Tiez som toho nazoru ze sme ich mali nechat na pospas osudu a ziadnu pomoc im nedavat, priroda by sa s nimi vysporiadala sama a zredukovala ich pocty na minimum.lumir napísal:..cize sme za dany stav zodpovedn(y)i a teraz by sme mali prijat vysledky svojej prace. nemyslis?
Na druhu stranu nechapem tvojej logike uvazovavania, o tom ze ked niekoho vykrumjem a sa premnozi z jakeho dovodu mam povinnost sa o neho starat, ci je to dalsi syndrom bielej viny alebo len obycajna retardacia?
Mozno pud sebazachovy sa zlepsi, ale civilizacne sa vratime asi tak niekde do jaskyne.Premiesanie ich genov s nasimi zenami zabezpeci silnejsiu populaciu. - opat priklad z rise zvierat: psy miesance (glasicky poulicny gulas) je zivotaschopnejsi ako cistokrvne plemena.
Cierny ludia do prichodu bieleho cloveka co bolo cca tak 14 storocie este nevynasli ani len koleso, ich priemerna inteligencia je hlboko pod priemerom, a ty chces s tymto miesat geny?
Ten tvoj poulicny gulas mozno prezije viac jak ine plemeno (co natom ze napr jeho ucenlivost alebo fyzicke schopnosti su nulove oproti napr takemu vlciakovy), dokonca este viac prezije taka krysa alebo svab, ale nejak sa mi nezda ze hlavnym atributom vo vyvoji cloveka by mala byt odolnejsia schopnost prezit v nehostinnom prostredi.
Za priechodne ich nemusis povazovat, dolezite je ze su nevyhnutne pre nase prezitie, v opacnom pripade europa ako ju pozname zanikne.Tak mi daj nejake riesenia, ako efektivne ochranit hranicu a ako efektivne vyhostit statisice/miliony ludi. Hlavne takych, ktori su odhodlani ostat za kazdu cenu. Riesenia ako:
- aktivne nicit lode prevazajuce imigrantov
- nechat ich topit vo vode
- strielat, splynovat, nehcat tyzden povozit vo vlaku bez prestavky..nepovazujem za priechodne.