Zdravim, pred 2 dnami sa mi stala neprijemna vec, stratil som vodicak. Hned ako som to zistil, som si bol dat ziadost o novy na obvodnom urade, kde som podpisal cestne prehlasenie, este raz si ma odfotili, ale dostal som len prefotenu ziadost o novy vodicsky preukaz.
Moja otazka je, ci mozem jazdit nadalej, pokial mi vydaju novy vodicak, pretoze na urade mi nedali ziaden papier, kde by bolo napisane, ze mozem docasne jazdit s tymto potvrdenim atd..proste mi dali len tu prefotenu ziadost o novy.
Dakujem
otazka ohladom straty vodicaku
Re: otazka ohladom straty vodicaku
A nepýtal si sa ked ti robili nový?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
No, mal si dostat aj papier, kt. je akoby nahradou za vodicsky, kym ti nepride. Ale myslim si, ze ked by ta zastavili a mas pri sebe tento papier, tak by ti mal stacit. A keby boli velmi neprijemni, tak im mozes povedat, ze nech si informacie overia na dispecingu (co musia), ze si majitelom vodicskeho preukazu, aj, ze ho mas nahlaseny, ako strateny, a mali by ta nechat na pokoji.
Ja som to mal tak, ked mi ukradli penazenku. Zastavili ma, ukazali papier, ale sralo ich to (kvoli autu), tak som povedal, ze nech si zistia viac informaci na dispecingu. Ked si to overili a potvrdili, co som tvrdil, pustili ma, ale moc nadseni z toho neboli.
Ja som to mal tak, ked mi ukradli penazenku. Zastavili ma, ukazali papier, ale sralo ich to (kvoli autu), tak som povedal, ze nech si zistia viac informaci na dispecingu. Ked si to overili a potvrdili, co som tvrdil, pustili ma, ale moc nadseni z toho neboli.
hlavne pozor na ten docasny, plati len na uzemi SR
Pocuvajte, tak nakoniec sa mi ozval jeden pan, ze ho nasiel. Zajtra si idem pon, cize moja povinnost je tento strateny vratit a cakat na novy?
Strateny mas bloknuty na policii, mozes ho postrihat a zahodit. Alebo ho vrat ked si pojdes pre novy.