Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Karmu pre mobil vobec netreba, vsak ten design ma ulahcit pracu na fore. K comu tam treba karmu?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a karma tú prácu sťažuje? Skôr by som vynechal informácie o počte príspevkov a dátume registrácie, aby sa ušetrilo miesto. Tieto info sa dajú pozreť v profile, ak to niekoho zaujíma. Ale funkčnosť by mala byť zachovaná, reč je o responzívnom dizajne a nie o novej verzii phpbb pre mobily. Karma je pre naše forum dosť špecifická funkcia, ktorá nás odlišuje od ostatných. To potom fakt môžeš používať ten tapatalk ktorý tieto naše funkcie odrezáva
-
Arkaz
Addict
Ja pouzivam tapatalk uz roky velmi som si na to zvykol. Nevidim ziaden problem v citani cez tapatalk. Skor by neslo pridat take daco ze by som nemusel upravit velkost foto pred pridanim ale by si to orezalo samo cez nejaky server?
Ja cez mobil chodim normalne na forum ako cez PC, ziadnu mobilnu verziu ci tapatalk nepouzivam a tak mi to vyhovuje.
Ale to co pise Arkaz - s tym auto-upravovanim fotiek by som suhlasil.
Ale to co pise Arkaz - s tym auto-upravovanim fotiek by som suhlasil.
-
hojko
Site Admin
Arkaz: Ake upravovanie mas na mysli???
-
Arkaz
Addict
No myslel som len rozlisenie foto. Napr z mobilu a tak maju foto velke rozlisenie. Ak by sa dalo ze nemusel by som ich zmensovat len by som vybral ktore a ono by ich automatixky zmensilo na potrebnu velkost a nasledne nahralo sem na server.
-
hojko
Site Admin
Upravil som nastavenie tak, aby bolo mozne pridat fotky aj z telefonov typu iPhone6, Galaxy S6 a pod., limit je teda 6000x6000px a velkost 7MB. Zaroven som zvysil nahlad zo 400 na 500px, kedze dnes su o dost vacsie displeje, takze na 24 palcovych LCD alebo vacsich bol ten nahlad uz dost maly.
-
Arkaz
Addict
Vyborne dakujem, myslim ze to vacsine ulahci pridavanie foto 
Rad by som uvital, vytvorenie sekcie hojkaci-hojkacom, kde by sa davali odkazy na zaujimave zlavy, bonusy, kupony. Nieco take ako je tu prispevok Alza kupony, zlavy na Steame, proste aby to vsetko bolo v jednej sekcii.
Prispevky by mali jednotnu strukturu, aby v tom bol prehlad.
Napriklad:
KDE:
Typ zlavy: kod/akcia
Vyska zlavy:
Na co zlava:
Platnost:
Prispevky by mali jednotnu strukturu, aby v tom bol prehlad.
Napriklad:
KDE:
Typ zlavy: kod/akcia
Vyska zlavy:
Na co zlava:
Platnost:
-
t0m4s3
Admin
Myslis, ze by ich bolo tolko aby si kazda zasluzila vlastnu temu a tym padom nutnost vytvorit komplet sekciu? Vytvor si temu vo Volnej diskusii.
Ono by asi nebolo ani ziaduce, aby tam bolo toho vela, aby tam bolo vsetko ako napr. dnes je akcia v Tescu na rozky. Len proste aspon v bazary, aby bola taka sekcia. Ja napriklad nikdy neviem kde hladat prispevok Alza kupony a keby som nechodil cez Tapatalk ani to nenajdem.
Ja si myslim, ze hojkaci by tu sekciu vedeli uzivit.
Ja si myslim, ze hojkaci by tu sekciu vedeli uzivit.
Alza prakticky uz zlavy ani nema v podobe kuponov. Daj si tu temu s Alza zlavami do zaloziek a mas pokoj.
-
t0m4s3
Admin
Az takych tem bude vela, pouvazujeme nad novou sekciou. (Nie opacne ako navrhujes ty, zalozit sekciu a mysliet/cakat, ze sa naplni)
Ako chcete, ale napriklad nechapem presunutie tejto temy
eset-smart-security-multi-devices-6-mes ... 95036.html
do navodov, aspon to nechajte v Bazari, ved ked nieco zhanam idem do Bazara a nie kade tade po fore.
eset-smart-security-multi-devices-6-mes ... 95036.html
do navodov, aspon to nechajte v Bazari, ved ked nieco zhanam idem do Bazara a nie kade tade po fore.
Sorry, ale to je čistý návod, to nemá nič spoločné s Bazárom. Ak majú antivírusy tému niekde v Software-i, tak by to sedelo aj tam, ale Bazár určo nie.
nechcem tu zbytocne spamovat, navrh som dal to je vsetko.
Bazar preto, lebo to ma obmedzenu zivotnost....
Bazar preto, lebo to ma obmedzenu zivotnost....
-
tacosi
Moderátor
Mal si to v bazari z prefixom "Darujem" To akoze darujes navod pre ziskanie ESS,ktory je volne dostupny?mikioko napísal:ved ked nieco zhanam idem do Bazara a nie kade tade po fore.
Hladam navody,efilmy,tak to urcite nikto hladat v bazari nebude.Ja ked nieco zhanam ako hovoris,tak to zhanam na nete celkovo,nie na Hojkovi a aj ked,tak urcite nie v bazari.
Ja by som uvital taku malickost, ze ked na fore otvorim nejaky obrazok z prilohy, tak aby sa dal zatvorit kliknutim mimo neho na tu sivu plochu. Tak ako to funguje napriklad aj na facebooku.
Tak táto maličkosť by napríklad potešila aj mňa. 
opat sa vraciam k expertom, ktori si edituju prispevky a tema straca vyznam.. hoci toto je skor vtipna tema, a zle zaradena no pointu uz nema (resp. bez mojho citatu, by uz nemala) --> post2206664.html#p2206664
tak ma napada, nezakazovat tie editacie, ale stacilo by mat nejaku historiu editacii k danym prispevkom (stacil by mozno len nejaky plaintext alebo co, odkaz na spodku prispevku) phpBB neovladam tak neviem odhadnut casovu narocnost a tym ani neviem posudit, ze ci sa to oplati riesit.
tak ma napada, nezakazovat tie editacie, ale stacilo by mat nejaku historiu editacii k danym prispevkom (stacil by mozno len nejaky plaintext alebo co, odkaz na spodku prispevku) phpBB neovladam tak neviem odhadnut casovu narocnost a tym ani neviem posudit, ze ci sa to oplati riesit.