Red army - 10/10
Legenda 17 - 10/10
Mozno privelke hodnotenie no mne to sadlo presne do mojho vkusu
Old Dirty Bastard napísal:k Ex-Machina
Pascalwb napísal:Dik GothaR za tip, akurat som to dopozeral, dobry film.
Spoiler
Myslim, ze ta rodina o tom vedela, nieco s nou nesedelo, samozrejme reziser chcel aby sme si to mysleli, ale tak ci tak tam nieco nehralo. A ma prekvapilo, ze teraz ma rodinu a deti.
A ta FBI zena, ci socialna pracovnicka ci co to bolo, bola strasne nekompetentna, vsetkemu hned uverila a nic jej nevadilo.
v Auparkuguess.whoo napísal:kde si ten film videl? nevidim ho v kinach ani v zalive u piratov
Tak som si to na zaklade tvojho odporucania pozrel a musim povedat, ze som bol sklamany. Asi som cakal viac. Ale to bude asi tym, ze som o tomto pripade vedel davnejsie, len som na to akosi zabudol.GothaR napísal:Myslel som si, ze si zas "nazbieram" par filmov a potom sme hodim par dojmov spolu, ale po dnesnom zhliadnuti The Imposter ho musim hned aj odporucit
csfd: http://www.csfd.cz/film/311142-podvodnik/
Je to paradne natoceny dokument o este lepsom pripade sikovneho podvodnika. Viac si o tom nezistujte, len si zozente film a pozerajte. Polovicu filmu som skoro ani nedychal a znovu som si povedal, ze najlepsie krimi pribehy su aj tak tie zo zivota a nie od hollywoodskych scenaristov. 90 %
Film je super to hej, ale nesuhlasim s jednou vecou co pises...ze vraj odzneli vsetky podstatne piesne, nezabudol si na Real Muthaphukkin G's od Eazyho? Na ten diss som cakal cely film a neprisiel. Ale inac ako vravim film bol super, neskutocne sa herci podobali na real osobnosti, co som az nechapal (ice cubov syn je pochopitelny).p4ra napísal: V sobotu som bol na Straight Outta Compton. V podstate celu historiu NWA poznam, ako aj tvorbu, a tak som cakal, ako sa sa tym popasuju. A dopadlo to podla mna vyborne. Fantasticky vybrani herci, ktori sa velmi priblizovali realnym ludom. Vsetky podstatne pesnicky odzneli pocas filmu, ako aj udalosti. Pre mna jeden z filmov roka, a jeden z najlepsie spracovanych zivotopisnych hudobnych filmov. 5* CSFD / 9.5 IMDB