Your pc ran into a problem and needs to restart.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vladinka32
Novice
Novice

Your pc ran into a problem and needs to restart.

Príspevok od používateľa vladinka32 »

Zdravím, môj notebook pri poslednom pokuse o zapnutie stále vyhadzuje modrú obrazovku s textom Your pc ran into a problem and needs to restart. We´re just collecting some error info, and then we´ll restart for you. Pri pokuse o reštartovanie sa však nič neudeje, ostane to na 0% a pokúša sa znova zapnúť a tak stále dookola. Prosím neviete mi poradiť? Nepomohol tvrdý reštart, vypnutie/zapnutie, vypojila som batériu, usb pripojenia, nepomohla ani automatická oprava. Mám hp probook 470 g1 s windows 8.1. Veľmi sa v pc nevyznám, preto hľadám pomoc tu. Ďakujem za každú radu.
Prílohy
How-to-Fix-Windows-8-Blue-Screen-of-Death-Errors.jpg
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Your pc ran into a problem and needs to restart.

Príspevok od používateľa cORP. »

pravdepodobne to vyzera na chybu systemoveho suboru ktory system ako taky vyzaduje pri spusteni, tu bude zial nutna reinstalacia systemu ako takeho,predpokladam ze na disku sa bude nachadzat obraz systemu ktory predpokladam ze bude original z ktoreho bude mozne dany system obnovit, pokial sa ale v notebooku na chadzaju udaje o ktore by si nerada prisla bude potrebne spravit zalohu bud na inom pc, hdd je urcite vyberatelny, odkial si ? ak niekde z blizka mohol by som to pozriet ak chces
vladinka32
Novice
Novice

škoda som až z ďalekého východu. takže sama na to asi stačiť nebudem čo už. Pri automatickej oprave, ktorú pc nedokáže dokončiť vyhadzuje chybu : Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt . nedokáže ani obnoviť systém zo žiadneho bodu obnovenia. takže to asi vidím na pcservis :? a ďakujem za odpoveď :plus: :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Odkiaľ si ?
vladinka32
Novice
Novice

od sniny. doma mám recovery dvd, avšak neviem ako postupovať v tomto prípade. myslím, že to by mohlo byť nápomocné. no nechcem stratiť žiadne súbory :cry: :)
Napísať odpoveď