webove stranky v zahranici
webove stranky v zahranici
Cawte pprosim vas viete mi pomoct ? Je mozne ze na slovensku idu niektore stranky a v zahranici nie ? Som v Dansku a nejde mi nacitat stiahnito.sk ... viete mi nejak pomoct ? dakujem
Re: webove stranky v zahranici
Áno, je to možné a dokonca aj úplne bežné. Napr. online vysielanie televízií na weboch funguje iba na Slovensku zo slovenských IP. Predpokladám, že stiahnito.sk to tiež obmedzilo iba na SK&CZ IP adresy, aby znížili pravdepodobnosť, že ich budú otravovať rôzne zahraničné protipirátske organizácie. Riešením môže byť použitie slovenského alebo českého proxy..
a vies mi nejaku poradit ? alebo ako to funguje ? dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pise to nejaku chybu alebo to vobec nenacita??? Mozno by pomohla zmena DNS serverov na Google DNS (8.8.8.8 a 8.8.4.4).
-
p4ra
Redeemer
Hovori sa tomu geo IP restrikcia a obdobny problem som nedavno riesil tu v Nemecku. Maju problem s GEMA a YouTube napr. (to sa da obist s extension do Chrome), ale chcel som pozerat TdF, nedalo sa, lebo restrikcia. Jednoduche a lacne riesenie je VPN. Ja som zakaznikom Hide My Ass! a funguje to vyborne.pao247 napísal:a vies mi nejaku poradit ? alebo ako to funguje ? dakujem
502 Bad Gateway
80.167.214.54 @ nginx/1.0.9
toto to hlasi, nie je nieco free ?
80.167.214.54 @ nginx/1.0.9
toto to hlasi, nie je nieco free ?
-
p4ra
Redeemer
To je casto chyba na strane servera, ktoru ty neovplyvnis. Mozes ale skusit zmenis DNS (napr. za tie, co ti vyssie napisal hojko a vyskusat).
-
Scorpion90
King
Evidentne chces nieco stiahnut, neda sa ten subor najst na stranke, kt. nemas blokovanu?
hej chcem ulozto alebo stiahnito.sk alebo nieco take ... ale nic nejde ... a asi ani nepojde co ?