Ako na spoluziacku ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
LeibnitzX
Expert
Expert

Re: Ako na spoluziacku ?

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

guess.whoo napísal:preco by mala byt naivna? ty by si mal byt ten posledny, kto tu bude davat rozumy :D
ten napad s apkou je celkom fajn. prides k nej, ze robis prieskum. posles jej apku cez BT a uvidis co sa bude diat
Som si fakt nemyslel ze sa do mna niekto pusti za radu "je zle spustat nevieryhodne exace" ... to si tam rovno mozes nabundlovat keylogger alebo nieco co prelezie vsetky fotky v kompe, bude hladat textace ktore vyzeraju ako dennik, dumpne Evernote poznamky, nakopiruje SessionID prihlasenia (niekedy stacia cookies) ... predstavivosti sa medze nekladu ;) :-D. Ale na druhej strane: ak bude naivna tak si neuvedomi odkial vies jej oblubeny film/knihu/jedlo na ktoru ju potom pozves :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vidis zase to velmi riesis...chce ju dostat von a nie vydierat za kupelnove fotky
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No ale to ona nevie, a akciach ako fappening, ak si pusta random programy od spoluziaka ktory s nou inak predtym sotva vobec prehovoril....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

co ja viem.keby mi spoluziak IT-ckar posle na skusku jeho appku tak by ma nenapadlo ze budem hviezdou internetu :D
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

guess.whoo napísal:co ja viem.keby mi spoluziak IT-ckar posle na skusku jeho appku tak by ma nenapadlo ze budem hviezdou internetu :D
vydieranie je dost ubohe a nikdy som o nom nespominal. To je len produkt tvojej (sorry ale chorej) fantazie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kazdy normalny clovek by pochopil ako som to myslel, ty nie
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Neexistuje na to žiaden špeciály recept, všetko závisí od danej situácie a okolností. Skúsim Ti dať aspoň zopár rád ako to môžeš skúsiť. Musíš ísť na to postupne.
Vždy ak ju uvidíš, tak sa na ňu pozri, nech si aj ona Teba všimne. Potom nabudúce ak ju zas uvidíš, tak sa na ňu aj mierne pousmej. Ak ju potom neskôr stretneš znova a bude dobrá príležitosť, tak sa k nej prihovor. Nedám Ti presný návod čo jej máš povedať, lebo všetko záleží od situácie kde ju stretneš, pri akej príležitosti... Ak ju uvidíš v škole keď sa učí, tak sa jej opýtaj z čoho má skúšku a aké predmety ju ešte čakajú... proste všeličo o škole sa rozprávaj. Ak ju stretneš ja neviem trebárs pri intrákoch alebo len tak niekde vonku, tak skús niečo také že "Ahoj, my máme také šťastie na seba ..." alebo sa jej opýtaj, či tu býva na intráku a ako sa jej tu páči...atď, čo ťa len napadne. Ale nerozprávaj s ňou dlho, spočiatku s ňou veď len kratšie konverzácie, po pár vetách jej povedz, že už musíš ísť že pokácate nabudúce. A hlavne ju ešte nikam nepozývaj. Ak s ňou budeš kecať nabudúce, tak sám uvidíš na jej očiach že ako na Teba reaguje a až potom neskôr, kľudne aj o pár dní ak si budeš istý, tak jej môžeš navrhnúť, aby ste sa nerozprávali vždy len vonku, ale že by ste sa mohli ísť niekam prejsť a niekam sadnúť a tak sa viac porozprávať a spoznať. Ak by Ti povedala, že teraz niečo má alebo že má veľa učenia alebo teraz nemá čas.. alebo potom niekedy nabudúce ..alebo že nemôže, lebo má priateľa, tak nechaj ju tak a netlač znovu na ňu s tým. Zapamätaj si, že ak baba chce, ona sa Ti sama ozve a sama by Ti dala najavo, že rada by šla niekam s Tebou. Ak nie, tak nezúfaj, neurážaj sa a ber ju ako kamarátku a bav sa s ňou ako s kamarátkou ak ti to neprekáža a ak to takto nechceš, tak sa s ňou potom takto nebav, len jej pozdrav a choď ďalej s vystretou hlavou. Good luck.
Napísať odpoveď