ako vybrat zo ZAFO

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yolo6000
Novice
Novice

ako vybrat zo ZAFO

Príspevok od používateľa yolo6000 »

Ahoj chlapi.

Mal by som chulostivu otazku ktoru nechcem riesit s okolim :D . Rozmyslal som kupit nieco zo Zafo ale neviem ako vyberat. Urcite si kadektora napise vsetlico co nemusi byt pravda. Nejake tipy podla coho vyberat a ktore veci sledovat? Alebo niekto so skusenostou :D ?

Myslim to uplne seriozne. Clovek pocuje co vsetko neprijemne sa moze stat a rad by som sa tomu vyvaroval. Na druhej strane by som rad co to po.... :lol:
Peniaze nie su problem ale na druhej strane zbytocne rozhadzovat nechcem (a ani nemozem).

Vdaka.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: ako vybrat zo ZAFO

Príspevok od používateľa heker »

Vsak vyberaj co sa ti paci podla popisu a podla fotky. Ked kupujem v obchode cokoladu, tak tiez pozriem najskor obrazok a potpm popis. Nebudem jest nieco co sa mi nepaci a nema chutne zlozenie :D Nemal by si lepsie pozriet aj na Pokeci? Vsak tam je toho habadej a aj ceny budu lepsie - to je ako zlava v tom obchode na cokoladu :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ nemáš od niekoho referencie, musíš skúšať. ;)

Pozor, na pokeci máš kopec podvodníkov, vopred kredit alebo peniaze na účet je čistý odrb, také nerieš ani keby Ti sľubovali modré z neba.

Ale hlavne pozor na zdravie, čiže všetko s! Ak niektorá verejne ponúka bez, vyhni sa jej veľkým oblúkom.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Nikdy som u spolocnicky nebol a ani to nemam v plane no ak by som siel tak by som si vybral tak isto podla sympatii z fotky a popisu. Nejaku mladu studentku zvacsa byvaju v luxusnych bytoch v podnajme co je uz vcelku na urovni. Skus pozriet aj erika bodka sk aj tam sa da daco najst :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:twisted: najprv podla fotky. Ked sa ti paci na fotke, tak si pozri cennik, ked je cennik ok, tak si pozri lokalitu, vyhni sa stvrtiam a oblastiam kde ide doslova o hubu aj pocas dna, jednoducho skus zvolit take kde je to aj vecer v poriadku. Nasledne si nikdy neber velku sumu, napr ked si ochotny dat 50 e, tak si zober 70- 80 e na pripadne vydavky typu taxi, bagetta, ochrana (ked zabudnes) a proste lepsie mat kus viacej. Dalej si ber obciansky, zdravotnu, a pokial mozes vezmi si iny telefon, najlepsie nejaky lacny smejd v ktorom nemas NIC okrem sim karty a pohoda.

Ked toto dodrzis vyhnes sa nasledovnemu.

Nikto ti nemoze ukradnut viacej penazi ako pri sebe mas.
Nikto ta nemoze donutit ist k bankomatu a vyberat peniaze, ked nemas svoju kartu.
Nikto nemoze zneuzit udaje v tvojom telefone ked v nom nic nemas.
Malokto ti bude chciet ukradnut telefon typu stara nokia alebo top zakladny telefonik za 20 eur z obchodu.
Nikto ti neukradne vsetky doklady, keby nieco stale budes mat doma vodicak, popripade PAS, a ked ti vezmu obciansky a zdravotnu vies si to vybavit skor, nez by si si mal vybavovat vsetky karty co si mal v penazenke.
CHOD MHD ckou alebo taxikom, nikto ti neukradne, neposkriabe tvoje auto.
Ked si v dobrej lokalite, nikto by ti nemal rozbit hubu. Keby aj mal, utekaj.
NEPOSIELAJ peniaze dopredu, nikdy.

A hej, daj si kofein, alebo nieco na obdobnej baze (alebo tabletky na vtaka) co ti pomoze na vtaka, ked ti totiz spadne z tremy, tak je to fail za 50 eur, .... a tvoj fail, lepsie si to je poistit. chapes, pre istotu.

inak ZAFO ides kvoli tabulke uspechov??? (zeee mat sex so zenou, mat sex s dvoma zenami naraz, mat sex s profesionalkou, Zbalit starsiu zensku, ..... ci? ... cisto len tak ? z pasie? poniektori maju tabulku uspechov, a v nej si odskrtavaju uspechy ;) )
Keby nieco pytaj sa.....
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Co je to za uspech, ked si zan zaplati ? To ako keby si sportovec kupil trofej a vystavil si ju niekde.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aj v sporte sa pouziva doping, podplatenie rozhodcu alebo dokonca aj supera. Nie je dolezite vyhrat, ale zucastnit sa.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

PROTIP: To, co vidis na fotke nie je vzdy realne to, co ta v skutocnosti bude cakat. :)
brm
Darca
Darca

Ale nájdu sa výnimky, ktoré v podstate potvrdzujú toto pravidlo.. ;) Preto možno treba skôr vyhľadávať amatérky s jednoduchými amatérskymi fotkami, tam je väčšia pravdepodobnosť, že sa jedná o reálne fotky reálnych dievčat, ale aj tu sa nájdu výnimky. Profesionálne fotky väčšinou svedčia o organizovanom priváte, ale opäť sa nájdu výnimky.

Chodiť taxíkom neviem či je ideálne, veď nemusíš zaparkovať priamo pred bránou dievčaťa, ale o ulicu ďalej mimo jeho dohľadu. V prípade úteku nemusíš čakať na taxík. Všetky doklady a peniaze treba mať stále pri sebe, hlavne keď ideš do kúpeľne.

Inak som počul, že Šaľa je v tomto dosť nebezpečná, nalákajú na pekné fotky, zo služieb ponúkajú komplet všetko bez zábran, ale nakoniec v bráne čaká cigáň, ktorý od Teba pýta peniaze vopred. V KE zase vraj ponúka nejaká polocigánka s normálnymi fotkami, ktorá si Ťa zavedie do bytu, kde je celá rodina, otec, mama, súrodenci a idete spolu do susednej izby sa riešiť.

Ale to tiež sú určite len ojedinelé prípady, čiže je to len pre info. Na takom stretku určite bude treba rátať so všetkým a neexistuje žiadny návod ako nájsť inzerát dievčaťa, ktoré nielen že Ťa neoklame, ale že budeš spokojný aj s ponúkanou službou, že to jednoducho neodflákne. Ako som písal, treba skúšať na vlastnú päsť alebo hľadať referencie ostatných návštevníkov.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Alebo sa treba skor orientovat na baby, co trt*aju prvu ligu a beru tak 2 kila. Ak mas dake lepsie znamosti spomedzi prachatejsich ludi tak sa popytaj, isto budu vediet povedat. Niekedy aj tu plati, ze za kvalitu sa plati.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

energy00 napísal:Co je to za uspech, ked si zan zaplati ? To ako keby si sportovec kupil trofej a vystavil si ju niekde.
to je ako povedat ze co je to za uspech konzumovat chleba z obchodu ked si si sam nevypestoval a neupiekol si ho...

k teme:
myslim ze amaterky.sk maju aj forum kde sa presne taketo veci riesia.

hlavne nebud posraty. pokial pojdes za nejakou, otvori ti dvere a bude vyzerat otrasne, nebude prijemna alebo si to proste rozmyslis, tak sa otoc a chod prec. viac krat som cital take veci ze "vobec nevyzerala tak ako na fotkach ale ked uz som bol vo dverach, co som mal robit"...
mal sa otocit, zobrat telefon, zavolat inej. neviem odkial si ale v bratislave je takychto "slecien" hromada, clovek si moze vyberat a ta sanca ze chytis nieco zle minimalna. hlavne nechod po cene, pokial niektora pyta o 20 eur menej ako ostatne asi na to bude dovod...
no a este raz to zopakujem, nebud posraty, ved je budes volat, tak si s nou pokecaj, to hned spravi vela, ci bude uz v telefone zduta alebo bude naopak prijemna baba. ty si zakaznik, ona chce peniaze od teba, tak by sa tak mala spravat, aj ty by si sa tak mal spravat.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

qwerty s tou obcankou je to pekny nezmysel. bojis sa, ze ta niekto prinuti vybrat prachy z uctu, ale o op nie? podla mna je isto najlepsie vsetko nechat doma okrem mobilu a penazi.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Skus amaterky bodka sk , zafo bodka sk je mrtve.
Casto to býva uplny rozdiel od fotky. Sem tam prijemné prekvapenie.

Pokec je high-risk, high-reward.

EDIT: ak si zakryva brucho, foti kozy z vrchu, fotky odzadu a pod. - je tučná. Čo je najtragickejšie tak do ksichtu sú to často veľké sklamania. A -10 rokov je úplná pohoda.
qwerty-xyz

:arrow: ked ti cmajzne obcianku, nahlasis na prvej pobocke policie. Ked ti cmajzne kartu, zablokujes cez telefon, ale s obciankou pri bankomate nic nevycarujes, s platobnou kartou hej, nikdy nevies, su lokality kde by som to proste nerobil, zobrat hotove prachy a toto neriesit. :arrow: ta chyti nasraty mafiozo, ze si malo zaplatil jeho zenskej a si v keli.

Jasne ze obciansky a zbytok penazenky ktoru som opisal, mat stale pri sebe, aj do kupelky. to je hadam bezna vec.

a tabulka uspechov, no proste je tam aj toto. Zaplatis si za nevsedny zazitok.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na co mu je penazenka aj dokladmi? To uz skorej vziat si eura a nechat ich len vo vrecku.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

qwerty asi vyzera na 15 tak sa potrebuje preukazat aby mu dala :D
yolo6000
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yolo6000 »

Moc noveho som sa teda nedozvedel ale aj tak dakujem. Nakoniec som sa rozhodol ze pocet zien ktore planujem navstivit zrezem a radsej investujem to do cenovej hladiny. Koniec koncov vela zazitkov za 80e v beznom zivote clovek nenanenakupi teda mozno tak zoskok padakom :) uvidime co ponukne slecna ktora si to uctuje za hodku :lol: . A nemam ziaden zoznam, robim to preto lebo ma predstava mat sex s krasnou zenou bez reci s ktorou mozem bez sudenia vyskusat vselico bavi viac ako a) partnerka s ktorou je to po 5002x rutina a nevie alebo nechce robit oral b) nejaka na diskoteke ktora ma bude stat viac energie casu bude skaredsia a v posteli urcite horsia
qwerty-xyz

ja som to myslel tak, ze peniaze, zdravotna a obciansky. nic ineho. nikdy nevies. :psssst: su ulicky a ulicky. :)
brm
Darca
Darca

yolo.. potom napíš ako bolo. ;) Za 80€/hod už musí byť luxusnejšia spoločníčka, takže môžeš očakávať lepšie vyzerajúcu dievčinu s dobrou postavičkou a čistejšie prostredie.. už bude len otázny prístup, či si to bude s Tebou užívať aj ona alebo bude len drevo v posteli a bude sa Ťa chcieť čo najrýchlejšie zbaviť..

:)
Napísať odpoveď