Herný PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Patrik222
Light Star
Light Star

Herný PC

Príspevok od používateľa Patrik222 »

Zdravim potreboval by som poradiť nakolko sa vobec nevyznám v skladaní v pc. Potreboval by som herný PC na hry ktorý rozbehá všetko na full detailoch moj rozpočet je cca 1000-1200€ dakujem rad by som bol keby ste mi poradili a postli linky na shop alza dakujem
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Herný PC

Príspevok od používateľa test »

Cisto bedna alebo aj LCD? Chces SSD disk? V tom rozpocte sa tam SSD doslova pyta.
Patrik222
Light Star
Light Star

čisto bedna monitor nie a ssd disk ak vyda v rozpocte moze byt :)
Patrik222
Light Star
Light Star

Ešte niekto iný nijaký typ ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Este tam mozes dat o 100 eur drahsi Intel, taky 4670K alebo Xeon. Mozes si zmenit disk, zdroj, skrinku. Ale nenapisal si ci ti vyhovuje zostava vyssie alebo co sa ti na nej nepozdava.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

sorry za mierny OT, ale zaujimal by ma nazor HW odbornikov na ceny gtx 970, ktora sa odporuca snad do kazdej zostavy... ked si pozriem grafy vyvoja cien, tak uz pred rokom v case vydania stala +/- 350 eur... teraz stoji 370 ? oplati sa kupovat rok staru kartu za taku cenu ? kedy pride zlacnenie ? toto mi uz pride trochu nenormalne, ja by som to asi nekupoval kym nezlacnia.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

heker
Redeemer
Redeemer

970 mas aj o dost drahsie kusky. Zalezi od taktu, pamati, spracovania, chladica. A to nie len pri tejto karte, ale aj inych. 970 patri stale k top, z hladiska ceny a vykonu nie je o tom. Mozes si kupit aj ATI, mas vykon podobny 970, ale cenu 650 eur. Alebo chces Titanku? Priprav si 1000 eur a max o stvrtinu lepsi vykon ako 970. Ked si dnes clovek kupi 970 dajme tomu za 380 eur, tak o rok ju mozno preda za 280 eur, 100 eur doplati a moze kupit nieco nove a lepsie. Len tu ma napada otazka, ze co bude o rok nove a lepsie? Ten posun teraz nema az tak kam ist, vykon bude podobny, cena vyssia.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hentá čo som dal je asus strix, solídny chladič a nataktovaná rovnako ako MSI gaming.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

ale rozbalena. nova stoji 381 na alze
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Lenze test pouzil kvalitne komponenty, dal tam SSD Evo 850, 16GB, kvalitny zdroj a 3TB disk na data. Ty si dal nekvalitny zdroj, otrasny WD Green na data - to si robis srandu s tymto diskom? Ved ten disk by som nezelal ani nepriatelovi. Navyse tam mas 8GB RAM, ale pri takejto zostave som videl vhodne tam dat uz 16GB, za tych 40 eur to urcite stoji.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

test, ten crucial je dropdeadova prva volba, takze asi nebude nekvalitny... zdroj kvalitou postacuje na to PC uplne s prehladom, keby nie, tak FSP by tu uz nebolo... 16GB ram s najvacsou pravdepodobnostou nepotrebuje a sam to vies, mozno tak za rok dva, teraz take tituly este niesu...

k tej serii green, myslim ze by si sam nerozoznal blue od greenu keby si to mal v PC, a kedze sa jedna iba o ulozisko dat, je to uplne jedno, vsetko podstatne sa bude diat na tom SSD
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Novy Star Wars ma v doporucenych poziadavkach 16GB ram [emoji1]
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

upraveny frostbite 3, bf 4 bezala na dvojke v podstate tam pozapinali iba par dalsich features, moj odhad je ze tych 16GB to nevyuzije, je to iba taka strela do vetra, navyse, hra nevysla, je to stale iba beta, a taka beta je este hodne neodladena, zvlast ak sa jedna o produkt EA... kazdy si este teraz pameta na tu blamaz s 3jkou a 4kou po vydani... inymi slovami, bf4 engine ktory je vlastne ten na ktorom pojde aj battlefront v ultra nastaveniach potiahol max do 5,5GB ram, battlefront je hra podobna bf4 len zo sveta SW, takze je lahke sa dovtipit, ze 16GB je prehnane, ale ktovie, mozno vdaka tomu polezu ramky o cosi dolu :) pretoze EA pocita s 9timi milionmi predanych kopii
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Co ked to je dropdeadova volba, teraz to musi byt uzasny, bozky, ba az jedinecny kusok disku? Mozno mas pravdu, ze 16GB teraz nevyuzije, ale skoda to uz za 40 eur nekupit a ma vystarane na par rokov. To si mozes byt isty, ze by si Green spoznal. Ako rychlostou, tak aj tym, ze nebolo nic nezvycajne, ze ten disk sa pokazil.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

presne tak, greenu sa vyhnúť oblúkom, mal som dva a oba sa do pol roku pokazili, prvýkrát som menil kus za kus, druhý raz som pýtal nas5 peniaze bo prísť 3x o dáta nehodlám, oba disky boli používané na Dáta (filmy, ISO súbory, ETC.)
BTW keď máš 256 SSD a k tomu green tak je to asi najhoršia vec čo môžeš spraviť. Bo sem tam si chceš čosi dať na normálny disk, nie na SSD a dávať potom to čosi na green je katastrofa.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

a WD Blue je tiez blbost, ci ten sa da?
heker
Redeemer
Redeemer

Blue je dobra rada, zlata stredna cesta. Skoda, ze len max 1TB. Potom pripadne Red.
Napísať odpoveď