poradte mi prosim nejaky monitor 27 + naj na hranie ps4 mam teraz samsung 24 a ten ma nejakych 100 hz a uz pri vacsom sviznejsom pohybe citit ze to nejde ako by som si to predstavoval ... dakujem
dolezita je asi aj ta cena lebo tv 32 za 300 mi pride draha ...
Menim to takze rozpocet 400 a chcel by som nejaku TV najlepsie vlastne skusenosti potesia dakujem
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2015, 21:48)
naozaj nikto nic ziadne skusenosti ?
no na tom mojom tv 24 sa mi zda ze niesu pohyby tak pekne svižné ako by som chcel .. akoby to laglo a rozmazavalo pri rychlom pohybe v hre ... akoby slabsie fps ... tak chcem radu na TV do 400 eur kde je kvalita obrazu super po stranke imput lag nemusia byt uzasne farby ale upredsnostnujem krasne pohyby
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2015, 23:55)
no na tom mojom tv 24 sa mi zda ze niesu pohyby tak pekne svižné ako by som chcel .. akoby to laglo a rozmazavalo pri rychlom pohybe v hre ... akoby slabsie fps ... tak chcem radu na TV do 400 eur kde je kvalita obrazu super po stranke imput lag nemusia byt uzasne farby ale upredsnostnujem krasne pohyby
Ten pocit som mal aj pri 60 fps proste to bude tou tv lebo u suseda to bolo vyrazne lepsie na jeho masine a na jeho starsej TV ktora sa uz nevyraba ..
Zatial mi jeden chlapik poradil Sony Bravia KDL-40R550C stoji na herueke 410 z hej.sk a doprava zdaarma ale necham si poradit aj ine mozno tato je zbytocna pre mna neviem naozaj neviem :ň nerozumiem tym imput lagom a podobnym veciam ktore ludia pri kupe hracsej TV riesia preto som to hodil aj sem no kazdopadne to vidim na TV 40" cca kedze pojde pred gauc a nie na stol , na stole nechavam tu 24samsung k PC