Mam taky problem, ze WiFi na notebooku ci mobile sice chytim, taky slabsi signal, ale pripoji ma ... no internet nejde. Mam trojizbovy byt, router je v jednej izbe a uz vo vedlajsej nejde internet cez wifi. Skusal som menit kanal, podla toho ktore su obsadene, ale nepomohlo to. Nejake napady ? Presunut router sa velmi neda, lebo mame kratke kable a viacero boxov na telku a podobne.
Na fotke je rozmiestnenie izieb a cerveny je router. Myslim, ze nie je na zlom mieste, aj ked lepsie by bolo asi na chodbe, ale tie vzdialenosti medzi izbami su velmi male, tak sa cudujem, ze to nejde.
Nejde internet na WiFi
Nejde internet na WiFi
- Prílohy
-
- rou.png (1.5 KiB) 697 zobrazení
Re: Nejde internet na WiFi
Miesto je v pohode. Ostava ti uz len vymena routra.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ak by si plánoval kúpiť nový za seba môžem odporučiť - http://access-pointy-routery.heureka.sk ... l-wr841nd/ 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak nemáš meter hrubé železobetónové steny tak musíš mať plný signál aj v susednej izbe/izbách. Leda ešte dlažba zvykne robiť problémy, čiže ak je ten router v kúpelni s obkladom tak tiež moc signálu v iných izbách mať nebudeš, to ale asi tiež nie je tvoj prípad, čiže len nový router.
Mne sa skor nevidi to tvrdenie, ze ta pripoji, ale internet nejde... ked si blizko pri routri a mas plny signal, tak internet ti ide?
Ved mne sa toto tiez zda cudne. Ked som blizko routra tak ano, internet ide. Ked sa ale vzdialim do vedlajsej izby, na wifi sice pripojeny som stale, ale internet mi nejde.
Signal na wifi je aky? A co ping, ping na router alebo na Google server?
ping 192.168.1.1 -t
ping www.google.sk -t
ping 192.168.1.1 -t
ping www.google.sk -t
Aky je to router a aku ma antenu? Ale skus aj to co pisal heker, ping -t na router a potom na google. Obe nechaj bezat aspon minutu, potom ctrl+c a pozri ake su straty.