javascript vyhladavac
javascript vyhladavac
Cawte prosim vas viete mi nejak pomoct poslat nejaky link alebo nieco. Ako vlozim na jednu podstranku vyhladavas ktory mi bude vyhladavat len napriklad v class DIVkach na tej podtranke ... mam tam 100 vyrobcov a potrebujem nejak vlozit hore searchbox ktory mi bude vyhladavat v nich aby nemusel clovek scroolovat a hladat to tam. Prosim poradte. Dakujem
Re: javascript vyhladavac
tak neviem ako by bolo najlepsie ... tie znacky su pod sebou a su klikatelne odkazy ktore sa mi musia po kliknuti rozbalit. Poradte teda ako co
dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: javascript vyhladavac
vôbec nemám predstavu čo to máš a ako to vyzerá, ale použil by som niečo takéto: http://jqueryui.com/autocomplete/
hodnoty do toho napcháš tiež cez jquery, to pole si vyskladáš relatívne jednoducho selectorom podla tej classy čo spomínaš že nejakú majú. Ale presne ti to tu nikto nenapíše, keď netušíme ako tá stránka vyzerá a akú má štruktúru
hodnoty do toho napcháš tiež cez jquery, to pole si vyskladáš relatívne jednoducho selectorom podla tej classy čo spomínaš že nejakú majú. Ale presne ti to tu nikto nenapíše, keď netušíme ako tá stránka vyzerá a akú má štruktúru