Ahojte,
Mám veľký záujem o prácu v zahraničí, hlavne anglicky hovoriace krajiny. Keďže samému je ťažko v cudzej krajine, hľadám niekoho kto by mal rovnako záujem ísť pracovať do zahraničia. Na ostatných veciach by sme sa určite dohodli a našli spoločnú cestu. Môžete sa mi ozvať aj na mail [email protected]
Hľadám parťáka na prácu do zahraraničia
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám parťáka na prácu do zahraraničia
Sice niesom tvoj kandidat, ale musis mat aspon predstavu co za praca ta laka a ktore krajiny 
Ide hlavne o anglicky hovoriace krajiny ako som napísal, teda Veľká Británia
o ďalších veciach by sme sa určite vedeli dohodnúť a som ochotný sa prispôsobiť. Či už od práce v hoteloch alebo v skladoch, ak by bol záujem spoločná cesta by sa našla.
Nechcem znižovať tvoje nadšenie vyskúšať cudzinu,ale ak plánuješ Britániu tak sa uč poľštinu...
Angličtinu tam budeš potrebovať snáď v nejakom office alebo ak si za niečo vyučený (elektrikár,stolár atď)
Angličtinu tam budeš potrebovať snáď v nejakom office alebo ak si za niečo vyučený (elektrikár,stolár atď)
este sa moze hodit spanielncina. beginners jobs robia hlavne poliaci a spanieli.
zo skusenosti mam pocit, ze ides s krizkem po funusu. kym najdes partaka, vycestujes, najdes pracu tak bude po vianociach a to sa vsade prepusta a nabera sa az pred velkou nocou. ci sklady, restiky alebo hotely.
zo skusenosti mam pocit, ze ides s krizkem po funusu. kym najdes partaka, vycestujes, najdes pracu tak bude po vianociach a to sa vsade prepusta a nabera sa az pred velkou nocou. ci sklady, restiky alebo hotely.
by si sa mohol ozvať že ako si postupil
ak niekto videl niečo ineho napisane tak som si pomylil temy na kartach v opere
ak niekto videl niečo ineho napisane tak som si pomylil temy na kartach v opere