Ako uz bolo spomínané 300k nie je zas až tak veľa, hlavne ak žijete na západe....
Keby vyhrám takúto sumu určite by som hneď neskončil v práci ako mnoho ľudí uvažuje, časť by som urcite investoval do bývania buď nejaký byt alebo malý nizkoenergeticky domček pri Bratislave a chodil nadalej do práce, už len žiť z výplaty bez výdavkov na nájom/hypo tak som vysmiaty do konca života (samozrejme ak by som neprišiel o pracu

) a ďalšiu časť zjavne do ďalšieho bytu na prenájom (určite to nie je najlepšia investícia na svete, ale je s tým najmenej roboty a pri najmoch v BA celkom slušný pasívny prijem) a ak by som prišiel na lepší spôsob ako investovať by som časom druhý byt predal a použil peniaze inak... Samozrejme nejaká dovolenka hneď po výhre, na ktorú by som si bežne finančne netrúfol
Určite by som takú sumu bral inak, keby som žil ešte v rodnom meste kde by som kúpil novostavbu 3izbaku za 40 tisic a žil z nejakého 500 euroveho platu ale momentálne už to beriem inak...
Každopádne čo som počul od známeho, ktorý ma blízko k niekomu vyššie postavenemu v Tipose, tak vyhrať nejaké väčšie sumy sa tam nedá, sem tam že niečo pustia ale jackpoty sa zbierajú a keď je tam slušná suma sa to deli medzi "vyvolených", takže asi zbytočne fantazírovať, čo by bolo keby