Hry na Low Notebook s integrovanou grafikou
Hry na Low Notebook s integrovanou grafikou
Ahoj ahoj poradite nejake fajn nakazlive tituly starsich hier pre moj low noťas prosim
mam integrovanu grafiku a zvysok parametrov pridavam na fotke .... hravam diablo 2 a half lide 1 ale uz ma to nebavi a nieco podobne nepoznam nejake fajn rpg alebo kadeco ani netusim ci mi to utiahne gta san andreas a podobne veci kedze sa moc do pc nevyznam ... za kazdu dobru hru ktoru poradite vopred dakujem a prajem pekny zvysok dna 
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (10.29 KiB) 1185 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hry na Low Notebook s integrovanou grafikou
skor vice city, prve cast ghost recon, CoD 2, NFS MW..proste si daj filter na hry do roku 2009 
zahráš sa kopu dobrých hier, proste pozeraj staršie...
Možno taký Total War: Rome, možno Medieval 2
Možno taký Total War: Rome, možno Medieval 2
-
guess.whoo
Redeemer
far cry 2 som zabudol, fable..
mal som postu od jedneho uzivatela vraj mi aj san andreas pojde stiahol som a ide mi uplne plynulo co ma dost potesilo kamarat mi povedal ze to ani nespustim
v minimalnych poziadavkah hier sa neuvdza integrovana grafika to ma nejake mb taka grafika alebo ako sa z toho vysomarim ked si budem nieco hladat ? Fable by ma potesilo ale dvojku asi nespustim ci , ?
no tuto su uvedene podobne triedy GPU, spolu aj s integrovanymi, tak ak sa riadis okrem roku aj podla hardware poziadaviek, tak tu si mozes pozriet, ktore diskretne karty su na tom podobne : http://www.tomshardware.com/reviews/gam ... 107-7.html
dakujem ale prepac ja som z tejto tabulky uplne mimo nechapem tomu takze neviem ani nic hladat 
-
ja_som
Star
Na tejto stránke si môžeš čeknúť či takú či onakú hru rozchodíš
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
No tou tabulkou mysleli autori, ze tam, kde je uvedena Intel (HD) Graphics, su v rovnakom riadku uvedene graficke karty AMD a Nvidia, ktore by mali tej intelackej vykonovo zhruba zodpovedat, dalej, nasiel som ,ze ten tvoj CPU ma HD 4000 grafiku, ale vraj je podtaktovana a slabsia ako jej desktopova verzia, takze by som sa pozeral hlavne na tu mnozinu kariet medzi HD 3000-4000. Osobne by som skusal najviac take hry, kde je minimum nejake CPU dvojjadro, RAMka okolo 1-2 GB, graficka karta 64-128MB (256 MB, len ak by sa ti dala v BIOSe uvolnit dalsia pamat pre graficku kartu)