Naj monitor/TV na ps4

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
big.meat
Novice
Novice

Naj monitor/TV na ps4

Príspevok od používateľa big.meat »

poradte mi prosim nejaky monitor 27 + naj na hranie ps4 mam teraz samsung 24 a ten ma nejakych 100 hz a uz pri vacsom sviznejsom pohybe citit ze to nejde ako by som si to predstavoval ... dakujem :)

dolezita je asi aj ta cena lebo tv 32 za 300 mi pride draha ...

Menim to takze rozpocet 400 a chcel by som nejaku TV :) najlepsie vlastne skusenosti potesia dakujem

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2015, 21:48)
naozaj nikto nic ziadne skusenosti ?
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Naj monitor/TV na ps4

Príspevok od používateľa DropDead »

big.meat napísal:mam teraz samsung 24 a ten ma nejakych 100 hz a uz pri vacsom sviznejsom pohybe citit ze to nejde ako by som si to predstavoval
môžeš, prosím, opísať, čo je to, čo si predstavuješ ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Na 32" TV za 300 eur nie je nic drahe.

24" TV so 100 Hz panelom neexistuje.
big.meat
Novice
Novice

no na tom mojom tv 24 sa mi zda ze niesu pohyby tak pekne svižné ako by som chcel .. akoby to laglo a rozmazavalo pri rychlom pohybe v hre ... akoby slabsie fps ... tak chcem radu na TV do 400 eur kde je kvalita obrazu super po stranke imput lag nemusia byt uzasne farby ale upredsnostnujem krasne pohyby

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2015, 23:55)
no na tom mojom tv 24 sa mi zda ze niesu pohyby tak pekne svižné ako by som chcel .. akoby to laglo a rozmazavalo pri rychlom pohybe v hre ... akoby slabsie fps ... tak chcem radu na TV do 400 eur kde je kvalita obrazu super po stranke imput lag nemusia byt uzasne farby ale upredsnostnujem krasne pohyby
Ryan Giggs
VIP
VIP

Aka to ma byt uhlopriecka? 40"?
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

meat...no vieš, lenže ak máš 30fps na konzole, tak si nemysli, že aj 1000Hz panel ti pomôže k hladkému motion plynulosti

pokiaľ si ten pocit mal aj pri 60fps, tak to je už iné..

každopádne ešte by som sa opýtal, je to ako monitor na stole alebo skôr ako TV aj s gaučom...neže si kúpiš 32+" 1080p TV na stôl na monitor a podobne
big.meat
Novice
Novice

Ano najlepsie a cenovo to vidim na tu 40"

Ten pocit som mal aj pri 60 fps proste to bude tou tv lebo u suseda to bolo vyrazne lepsie na jeho masine a na jeho starsej TV ktora sa uz nevyraba ..

Zatial mi jeden chlapik poradil Sony Bravia KDL-40R550C stoji na herueke 410 z hej.sk a doprava zdaarma ale necham si poradit aj ine mozno tato je zbytocna pre mna neviem naozaj neviem :ň nerozumiem tym imput lagom a podobnym veciam ktore ludia pri kupe hracsej TV riesia preto som to hodil aj sem no kazdopadne to vidim na TV 40" cca kedze pojde pred gauc a nie na stol , na stole nechavam tu 24samsung k PC
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tym Sony nic nepokazis ale lacnejsi je R450 co je to iste len bez Smartu co je pre tvoje pouzitie zbytocnost.
Napísať odpoveď