McDonald

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Human.
Medium Star
Medium Star

Re: McDonald

Príspevok od používateľa Human. »

V mobilnej aplikacii maju iba kupony, bez tych zlavovych sekov. Tie maju iba v PDFku na ich stranke.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

co sem zase drbes ten svoj lyoness? Platia ti za to aspon?

Ako pise Human, v mobilnej appke tie kupony nie su.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Fabo, radsej mi odpovedz v inej teme, prosim, Lyoness sem drbem, lebo moze clovek realne usetrit +3% len tak, v realnych peniazoch, nie v bodoch, tak preco to nemozem spomenut, ak moze niekto usetrit 40%, tak s lyoness poukazkami to je +3% v peniazoch navyse, plus ine vyhody a priatelsky bonus navyse. Ak ty pises, ze niekto moze na konkretnej sluzbe usetrit percenta na kreditke, konkretnej banky, firmy, preco nemozem ja napisat prakticky to iste. Ak mas problem, tak moj prispevok nahlas, paci sa.

EDIT: nie neplatia mi za to, platia mi len za moje nakupy a nakupy par znamych clenov, 1-5% + 0.5%, plus ine vyhody, ale to je na dlhsie, za reklamu mi rozhodne neplatia, tebe VUBka plati za reklamu, ked pises o tych 5%, som zvedavy ake su podmienky, tak mi napis v tej druhej teme, pri lyoness nie je nutne zaplatit za pouzivanie ani cent.

Na domovskej stranke spolocnosti je na obrazku aplikacia s textom "Skutocne ti prajete pouzit tento kupon?", tak vazne neviem, uz stahujem tu apku aby som to vyskusal.

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2015, 0:23)
OK, tak v apke tie kupony nie su, zvlasnte, ale ako som pisal, v obchodnych centrach sa povaluju tie kupony kade tade a prip. vytlacenie taktiez nie je problem, za 40% to stoji za to, predsa obciansky pri platbe pozadovat nebudu, takze pouzit ich je mozne donekonecna, vytlacenie z USB je par centov, nasledna zlava 4€, urcite sa to oplati.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tie zlavove seky su fajn, podla mna lepsie ako kupony, tak aspon mozem vyskusat tie premiove drahsie burgre ktore by som si inak nekupil
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

S tym sekom v appke by mi to davalo zmysel, keby bol len v tom, co McD vydava sam, tie vo forme knizky. Preco to ale nie je v appke ked to je v PDF na stranke to nechapem...

Dreamer: ale ja som tu kreditku dal tam, kde sa riesili kreditky. Neprisiel som do temy o McD s tym, ze ked zaplatis kreditkou od VUB tak dostanes este 15 centov na ucet naspat...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

v appke boli, ale len prvych par dni, potom to odstranili, aby mohli predavaci buzerovat s odovzdanim kuponu :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ale ak mam kupon nebude problem hej? Dnes sa chystam.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Seky a kupony platia do 18.10.2015, nevidim ziadny dovod preco by ich mohli neakceptovat.

K aplikacii, myslim ze nepocitali s tym, kolko ludi bude seky v apke pouzivat, snazia sa aby ludia vyuzivali menej vyhodne kupony, nie kazdy si da namahu najst, ci vytlacit seky - navyse, ak to ludia v apke nevidia, mnohi ani netusia, ze tie vyhodnejsie seky existuju - a s tym pocitaju.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak, dnes mi v MC v KE na Jazere nechceli vziať 2€ šek vytlačený z Internetu, vraj ten šek je akoby peniaz a že sa nemôžu len tak ľubovoľne tlačiť. Vraj dnes mi to ešte akceptovali (vybrali šek z nejakej ich knižky), ale že nabudúce už nebudú. Som sa spýtal, prečo to teda majú na Internete, tak šéfová len mykla plecom.. niekto s podobnou skúsenosťou? Idem im tam asi niekde napísať...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Vcera som pouzil dva na vajickovy muffin a automaticky som ich podaval s peniazmi cez okiekno z auta. Pokladnicka hned na mna ze to si mozte nehat a znova lubovolne pouzivat. Zaujimave.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Ja som zas bol v Prahe a v appke by sa mal dať kupón použiť len raz pri jeho otvorení na celú obrazovku. Ale taktiež to nevyžadovali čiže som ho mohol použiť viac krát :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ked tie kupony nemas, tak si ich staci vypytat pri okienku, takze im je to v podstate jedno kolko krat to pouzijes :)
brm
Darca
Darca

Kupóny sú o inom, tie nikdy nepýtali pri okienku. Stačilo povedať číslo kupónu, ani si ho nemusel mať pri sebe, oni ho dali do systému, zaplatil si a mohol ísť. Ale s tými šekmi robia väčšie caviky, večer som im písal, čakám odpoveď z Mcdonaldu.. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

prvy krat mi vytlaceny ciernobiely sek vzali, druhy krat ma obsluhoval manazer a ked som mu daval vytlaceny sek tak mi povedal ze nevie ci mi moze vytlaceny sek akceptovat
a ja ze neviete? to ste aky manazer? pozrel na mna nablokoval a isiel som si s tackou, ale druhy krat by som uz neskusal, akoze nechapem, maju to v kuponoch, rozdavaju to kade tade a robia okolo take caviky
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

obcasne zbehnem na obed do mc, vcera som objavil novu ponuku Maestro Ostiepok a bol som celkom prekvapeny...
neviem ci to bol iba pocit, ale to maso bolo ine, nebol to bezny bigmac alebo bigtasty, chutovo mi to viac pripominalo ozajsne burgre (minerva, regal a podobne).
nehovorim ze sa to vyrovna ozajsnemu burgru, ale urcite to k tomu malo ovela blizsie nez zbytok mc ponuky...
brm
Darca
Darca

Aj mne celkom chutil, ale za tú cenu mi pripadal akýsi malý, čakal som niečo väčšie na úrovni Tasty Bacona. Možno preto, že nie je ani tak do šírky, ale skôr do výšky. No určite si ho ešte niekedy dám.. ak mi ešte vezmú 2€ šek z netu.. :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Musim si dajake zohnat :D
brm
Darca
Darca

Dobrý deň pán xxxxxxxx,

Ďakujeme veľmi pekne za Váš podnet. Radi by sme Vás informovali o tom, že Vaša informácia je správna a všetky kupóny, teda aj tie peňažné si zo stránky McDonald´s v PDF formáte môžete vytlačiť a následne uplatniť v ktorejkoľvek z našich reštaurácii. Informovaní sú o tejto skutočnosti aj naši zamestnanci.

Tešíme sa na Vašu návštevu

Ivan Kušnír

TAMÁS s.r.o.
Reštaurácia McDonald´s Košice
Protifašistických bojovníkov 6
040 01 Košice
Takže najbližšie idem opäť, ešte mám vytlačené tri šeky v peňaženke.. a ak budú krútiť ústami, ukážem im tento email. ;)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Hadam by ste si nemysleli ,ze vsetko ine je 100% v poriadku.
To nebude problem iba produktov od mcdonald.
V azii s "myskami" problem nemaju.
Napísať odpoveď