz je moc aktivny, ze ked ho dam na rohoz spolujazdca, ani nestihnem nastupit do auta a sedi na sedacke. A kym nastartujem, tak ho mam na kolenach. Zacnem soferovat, po minute mi hryzie ruky, olizuje krk, nevie aku zlobu by spravil. Do kufra by som ho teraz dostal, ale ma len 8kg. Za dva mesiace bude mat mozno 15-20kg, to uz bude horsie. Ked bude velky, tak neni moznost ani prepravneho boxu, to by som musel mat dodavku.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak snad do kufra vyskoci sam ked bude mat 20kg nie?
Ja casto vozim nase psiska v kufri, dokonca dvoch naraz, a skacu tam same. Nikdy nemaju tendencie sa dostat do predu ani nic podobne. Tak isto vedia na rohozi spolujazdca pekne sediet.
Bude to ale asi tym, ze mas este stena, mlade, nevyblaznene a plne energie, Bolo by mozno dobre aby ked ho zo zaciatku vozis v aute, siel niekto s tebou, kto by ho trebars drzal dole na tej rohozi pod nohami...a podobne.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Tak sam asi tazko ho prevezies na cvicak :D
najlepsie dvaja ty si ho zoberies dozadu na deku a musis ho drzat este kym je lahsi
v kufri sa da tiez ale su aj cvicaky s prepravou, ked by si bol z KE dal by som ti kontakt

/lub0s si ma predbehol :) presne, toto je stena este k tomu masivne, tie su v autach splasene, skrabu, neobsedia na mieste
mne aj v dospelosti sharpei nebude v predu sediet v klude na sedadle len v zadu, ale to je zas plemenom-dominantny,
s vycvikom maju problem
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Nemám no chcem weimara, snáď sa mi to priebehu roka podarí :)
Prílohy
weimar.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ja som sa vzdy cudoval nad tym, preco si ludia kupuju zvieratka, ktore potom nevedia zvladnut. To je take tazke si nieco zistit dopredu? Na co zacinat hned s obrovskou dogou, ked nemam zvladnute ani zaklady vycviku a ovladania psa? Ako keby som nic nevedel o pocitacoch, ale si hned kupil notebook za 3000 Euro, az na to, ze ten notebook ma aspon nepohryze, neznici mi veci, nenaspini do topanok a nevydava otravne hlasne zvuky, ktore rusia susedov aj mna. Pociatocne nadsenie a hrrr system do zvieratka potom velmi rychlo vystrieda zlost a smutok... A to neni dobre ani pre majitela, ani pre zviera a ani pre susedov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Na co mudrujes, ked nepoznas situaciu??? Mal som uz 4 dogy, so ziadou nebol problem, ziadna nehryzla, ziadna nebola prilis aktivna.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nekuse lebo jej rastu zuby? moj tiez kusal vsetko mozne ale iba maksie veci, topanky, snurky, slapky... hryzadla a tvrde veci prave nechcel, az ked mu vyrastli tak sa to nejak vymenilo, makke nechce iba tvrdsie
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Tak potom ti odporucam aj tejto dalsej sypat do granuliek diazepam :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

CheZteR: Vsak je to maly pes, takze mu zuby urcite rastu. Presne nad tym som uvazoval, ze ci to nie je kvoli zubom. Podobne hovoril aj jeden kamarat, ze aj jemu vsetko hryzol pes, ked mu isli zuby.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nase opice Fredy a Fergie
Fredie je ten v pozadi (sivy)
Prílohy
IMG_2058.JPG
Napísať odpoveď