Dnes vysiel prvy trailer na pripravovany Fallout 4 od Bethesdy. Predbezny datum vydania je stanoveny na marec 2016
Pre mna je to velmi potesujuca sprava hlavne preto, ze New Vegas sa mi pacil viac ako 3ka a preto verim, ze 4ka bude este lepsia
Oficialna stranka: http://fallout4.com/
Trailer:
14. juna na E3 by mali ukazat gameplay video a odhalit viac detailov z hry.
//Edit: Datum vydania bol oficialne potvrdeny na 11. novembra 2015
GothaR napísal:
Pre mna je to velmi potesujuca sprava hlavne preto, ze New Vegas sa mi pacil viac ako 3ka a preto verim, ze 4ka bude este lepsia
Tak potom to pre teba asi nebude potesujuce, pretoze F:NW robili ludia z Obsidianu (developeri), Bethesda bola publisher. A Fallout 4 uz vraj Obsidian robit nebude, ale bude si ju developovat Bethesda Game studios ktora robila aj Fallout 3
Mne sa 3 páčil viac ako NV, v každom prípade sú obe tieto hry z mojej top 10 všetkých hier ever. Na 4 sa veľmi teším, zatiaľ iba 2 výhrady: presaturované farby (v traileri, uvidíme ako to bude vyzerať nakoniec, zatiaľ boli všetky fallouty pekne post-apo temné a nevidím dôvod na zmenu) a Dogmeat vyzeral divne, pri hre ktorá vychádza v roku 2016 by som si predstavoval trochu uveriteľnejšiu grafiku... ale samozrejme sa to podľa tých pár sekúnd dá len ťažko hodnotiť.
Hmm asi ma ukrizujete, ale Fallout 1 som nikdy nedohral, hned po ziaciatku (cca 20 minut do hry?) som mal nejaky bug kde mi hra stale crashla... Netusi niekto jak tamto fixnut, mne sa to nepodarilo? Rovnako ako mi zblbol Bioshock 1 po cca 2ch hodinach, tiez som ho nedohral a n ehral som ani ostatne koli tomu
Pri falloute by som sa nebál. PRINAJHORSOM dopadne ako Falloute 3 (co je pre mňa stále jedna z top hier). V lepšom prípade bude na úrovni New Vegas. No a v najlepšom ho prekoná a to bude už len dream come true Takze pre mňa osobne to nemôže dopadnúť zle.
Som zvedavy na gameplay ale aspon od grafiky som cakal kusok viacej. Uvidime, vraj to ma byt celkom rozsiahle.
A trosku ta grafika vyzera byt akokeby kreslena. Nieco na sposob cell-shade.
Ono myslím si, že po Witcherovi už sandboxové RPG nemôžu byť rovnaké. Sidequesty/rozhodnutia na ktorých záleží... Ubisoft so svojimi vežičkami a nudným grindom dúfajme vyhynie.
Fallout skončí ako je súčasníci alebo sa dúfajme zaradí k next-gen RPG ako je Withcer.
Postapokalypticke rpg len tak nevyhyvie. Ta tema je prilis atraktivna. Aj keby z toho vznikla len vylepsena trojka, budem spokojny. O witchera nemam zaujem kvoli fantasy (a takych ludi bude hromada)
Od falloutu ocakavam pozeratelnu grafiku, ktoru utiahnu aj priemerne stroje. T.j. nestane sa z neho zabava pre top 10% hernej komunity
ale porozumel. a ty rozumies motivacii, kvoli ktorej ludia hraju hry (fanusik vs. hrac)? Pri falloute mi ide o brouzdanie wastelandom, skumanie neznamych miest, vaultov, odkazov na predosle diely, historiu, pozadie vojny, humor.. interakcia medzi frakciami, dopady na hru podla rozhodnuti dokazem ozeliet (t.j. kludne uprednostnim obsah pred formou)
.
pri hre, ktora ma nedokaze zaujat samotnym obsahom (napr. spominany witcher), budem dufat aspon v dobru formu.
.
ak fallout dokaze oboje, budem len rad.
Vyzera to tak, ze pouzili stary engine, ale je dost vylepseny. Hlavne svetla a tiene vyzeraju omnoho lepsie. Dost to pomaha atmosfere, ktore je vo Falloutoch vzdy dolezita.
A hlavne potesilo oznamenie vydania na november.
Akurat dufam, ze sa pes bude dobre zakomponovany do game designu, lebo zatial ma spolocnici vo Fallout 3 a NV skor otravovali.
PS: gameplay trailer je super
Tu je vsetko pekne zhrnute: http://games.tiscali.cz/preview/fallout ... tos-252402
tesim sa moc. prve dve hry som presiel niekolko krat. trojku som myslim bud presiel alebo skoncil niekde pred koncom a new vegas mam nainstalovane uz dlho ale nejak ma to netaha...
stvorka vyzera super, dufam ze splnia to co hovoria a vsetky tie nove veci budu volitelne. mat vlastny camp je fajn, ale nechcem aby to dopadlo ako garrison vo world of warcraft no a pes ma ani trochu nelaka, vyslovene mi vadi ked ma nejaka hra nuti starat so nejake zviera, ale z toho videa to vyzera tak ze ak psa na zaciatku neoslovim, tak ma necha na pokoji, dufam ze to tak bude.
Ano, pri druhom a tretom prechadzani som isiel na hardcore a zvladol som to sam Dost som vyuzival vodu z priehrady. Nepamatam si to uz presne, zda sa mi, ze chvilu so mnou aj niekto isiel, ale potom som o neho prisiel