Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa jason007x »

Tieto už začali:
slovenská
ruská
ukrajinská
švajčiarska
rumunská
dánska
maďarská
poľská
srbská
chorvátska

česká začína 24.7.2015
belgická začína 24.7.2015
rakúska začína 25.7.2015
škótska začína 1.8.2015
francúzska začína 7.8.2015
holandská začína 7.8.2015
anglická začína 8.8.2015
nemecká začína 14.8.2015
portugalská začína 14.8.2015
turecká začína 16.8.2015
španielska začína 22.-23.8.2015
talianska začína 22.-23.8.2015
grécka začína 23.8.2015
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Je tu niekto kto obchoduje na Betfairi? Uz nejaky ten tyzden sa neviem dostat k vypisu Betfair bodov. Viem len celkovy pocet ale neviem sa dopracovat kolko bodov som dostal ze ten-ktory zapas. Stava sa to aj vam?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ode&live=0 WIN

Ešte som mal druhý viacmenej zo srandy za 10€, ale skoro mi tá sranda vyšla a vyhral vyše 1000€, ušli len dva zápasy: http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ode&live=0
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dobrý deň prajem,

dlho som do tejto témy nenapísal a tak nastal čas to trošku zmeniť :D Uvidíme či so šťastným koncom, ale za pokus to podľa môjho názoru stojí :wink: Budem konkrétnejší v nasledujúcich riadkoch:

Dnes sa hraje zápas medzi

SKA Petrohrad VS DINAMO MOSKVA

Pozrel som si kurzy na stávkových kanceláriach a prečítal si rozbory "expertov" na tento zápas. Musím napísať, že každý favorizuje práve obhajcu Gagarinovho pohára SKA. No samozrejme reálne hokejové argumenty pre a proti som sa nedočítal okrem toho, že SKA hraje doma a potrebuje už konečne vyhrávať. To je pekne, ale podľa mňa, tieto názory pohrdajú silou súpera, ktorú predstavuje Dinamo Moskva.

SKA sa po zisku titulu prakticky rozpadol útok. Odišli:
- Vitkor Tikhonov (Chicago)
- Tony Martensson (Lugano),
- Roman Červenka (Chomutov),
- Artemi Panarin (Chicago),
- Jimmie Ericsson (Skelleftea),
- Patrick Thoresen (Djurgardens).....

Ak si to zrátate, vidíte na tom dve veci, prvá je počet týchto útočníkov, 6, čo zanmená, že odišli dve formácie majstrovského Peterburgu, a druhou vecou je tá skutočnosť, že tí starší odišli do slabších klubov, resp. klubov, ktoré sú viac menej ich materské, to sa jedná o starších hráčov ako Martensson, Ericsson, Thoresen, Červenka teda z Top mužstva do slabšej ligy, slabšieho mužstva, kde nebude taký dôraz na ich výkon ako v SKA a naopak:

prišli:

- Joakim Lindstrom, ktorý pendloval medzi klubmi v NHL a prakticky druhý pokus o presadenie sa v NHL mu nevyšiel,
- Jarno Koskiranta, to je jediná náhrada, ktorá stojí za zmienku, prišiel z Novosibirsku, avšak do takého mužstva to nie je center pre prvú lajnu,
- Evgeni Artyukhin, známy to človek, tiež to nie je hráč, ktorý by sa mal starať o goly a nahrádiť vyššie spomenuté straty,
a tým som sa dostal až na záver správ o posilách Peterburgu.

Zároveň dnes nenastúpi ani kapitán Ilya Kovalčuk a tiež Alexander Barabanov, či Svjatoslav Grebenschickov, ktorí boli odoslaní do VHL a v tejto chvíli hrajú zápas proti Kazzinc-Torpedu.

Pokiaľ ide o DINAMO, tak toto mužstvo má stále svoju kostru, okolo ktorej sa menia len niektoré dieliky, pred piatimi dňami Dinamo získalo NIkitu Filatova, niekdajší supertalent...v uplynulom zápase nehral najlpeší útočník Kaspars Daugavins, ale aj tak majú hráčov, ktorí sú schopní a hlavne vyrovnaní, pokiaľ ide o kvalitu, tak možno povedať, že majú 4 vyrovnané formácie, výbornú obranu prepracovanú nástupcom trénera Znaroka, Vitolinšom.,

Dinamo je odpisované, pretože v tejto sezóne hralo 7 zápasov a všetko na domacej palubovke, čo sa teraz zmení. V nich zakopli s papierovo slabšími ako Slovan, Podoľsk. Ale spomeňme si na samotný Slovan, ktorý doma hral krčovito a vonku porazil práve Dinamo, ktoré je vyrovnaným a určite papierovo silnejším mužstvom...to isté očakávam aj dnes, pretože hráči Dinama zavítajú na ľad obhajcu gagarinovho pohára, ktorému majú čo vracať, keď v minuloročnom plej-off SKA vyradil Dinamo pomerne presvedčivo a hladko 4:1 na zápasy ale v základnej časti vyhralo DINAMO všetky 4 zápasy prakticky s identickým kádrom ako dnes proti hviedzami nabitému SKA, ktoré dnes nastúpi bez 7 útočníkov uplynulého ročníka a teda v značne oslabenej zostave. Argument, že SKA hraje doma, je teda pre mňa slabým argumentom a prekonaným na základe vyššie uvedených skutočností. Nehovorím, že Dinamo vyhrá 6:0 už v prvej tretine, ale kurz 4,05 stojí za nižší vklad....

Navyše Petrohrad sa vracia z tirpu, ešte 4 dní dozadu absolvovali najvýchodnejší trip v sezóne vyhrali síce nad Vladivostokom a Chabarovskom ale predtým sa im podarilo prehrať s Novokuzneckom, tkorý má bojovný tím a verí si na silných, prakticky ten je liahňou pre rusku reprezentáciu do 20 rokov, čo sa týka brankárskeho postu, prípadne útočníkov...

////

SKA - DINAMO 2:4

rozhodca začal trošku úradovať ale to asi v každom zápase takto býva, keď hraje domáci a ešte Petrohrad....ale dinamo ešte aj žrď a priebeh zápasu kontrolovalo...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Smekám, J.O.S.E :welc:

S akým kurzom si to podával?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skoda, ze som si to neprecital skor :D
mas nejaky tip aj na dnes?
J.O.S.E
King
King

Išlo o kurz, ktorý som spomínal vyššie, t. j. 4,05 na NIKE...........ako sa ukázalo, bol to prehnaný kurz a favorizovaný Petrohrad maximálne tak zarobil stávkovým kanceláriam "majland". Vychválili Petrohrad pri popretí sily Dinama a kvality jeho hráčov. Dinamo hralo parádne, mali aj ďalšie šance a kontrolovali priebeh zápasu, akurát z dvoch zbytočných útočných faulov hráčov Dinama dali šancu Petríkovi na obrat, čoho som sa bál za stavu 3:0...

K tipom, stále sa niečo hraje v hokeji, stačí to sledovať, dnes sa otvárajú brány švédskej ligy, mapujem fínsku, švajčiarsku. Uvidím, či stihnem niečo pozrieť.

Zase nie každý deň je nedeľa, najprv treba minúť výhru :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no to ano, zapas som pozeral. Prave tie uvodne zapasy nerad podavam, napr. z dnesnej KHL-ky je tazko nieco vybrat, vsetko to vyzeraju byt vyrovnane zapasy tak hram zatial len ligu majstrov

//autoeditácia príspevku (16 Sep 2015, 23:18)
co povies na jokerit a zahreb?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No veru to Dinamo hraje tak dobre že mi dnes odkusli z výhry.
Tak som ich dnes tlačil aby vyrovnali že drbli 2 góly za 10 sekund.
A škoda aj ten Valencie.

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=MAIN
J.O.S.E
King
King

Ako LAJF stávku by som teraz skúsil DINAMO, ako pozerám, tak hraje aj DAUGAVINS a tiež FILATOV

kurz 3,09 stojí za risk, aspoň teda v mojom prípade...zápas je vyrovnaný, tak šťastena sa môže priklloniť na ktorúkoľvek stranu, chlapci z Dinama vedia na obrovksého brankára strieľať, strieľajú do horenej časti brány tak ako v prípade Koskinena, tak aj teraz cesta vedie týmto spôsobom na Karlssona, ktorý ma tiež dva metre...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hral som nakoniec Jokerit a Rigu. Zo zapasu v Rige som videl len statistiky. podla nich musel Sateri zachytat zivotny vykon a na druhej strane Sedlacek pustil kazdu siestu strelu :/
cheeseburger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cheeseburger »

Ahojte, co si myslite o tomto? http://winnersclub.cz/ Nemate s tym niekto skusenosti?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

cheeseburger: To co o vsetkych takychto strankach. Ti, ktori maju udajne dohodnute zapasy, tak to nepoterbuju predavat po 10 eur za tip, ale rovno to natipuju za par tisic a je vybavene. To, ze niekto predava analyzu zapasu..., tak takych stranok je par a su zadarmo. Analyzu mozes mat neviem aku dobru, ked sa Kosice so SR20 dohodnu, ze to prehraju, tak to prehraju a tebe ostanu oci pre plac. Neviem ako ty, ale ked ma clovek tipovat, tak bud tipuj zo zabavy po eure tiket na den alebo si k tomu sadni a sleduj to - vyber si jednu, dve ci tri ligy a tomu sa venuj, napriklad v NHL sleduj prestupy, kto dava goly, zranenia, formu tych hracov, presilovky, oslabovky...
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Dá sa niekde podávať league of legends, len tak 4fun, nech sú zápasy zaujímavejšie.

//myslím slovenskú vidím, že na bwine sa dá. Ešte by to chcelo aj stávky na počet killov, first blood ..
cheeseburger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cheeseburger »

hojko, dakujem za reakciu, no neviem, ci si si pozeral o com je ta stranka. Nejedna sa vobec o to, ze ponukaju "vyherne tipy" , ale ide o
tzv matched betting https://cs.wikipedia.org/wiki/Matched_betting
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

verím, že na tých bonusoch sa dá zarobiť, ale to sú väčšinou tie vstupné, ktoré máš už aj tak využité, alebo ich rýchlo využiješ a potom čo?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A pardon, stranku som prebehol za 5 sekund, takze som si to nepozrel poriadne, priznavam.

Stavkove kancelarie ponukaju bonusy, to su bonusy za otvorenie uctu a za to, ze si u nich vlozis peniaze a natipujes. Mas nejaky zapas, trebars City vs United v Premiership, kurz na City je 1.9, na X2 je kurz 1,9. Ked to podas za 300 eur na jednotku a 300 na X2, tak v tom mas 600 eur. Bez ohladu na vysledok, vyhras na jednom z tych dvoch tiketoch 300x1.9, teda 570 eur. Si v strate 30 eur. Ak ziskas bonus od stavkovej 50 eur, tak si v pluse 20 eur. Ale aby ti vyplatili bonus, tak musis tento bonus napriklad 5x otocit, tak to mal kedysi BWin v pravidlach. Pravdepodobne tato stranka o ktorej sa tu pise zhana stovky ludi, aby mali ich udaje, teda aby na nich mohli robit ucty a brat bonusy, ktore im stavkova dava. Okrem toho to bude o affilate programe, teda o zhanani refferalov pod nich. Ty sa cez moj odkaz registrujes do nejakej stavkovej, das tam spominanych 300 eur a ja za teba dostanem bonus 100 eur. A viacmenej o tomto to cele je.

Ten clanok z Wikipedie je pekny, ale som si isty, ze informacie do clanku davali prave z Winners Clubu o ktorom sa tu pise, aj na konci clanku na Wikipedii je spomenuty tento klub. Stavkove su postavene tak, aby si prehral. Su ludia, ktori tam vyhraju, maju na to svoj system, svoje statistiky a venuju tomu svoj cas. Bezne stavkove, ako napriklad ospevovany BWin, tak ich system a politika je taka, ze ak zacnes trosku vyhravat, tak ta skrtia a skrtia, nedovolia ti vysoke stavky a skoncis tak, ze si tam nepodas pomaly ani za euro.

Keby to bolo take lahke, vsetci by vyhravali a vsetkym sa darilo, tak tie firmy nemaju take zisky:
Nike - zisk 13 milionov eur
Fortuna - ziska 9,5 miliona eur
Tipsport - zisk 1 milion eur
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pametam sa na akciu tipsportu pocas MS vo futbale a hned za tym MS v hokeji :D... Tam sa dali naozaj zarobit pekne peniaze z nicoho a bez rizika... ked si si podal normalnu stavku na zapas co oni vybrali, tak si si mohol podat na LIVE a tu stavku, tie vzdy vratili.. stacilo mat ucet na kamaratov, babku,dedka a podobne, tu live stavku davat na outsidera a cakat na prekvapka.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kukiak a kolko si na tych MS teda vyhral???
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tipsport mal krásnu akciu dva roky dozadu na MS v hokeji, 20€ live stávka každý deň zadarmo, tam som vtedy počas MS vyhral na tom rovných 200€. Ale myslím, že aj oni to vyhodnotili ako chybu, lebo akcia na posledných MS čo mali bol úplný fail a ľudia, kt. boli zvyknutí na niečo oveľa výhodnejšie im to aj dali vyžrať. Takže na takýchto v podstate chybách stávkových sa dá zarobiť, ale fakt je ich ako šafránu. Ako píše hojko, pri vstupných bonusoch má väčšina stávkových v podmienkach pretočenie a tam už to neoklameš. Tuším jediný Sportingbet mal bez pretočenia, ale či to tak stále majú, to neviem.
Zamknuté