Ake mate auto?
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
panter2005
Light Star
Je to stary model z 94, ma automatiku ale pojde do srotu asi... nema vela najazdene a je celkom zachovale a nezozerie vela ale je to starina... Insurance plati za mna jeden donor takze sa ani nestaram - ma skupinovu insurance na viac aut...Les napísal:I am interested in cars. Could you tell me, if it has an automatic transmission? What year is it? How much are you paying for the insurance in New York? I know, many questions, but I am crazy about cars...
O.K. teraz som mu pisal prvy krat po anglicky, kedze po anglicky vie a zije v Amerike. Dufam vsak, ze "nasi Madari" na juznom Slovensku sa budu moct MEDZI SEBOU rozpravat aj nadalej po madarsky a, ze im za to nebude hrozit trest...mishenko napísal:Les prosim ta, po slovensky ...
Panter2005 ja uz som sa tesil, ze mas daku B15tku, tie su vcelku fesi. Keby si to mal v Europe, aj ten stary rocnik, tak by to bola rarita.
Re: europske auta su aj tak NAJ !
Tak preco potom patri 206 medzi najtunovanejsie auta v europe ??? A model 206 ako kazdy presiel zmenamy od zaciatku .. BTW sleduj dizajny a upravyquasimoto napísal:prepac ale kupit si auto, ktore sa vyraba uz 8 rokov a ani na zaciatku neboli na **pi*i** svojej triedy, je podla mna hupost (teda nevedomost kupujuceho).
nehovorim ze auto na konci zivotneho cyklu nemoze porazat novych konkurentov (priklad BMW 3 predchadzajuce), ale zial to nie je pripad 206ky
-
quasimoto
Star
Re: europske auta su aj tak NAJ !
wiLDmAn napísal:Tak preco potom patri 206 medzi najtunovanejsie auta v europe ??? A model 206 ako kazdy presiel zmenamy od zaciatku .. BTW sleduj dizajny a upravy
a navyse, ak je auto v zaklade dobre, tak ho tunit ani netreba, lebo je z vyroby namakane. Predsa ked si kupis nieco vymakane ako Honda Civic Type-R, Lotus Elise, alebo napr Ferrari, snad to nabudes tunit.
a navyse sa 206 tuni vela preto, lebo jeden cas to bolo najpredavanejsie auto v Europe, je lacne, dostupne tak ho ma vela ludi
Keby si cital aj nieco ine ako tuning magaziny zistil by si, ze uz na zaciatku kariery (tusim rok 1998) 206 prehravala porovnavacie testy s konkurentmi. A odvtedy presla 206 len jednym lahkym faceliftom + zopar novych motorov. Skratka technicky ziadna slava, uspech 206ky je postaveny vylucne na designe.
Zaujimave auto, zaujimava cena ale zda sa mi az velmi nizka.
Technické údaje:
r.v.: 1993, 2997cm3, 163kW (222PS), Z, A5, Benzín, 4 dv., 175000 km
Výbava:
Plná výbava
Cena: 115 000 sk
Technické údaje:
r.v.: 1993, 2997cm3, 163kW (222PS), Z, A5, Benzín, 4 dv., 175000 km
Výbava:
Plná výbava
Cena: 115 000 sk
- Prílohy
-
- GS_4.jpg (71.42 KiB) 989 zobrazení
-
- GS_3.jpg (113.56 KiB) 989 zobrazení
-
- GS_2.jpg (102.41 KiB) 989 zobrazení
-
- GS_1.jpg (119.96 KiB) 989 zobrazení
-
rsc
Medium Star
Cena je realna, vzhladom na parametre auta - trojliter, rok vyroby - ma uz 12 rokov a pocet najazdenych km - 175 tis (co nie je malo). Asi niekto potrebuje rychlo prachy alebo ma auto nejaku zavadu. Inak by sa dalo pytat aj tych 130-140 tis. Sk. Ale povedzme si, kto dnes na SSlovensku potrebuje trojliter pri sucastnych cenach benzinu, takze asi preto aj ta cena.