Hlboko sa mylis, ludia su predsa len ludia a kvoli peniazom a slave urobia vela.panter2005 napísal:Trochu by nezaskodila sebareflexia nad tym co si napisal... Myslim ze Bush je natolko rozumny ze nenecha koli dvojickam a vojnovym konfliktom klesnut svoje volebne preferencie... je disklektik ale nie je debil... aj ked podla niektorych tak vyzera... S tou KGB to mas kus pomylene ale OK. dostuduj si to.
USA
-
romero
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
marcello
Light Star
k tomu Afganistanu,nebyt Bushovej ziaduchtivosti po rope,nenapadli by cely svet a strielali by sa len tam kde sa strielali niekolko desiatok rokov.je to sice diskutabilne.a k tomu ze pozeram privela filmov: nenavidim klasicke americke filmy o sexe,zivote na strednych skolach atd,videl som par filmov ako School of Life-to bol perfektny americky film ktory mal perfektnu myslienku atd. a uz mi leze na nervy tento skorumpovany svet.neviem ci si videl Fahrenheit 9/11 tam uvadzali ze k Bushovi chodilo neuveritelne vela tych sejkov atd z Blizkeho Vychodu a tvrdili(to neznamena ze je to pravda) ze si Bush kupil utok na dvojicky a potom to vsetko to svinstvo zacalo.To je moj nazor a nehovorim ze to musi byt pravda.O tom by sa dalo diskutovat hodiny a hodiny,dni a dni.panter2005 napísal:Jasne... za 16 rokov si toho stihol dost... ozaj bol si uz niekedy v USA? Aspon na navstevu alebo len tak... potom by si videl ze ziadne skoly tu postriekane ziadnymi sprejmy nie su. Dokonca ani znacky a verejne priestranstva tak ako u nas... A americke filmy ta nenuti pozerat nikto. Stoji tu potom otazka - co by si pozeral potom? Indicke? to nie je ironia - india toci viac filmov ako USA. BTw. my nemame zakony stanovene podla udalosti? Myslim ze kazdy zakon vychadza z nejakej udalosti... a myslim ze svet ich nema za debilov ale im skor zavidi. Ze co? Povies si ze nic, lebo nic od nich nepotrebujes... ale za zelenu kartu by si aj palec odrezal... Inac k tym volbam... Busha zvolili a basta - tak ako my sme zvolili gasparovica. Mali sme na vyber? nemyslim. Na rozdiel od nasej vlady si vsak vazia obcanov - ci na uradoch, ci na ambasadach v zahranici ci hocikde inde. CLovek a zivot je tu na prvom mieste... Aj v Iraku bojuju za zivoty ostatnych narodov. CI si myslis ze by terorizmus prestal keby nenapadli Afganistan? Pokracovalo by to dalej a na rade by bola EU tzn. aj Slovensko... PS. vela pozeras telku a potom nevies co je realita a co dristy... btw
-
marcello
Light Star
lebo sa USA do vsetkeho mota a mysli si ze moze vsetko,preto ich nenavidia.Ja si myslim,ze vdaka tej posr*tej ludskej SPROSTOSTI si s prepacenim za vyraz SEREME do nasej buducnosti a buducnosti nasich deti atd.Ja si myslim,ze ak toto pojde takto dalej tak o niekolko sto rokov budu take intenzivne zemetrasenia,ze sa ludska komunita vyhladi a potom si budeme hovorit,ach aki sme my boli sprosti.Aj ked som pocul,ze v USA maju nejaky zalohovy plan,ktory je jasne TOP SECRET ohladom toho,ze sa na niekolko tyzdnov zakaze pouzivat dopravne prostriedky a vsetko co dokaze znicit tuto planetu.panter2005 napísal:Pointa bola v tom ze sa ako prvy narod pokusili mu postavit a ukazat ze dokazu aj rozdavat nielen prijimat utoky... Btw. aky je podla teba dovod ze ich islamisti tak nenavidia?
A co myslis,kto znicil taku krasnu krajinu ako je Aljaska ropnymi vrtmi.No samozrejme prezident s IQ 80 a teraz je tam bordel jak v tanku.Ci jadrove pokusy v Oceanii.Ale to uz je myslim von z temy.Proste si myslim,ze jadrom problemov je ten magor Bush,moj nazor.
-
marcello
Light Star
mylis sa,BUSH JE TUPY TUPEC.NIC INEpanter2005 napísal:Trochu by nezaskodila sebareflexia nad tym co si napisal... Myslim ze Bush je natolko rozumny ze nenecha koli dvojickam a vojnovym konfliktom klesnut svoje volebne preferencie... je disklektik ale nie je debil... aj ked podla niektorych tak vyzera... S tou KGB to mas kus pomylene ale OK. dostuduj si to.
-
panter2005
Light Star
Myslim ze v prvom rade porusujes pravidlo a to asi sestku. V druhom rade sag ti to vies najlepsie aky je ved ho dokonale poznas a mas v malicku psychologiku, diplomaciu, globalne problemy sveta a vies naspamat jeho profil... Inac aljaska nemoze byt taka rozbita lebo tam chodia ludia na dovolenky. Jadrove pokusy robia hlavne krajiny z dalekeho vychodu a azie. Amerika ma davno vsetko natestovane a odskusane. Skor by som rozpraval o Severnej Korey a inych primitivnych narodoch ktory zoberu ludom jedlo, socialne zabezpecenie pravo na slobodu a namiesto toho vyvyjaju zbrane hromadneho nicenia - vid. Severna Korea... Za vsetkym by som videl urcitych ludi a nie iba Americanov. Co si mam ja mysliet o Slovensku ked pocujem ze ludia nemaju co zjest a isty minister si len tak rozprava o desiatkach milionov... ktore udajne poctivo zarobil...marcello napísal:mylis sa,BUSH JE TUPY TUPEC.NIC INE
Ty si mylis IQ s dyslexiou. Je vseobecne zname, ze prezident USA ma dyslexiu a koli tomu sa mu ani velmi nedarilo s ucenim. V ziadnej krajine sa uplny idiot nemoze stat prezidentom (len keby urobil puc).romero napísal:Chlapce, nechaj ma uviest ta na pravu mieru. Americania a hlavne bush mladsi potreboval nejaku zamienku aby ospravedlnil vpad USA do afganistanu. oni tu akciu mali uz dopredu naplanovanu. Ako aj Irak. Kedze sa jeho skvelemu tatkovi nepodarilo zvrhnut saddama tak to chcel urobit jeho syn s najmensim iq, ake kedy mal prezident USA.![]()
Nechal naschvál padnut dvojicky a wuala, dôvod bol na svete. a hura na taliban.Poviem ti takto, terorizmus nie je az taka velka hrozba ako tvrdi svet. teroristi sú väčšinou islamský radikáli, ktorí nenávidia zväčša ameriku. isteže aj západný svet ale priam z duše usa. takže preto američania robia z toho velké halo aby ospravedlnili pred svetom svoje činy.
Podobne to bolo aj s KGB počas studenej vojny. Američania naschvál presviedčali svoj lud v tom, že KGB je obrovský tiger, ktorý ich môže kedykoľvek napadnúť. opak bol pravdou. KGB bol síce veľký tiger ale v skutočnosti nepredstavoval taku hrozbu. Americkí prezidenti toto robili len preto, lebo nechceli dopustiť, aby ich americky lud bral ako zbabelcov.
No a take sprostosti ako, ze naschval nechal padnut dvojicky, tak to asi boli kamikadze, CIA agenti podla teba, ktori tie lietadla nechali narazit do dvojiciek.... No ale viem, je v mode "kopat" do USA.
No a, ze terorizmus nieje taka velka hrozba o tom sa uz presvadcilo vela krajin. V poslednej dobe Anglicko predtym Spanielsko atd. Dufam, ze nezistis, ze tvoj nazor na terorizmus nieje spravny az vtedy, ked ti pod zadkom vybuchnu Mochovce alebo ti volakto otravi zasobaren pitnej vody.
P.S. Moj podpis ti asi vela nehovori, bohuzial...
-
marcello
Light Star
trepes blbosti neviem preco ich vobec obhajujes.sleduj trosku spravypanter2005 napísal:Myslim ze v prvom rade porusujes pravidlo a to asi sestku. V druhom rade sag ti to vies najlepsie aky je ved ho dokonale poznas a mas v malicku psychologiku, diplomaciu, globalne problemy sveta a vies naspamat jeho profil... Inac aljaska nemoze byt taka rozbita lebo tam chodia ludia na dovolenky. Jadrove pokusy robia hlavne krajiny z dalekeho vychodu a azie. Amerika ma davno vsetko natestovane a odskusane. Skor by som rozpraval o Severnej Korey a inych primitivnych narodoch ktory zoberu ludom jedlo, socialne zabezpecenie pravo na slobodu a namiesto toho vyvyjaju zbrane hromadneho nicenia - vid. Severna Korea... Za vsetkym by som videl urcitych ludi a nie iba Americanov. Co si mam ja mysliet o Slovensku ked pocujem ze ludia nemaju co zjest a isty minister si len tak rozprava o desiatkach milionov... ktore udajne poctivo zarobil...
LES tvoj podpis je tvoj nazor na Slovensko.
Vsetko bolo dobre dokym si neprisiel TY a nezacal urazat Slovensko a byt nenormalne hrdy ze zijes v USA a odvtedy co sa tu vedu siahodlhe diskusie o USA uz zrazu USA nenavidi cele Slovensko?
Vsetko mohlo byt OK a nad vodu si to vytiahol ty takze mozes zacat nadavat sam na seba nie na nas.
A vidim ze v USA sa ti naozaj paci tak zbal si kufre chod do USA a navsetvuj americke fora nie Slovenske ak mas tak rad USA a na Slovensko len kydas nezmysly.
Vsetko bolo dobre dokym si neprisiel TY a nezacal urazat Slovensko a byt nenormalne hrdy ze zijes v USA a odvtedy co sa tu vedu siahodlhe diskusie o USA uz zrazu USA nenavidi cele Slovensko?
Vsetko mohlo byt OK a nad vodu si to vytiahol ty takze mozes zacat nadavat sam na seba nie na nas.
A vidim ze v USA sa ti naozaj paci tak zbal si kufre chod do USA a navsetvuj americke fora nie Slovenske ak mas tak rad USA a na Slovensko len kydas nezmysly.
Kazdy v slobodnej krajine navstevuje take fora, ake chce. Napr. v Cine by to bolo tazke... To, ze USA nenavidi cele Slovensko som ani raz nikde nepisal.Sheep napísal:LES tvoj podpis je tvoj nazor na Slovensko.
-
panter2005
Light Star
Lebo zijem v USA a vidim ze je to inak ako som si aj ja myslel. Lebo nie som zavisli na nazoroch druhych ale vzdy si urobim vlastny obraz o danej veci a az potom sa pripojim k niekomu... Cela tema ako naznacil Less je len o tom ako si dobre kopnut do niekoho len nie do seba... Btw. Spravy sledujem nielen slovenske (okrem markizy lebo to nie su spravy...) ale hlavne zahranicne...marcello napísal:trepes blbosti neviem preco ich vobec obhajujes.sleduj trosku spravy![]()
![]()
-
panter2005
Light Star
Takze zacnime nenavidiet tych ktory sa zacali branit proti takymto hajzlom ktory su ochotny s usmevom na tvari zabijat nevinnych civilistov... kus chore nie??? Inac aj Slovensko podporilo USA... mozno sa raz dockame nejakeho utoku az potom zmenite nazor na terorizmus a neskor na USA. A potom sa budu napr. cesi hovorit ze Dzurinda objednal utok na mochovce lebo mu nevychadzal rozpocet a potreboval predviest slovensku bozenu v akcii....Aryan Angel napísal:Les: Tieto krajiny su napadane prave za podporu (vojaci v Iraku) tvojich slavnych USA.
-
psycho
Medium Star
Trosku zabudas nato preco Spojene staty Izraelske isli do Iraku a Afganistanu oficiaji. lebo pretym to nebol boj proti terrorizmu ale teraz uz nic ine nezostalo ale ked jediny koho tak strasne terorizuju su usa a zvysok spojencov. Neviem ze by cina svedsko alebo trinidad a tobago nejako trpelo teroristami alebo ze by im niekto otravoval zdroje vody.
Severna korea, no tam sa nikto nejak nehrnie ze?
Irak zato irak ziadne ZHN nema ale "spojencov" je tam do pol miliona a klude sa tam premavaju dalej.
Do afganistanu sli hladat ladina ale on svina behal po celom afganistane tak zbombardovali cely afganistan (teraz sa tusim ukryva v irane alebo palestine nie?)
Obidve tieto krajiny napadli jednoznacne v rozpore z medzinarodnym prevam. Afganistam im svet prepacil koli Bin Ladenovia ale co doboha chcu v iraku.
Kolko ze to vraj nechutaci terororisti a podobne hoveda pozabijali civilistov no pomlay to bude tolko co USA zabila jednou bombou ale oni sa aj vtedy branili pred japoncami ktory na nich z hirosimi hadzali ryzu ze?
Niekto tu pisal ze v usa je na prvom mieste obcan a zivot ja to len trocha doplnim nielen v usa a jedine ich zivot a ich obcan ostatny su predsa teroristi.
Pytal sa tu niekto na dovod preco ich islamisti nenavidia ale to nejde len tak hrknut preto. Napriklad to o com sa teraz malo hovori je pritomnost americanov na svetych miestach, jednostrana podpora a vezba na izrael, a potom sa to uz iba kopilo cez afganistan kde ich vyuzivali a potom sa na nich vykaslali atd: vec je naozaj zlozita a aj preto ma seru vyjadrenia ze usa robia to co robia preto ze bojuju proti terorizmu a haldaju bomby a podobne lebo take dristi sanad vedia vyvratit aj male deti a uz tomu veri coraz menej a menej ludi a ani sa nedivim. inac to s tymi volebnymi preferencimi tu uz ide o nutonost. Vies ono podla mna neni vobec v zaujme usa utocit na irak naozaj tam nemaju co zistakat pre seba a svoju krajinu ale ked to dosadis do sirsych suvislosti z izrealom a spolocnostami ktore napriklad v usa vlsatnia vysielacie prava a podobne tam to naozaj dava zmysel a potom je tu region ktory je smtrelne klucovy pre buducnost usa lebo tak ako teraz funguje usa tak to uz dlhodobo udrzatelne nebude bez zdrojov v blizokm vychode holt prachy su prachy
Korea, Vietnam, Juhoslavia, Irak, Afganistan, Irak
Naozaj nenvaidite tych co zabijaju civilistov a stale sa smeju a vyhrazaju sa? Ja ich mam v zaludku uz dost dlho. Kto dal pravo usa na to co robia? ako je mozne ze ked je usa tak vyspela a pravna krajina respektujuce medzinarodne dohovori a ludske prava ako tu niektori tvrdia, ako je potom mozne ze ilegalne napada suverene staty, ignoruje v nich ludske prava a sami urcuju zakony ktore im vyhovuju. Ano doma v usa je pekne ale chodte sa pani pozret do juhoslavie ked nas tak posielate do usa aby sme zistili ako sa vy uzasne mate, len chodte do aj afganistanu a uvidite co tam vasi krajania napachali lebo to vam v spravach doma nukazu a nik vam to nepovie z telky.
Mna uz pravdu povediac tato diskusia unavuje a to celkom slusne a neviem preco ma niekto zaujem aby sa do toho stale vrtalo
Severna korea, no tam sa nikto nejak nehrnie ze?
Irak zato irak ziadne ZHN nema ale "spojencov" je tam do pol miliona a klude sa tam premavaju dalej.
Do afganistanu sli hladat ladina ale on svina behal po celom afganistane tak zbombardovali cely afganistan (teraz sa tusim ukryva v irane alebo palestine nie?)
Obidve tieto krajiny napadli jednoznacne v rozpore z medzinarodnym prevam. Afganistam im svet prepacil koli Bin Ladenovia ale co doboha chcu v iraku.
Kolko ze to vraj nechutaci terororisti a podobne hoveda pozabijali civilistov no pomlay to bude tolko co USA zabila jednou bombou ale oni sa aj vtedy branili pred japoncami ktory na nich z hirosimi hadzali ryzu ze?
Niekto tu pisal ze v usa je na prvom mieste obcan a zivot ja to len trocha doplnim nielen v usa a jedine ich zivot a ich obcan ostatny su predsa teroristi.
Pytal sa tu niekto na dovod preco ich islamisti nenavidia ale to nejde len tak hrknut preto. Napriklad to o com sa teraz malo hovori je pritomnost americanov na svetych miestach, jednostrana podpora a vezba na izrael, a potom sa to uz iba kopilo cez afganistan kde ich vyuzivali a potom sa na nich vykaslali atd: vec je naozaj zlozita a aj preto ma seru vyjadrenia ze usa robia to co robia preto ze bojuju proti terorizmu a haldaju bomby a podobne lebo take dristi sanad vedia vyvratit aj male deti a uz tomu veri coraz menej a menej ludi a ani sa nedivim. inac to s tymi volebnymi preferencimi tu uz ide o nutonost. Vies ono podla mna neni vobec v zaujme usa utocit na irak naozaj tam nemaju co zistakat pre seba a svoju krajinu ale ked to dosadis do sirsych suvislosti z izrealom a spolocnostami ktore napriklad v usa vlsatnia vysielacie prava a podobne tam to naozaj dava zmysel a potom je tu region ktory je smtrelne klucovy pre buducnost usa lebo tak ako teraz funguje usa tak to uz dlhodobo udrzatelne nebude bez zdrojov v blizokm vychode holt prachy su prachy
Korea, Vietnam, Juhoslavia, Irak, Afganistan, Irak
Naozaj nenvaidite tych co zabijaju civilistov a stale sa smeju a vyhrazaju sa? Ja ich mam v zaludku uz dost dlho. Kto dal pravo usa na to co robia? ako je mozne ze ked je usa tak vyspela a pravna krajina respektujuce medzinarodne dohovori a ludske prava ako tu niektori tvrdia, ako je potom mozne ze ilegalne napada suverene staty, ignoruje v nich ludske prava a sami urcuju zakony ktore im vyhovuju. Ano doma v usa je pekne ale chodte sa pani pozret do juhoslavie ked nas tak posielate do usa aby sme zistili ako sa vy uzasne mate, len chodte do aj afganistanu a uvidite co tam vasi krajania napachali lebo to vam v spravach doma nukazu a nik vam to nepovie z telky.
Mna uz pravdu povediac tato diskusia unavuje a to celkom slusne a neviem preco ma niekto zaujem aby sa do toho stale vrtalo
O tom ze situacia v Iraku je tam teraz 10x horsia sa tiez nehovori! Predtym tam sice mali diktatora, ale po dlhych rokoch sa to tam zacalo ako-tak stabilizovat a odsudenych na smrt za svoj postoj proti rezimu bolo coraz menej.
Teraz tam maju akurat tak nenormalny bordel, znicene mesta, preplnene marnice a nemocnice, spojenecke vojska na kazdom kroku, ovela viac bombovych utokov. Nehovorim o desiatkach ton ochudobneneho uranu ktory USA pouziva vo svojich zbraniach a uz sa to zacina aj prejavovat a poriadne.
Vypalne dediny a aj mesta pouzivanim tzv. "Fire Bomb" ako uvadza ich vyrobca, americania ich volaju ale napalm(preco asi)?
To sa oni este ale chystaju na Iran, to zase bude bordel. Ale ak si nepohnu tak budu mat vazne velky problem Iran vobec dobit.....
Teraz tam maju akurat tak nenormalny bordel, znicene mesta, preplnene marnice a nemocnice, spojenecke vojska na kazdom kroku, ovela viac bombovych utokov. Nehovorim o desiatkach ton ochudobneneho uranu ktory USA pouziva vo svojich zbraniach a uz sa to zacina aj prejavovat a poriadne.
Vypalne dediny a aj mesta pouzivanim tzv. "Fire Bomb" ako uvadza ich vyrobca, americania ich volaju ale napalm(preco asi)?
To sa oni este ale chystaju na Iran, to zase bude bordel. Ale ak si nepohnu tak budu mat vazne velky problem Iran vobec dobit.....
-
osiris/cannabis
Medium Expert
inak myslim si ze ani jedna strana nepresvedci tu druhu o sveojej pravde, takze tato diskusia moze mat aj 150stran, a vzdy sa tu budu ludya hadat, mne sa zda v celku dobry pohlad vo filme farenhait 9/11
nemozem sudit ameriku ako celok, ale celkovo mi amerika nye ye sympaticka, a vsak predkov maju samix europanov ne ? vsak kolonizacja, a ten Irak..no myslim si ze to predsa len bolo z casti koli rope, a newim preco sa vsade seru, (vietnam, korea perzsky zaliv) , vo vietname a korei nemali co hladat to boli obcyanske problem ci jak to nazvat, Sever vs Juh, a ne Amerika vs Vietnam, takze toto sa mi na nix nepaci, ale to sa tyka len politiky a ...no vojakov ?:D ale na obcanov kydat nemozem, a inak Les mi je celkom sympaticky ako wye zastavat svoje presvedcenye/nazory
nemozem sudit ameriku ako celok, ale celkovo mi amerika nye ye sympaticka, a vsak predkov maju samix europanov ne ? vsak kolonizacja, a ten Irak..no myslim si ze to predsa len bolo z casti koli rope, a newim preco sa vsade seru, (vietnam, korea perzsky zaliv) , vo vietname a korei nemali co hladat to boli obcyanske problem ci jak to nazvat, Sever vs Juh, a ne Amerika vs Vietnam, takze toto sa mi na nix nepaci, ale to sa tyka len politiky a ...no vojakov ?:D ale na obcanov kydat nemozem, a inak Les mi je celkom sympaticky ako wye zastavat svoje presvedcenye/nazory
Ja viem, ze nikoho nepresvadcim o "svojej pravde". Ja niesom boh, takze niesom neomylny. Jednoducho si tu vybijam svoju energiu, hlavne na skinheadoch a ludoch, ktori nevideli Ameriku, len na mape ale pritom sa robia na velkych expertov. V slobodnej spolocnosti vsak kazdy moze mat svoj nazor, uz nezijeme v komunizme.osiris/cannabis napísal:inak myslim si ze ani jedna strana nepresvedci tu druhu o sveojej pravde, takze tato diskusia moze mat aj 150stran, a vzdy sa tu budu ludya hadat, mne sa zda v celku dobry pohlad vo filme farenhait 9/11
-
panter2005
Light Star
Kamo to by som nepovedal ani po siestom pohariku. Je to volovina ako vyprazany lad... Povedal by som ze situacia je 10x lepsia... aj tam zije priblizne polovica - ak nie vecsina ktory su vdacny spojencom (nie amerike ako jedincovi) za to ze mozu slobodne zit. Predtym tam mali diktatora to je pravda... preto si sa nikdy nedozvedel zo ziadnych medii co sa tam v skutocnosti dialo... Ani si sa nemohol lebo si tam nezil a verejne media boli kontrolovane ako u nas v komunizme. Ak nieco prezradili vyvrazdili celu stanicu... To ze mas mnohe informacie o tejto krajine dnes je vdaka slobode ktora tam je a vdaka redaktorom zahranicnych televizii a agentur ktore tam nemali pristup mnohe desatrocia... Ale to vychadza na povrch az teraz ked na kazdom kroku nachadzaju masove hroby... Odsudenych bolo menej a menej??? clovece... Jasne ze ich muselo byt menej a menej lebo kto si pustil jazyk na spacir hned mal gulku v hlave... Btw... aj na Kube, v Cine v Severnej Korey sa im zije 10x lepsie ako keby boli ludia slobodny??? Freedom is not free...Rubiki napísal:O tom ze situacia v Iraku je tam teraz 10x horsia sa tiez nehovori! Predtym tam sice mali diktatora, ale po dlhych rokoch sa to tam zacalo ako-tak stabilizovat a odsudenych na smrt za svoj postoj proti rezimu bolo coraz menej.
Ano vacsina tych hrobov vznikla za vojny. Situacia neni vobec lepsia, svedcia o tom preplnene marnice.panter2005 napísal:Kamo to by som nepovedal ani po siestom pohariku. Je to volovina ako vyprazany lad... Povedal by som ze situacia je 10x lepsia... aj tam zije priblizne polovica - ak nie vecsina ktory su vdacny spojencom (nie amerike ako jedincovi) za to ze mozu slobodne zit. Predtym tam mali diktatora to je pravda... preto si sa nikdy nedozvedel zo ziadnych medii co sa tam v skutocnosti dialo... Ani si sa nemohol lebo si tam nezil a verejne media boli kontrolovane ako u nas v komunizme. Ak nieco prezradili vyvrazdili celu stanicu... To ze mas mnohe informacie o tejto krajine dnes je vdaka slobode ktora tam je a vdaka redaktorom zahranicnych televizii a agentur ktore tam nemali pristup mnohe desatrocia... Ale to vychadza na povrch az teraz ked na kazdom kroku nachadzaju masove hroby... Odsudenych bolo menej a menej??? clovece... Jasne ze ich muselo byt menej a menej lebo kto si pustil jazyk na spacir hned mal gulku v hlave... Btw... aj na Kube, v Cine v Severnej Korey sa im zije 10x lepsie ako keby boli ludia slobodny??? Freedom is not free...
Hovor si co chces, ale v iraku uz peknych 5 rokov pred invaziou vladol klud, policia dokazala udrzovat kriminalitu na uzde. Rezim bol umiernenejsi k odporcom, minimum politickych poprav, ziadne rozsiahle epidemie.
Zrazu ich "oslobodi" USA a po uliciach sa neda chodit, pretoze vsade su ozbrojene gangy, kriminalita je tak strasna ze ludia su mlateny a zabijany preto aby im mohli vytrhnut zlaty zub. Vznikli nove rozsiahle epidemie, nemocnice ich uz nestihaju hasit a pacienti su osetrovany na uliciach, pretoze pre nich neni miesto. Vyskyt rakoviny vzrastol o 160% koli ochudobnenemu uranu. Niektore nemocnice lahli popolom, pretoze prve bomby padli prave na ne. Pouzivanie "Fire Bomb" bolo tak demoralizujuce ze po ich zhodeni na Faludzu ludia pachali samovrazdy ked videli ako ich blizny nezhoreli, ale sa roztopili v tom teple.
"BOH OCHRANUJ AMERIKU"
Len tolko, ze boh Ameriku nemusi ochranovat, my sa vieme ochranit aj sami. A co sa tyka tych mrtvol na uliciach a zabijania, akosi si sa nezmienil o pouziti jedovateho plynu Husajnom na vlastne obyvatelstvo, kde cele rodiny lezali na uliciach mrtve a zeny este drzali svoje mrtve deti v naruci. To, ze Saddamovi sadisticky synovia prevrtali vrtackou koleno jedneho sportovca, ktory neuspel na medzinarodnych pretekoch ta vobec nemrzi.Rubiki napísal:Ano vacsina tych hrobov vznikla za vojny. Situacia neni vobec lepsia, svedcia o tom preplnene marnice.
Hovor si co chces, ale v iraku uz peknych 5 rokov pred invaziou vladol klud, policia dokazala udrzovat kriminalitu na uzde. Rezim bol umiernenejsi k odporcom, minimum politickych poprav, ziadne rozsiahle epidemie.
Zrazu ich "oslobodi" USA a po uliciach sa neda chodit, pretoze vsade su ozbrojene gangy, kriminalita je tak strasna ze ludia su mlateny a zabijany preto aby im mohli vytrhnut zlaty zub. Vznikli nove rozsiahle epidemie, nemocnice ich uz nestihaju hasit a pacienti su osetrovany na uliciach, pretoze pre nich neni miesto. Vyskyt rakoviny vzrastol o 160% koli ochudobnenemu uranu. Niektore nemocnice lahli popolom, pretoze prve bomby padli prave na ne. Pouzivanie "Fire Bomb" bolo tak demoralizujuce ze po ich zhodeni na Faludzu ludia pachali samovrazdy ked videli ako ich blizny nezhoreli, ale sa roztopili v tom teple.
"BOH OCHRANUJ AMERIKU"
O prvych slobodnych volbach v historii Iraku si samozrejme nespomenul ani jedno slovo. A tito ludia riskovali svoj vlastny zivot, aby volili. Na niektorych miestach do nich strielali vlastni Iracania s vymytymi mozgami.Samozrejme Americania by uz boli davno prec nebyt islamskych teroristov s vymytymi mozgami, ktori Iracke obyvatelstvo denno-denne terorizuje odpalovanim sa v mesitach, v naborovych centrach pre policajtov a armadu a dokonca aj v pohrebych sprievodoch. To su asi ti tvoji bojovnici za slobodu, ktorych tak velmi vsade branis.
Vacsina Iracanov VITA rozhodnutie Americanov, ze tam zostavaju. A to, ze niektori (moznoze par desiatok zo 150.000) tyralo Iracanov vo vazniciach mi tu ani nespominaj, lebo vacsina z nich zneuctila uniformu Spojenych statov a boli odsudeni.
Je zaujimave, ze clovek zo Zapadnej Europy, lebo vlastne my sme uz Zapad alebo by sme nim aspon mali byt, obhajuje Europe cudziu kulturu a myslenie, s ktorym raz Europa bude mat obrovske problemy a ty aj potom budes podporovat tychto teroristov? Tebe Madrid alebo London nestacil