Chcem kúpiť auto
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
boha, nie rollsom, rangeom
anglicak ako anglicak 
-
RATZINGER666
Darca
ten je ok, ale ten si nechavam na zimu ja
jedine, ze by som sa rozhodol ist na tom bavoraku balit nejake o polovicu mladsie kocky 
Čauky ľudia chcem kúpiť auto do 2200€ nech to je Diesel, nech to ma 5 dverí, ročník nad 98 a hlavne nie COMBI tie sa mi vôbec nepáčia ak ma niekto niečo na predaj kľudne píšte najlepšie by bolo VW Golf 4, Bora alebo Passat, Audi A3, Seat Leon, Opel Astra G, Ford Focus
Ešte aj BWM 320D sa mi páči ale nechám to na Vás ponúknite ....
Ešte aj BWM 320D sa mi páči ale nechám to na Vás ponúknite ....
Na 320D 100kW verziu si daj pozor.
Niečo viac o tej x5? Foto, kde ju nájdem?
jimmy_xp Prečo su BMW 320D 100KW kazlivé ?
Najmä kvôli čerpadlu Bosch VP44.
-
Fabo
Hardcore addict
15 rocny diesel do 2000? Ser na to.
Fabo - este k tomu v bmw, audi alebo passate...
Eddy ked chces kupit za tie prachy nieco spolahlivejsie a musí to byr diesel, hladaj hladky diesel, bud 1,9d u vw (golf, bora), 1,9d 306 peugeot...
Eddy ked chces kupit za tie prachy nieco spolahlivejsie a musí to byr diesel, hladaj hladky diesel, bud 1,9d u vw (golf, bora), 1,9d 306 peugeot...
-
RATZINGER666
Darca
eddy: preco to musi byt nafta? ak to je podmienka, tak to vidim na cokolvek od vagu so zakladnou 1,9tdi, idealne taku oktavku...
lukas: viac info budem vediet zajtra, foto spravim...
robo: do audin a passatov sli tie iste motory, ako aj do skodovky, a tie nie su az take hrozne na to, co to je...
lukas: viac info budem vediet zajtra, foto spravim...
robo: do audin a passatov sli tie iste motory, ako aj do skodovky, a tie nie su az take hrozne na to, co to je...
viete mi poradit nejaku stranku, kde sa da pozriet realna spotreba aut ? Raz som vedel o takej kde ludai zverejnovali aky maju spotrebue ale neviem ju nasjt. Diky
Dakujem.
Rozhodujem sa medzi Seatom Ibiza 1.2 TSI 81KW/110 koni alebo Skodou Fabia s rovnakym motorom, oba asi vo verzii kombi. Ktore by ste mi odporucili ? Dost mi zalezi na tom, aby bola spotreba co najnizsia. Papierovo ma fabia s rovnakym motorom nizsiu spotrebu.
Priapadne nieco ine ? Cenova kategoria cca 12 000.
Rozhodujem sa medzi Seatom Ibiza 1.2 TSI 81KW/110 koni alebo Skodou Fabia s rovnakym motorom, oba asi vo verzii kombi. Ktore by ste mi odporucili ? Dost mi zalezi na tom, aby bola spotreba co najnizsia. Papierovo ma fabia s rovnakym motorom nizsiu spotrebu.
Priapadne nieco ine ? Cenova kategoria cca 12 000.
Co je na papieri je sumak. Maly turbomotor bude mat taku spotrebu, ako s nim jazdis. Ked budes jazdit "dochodcovsky styl", zajazdis s oboma okolo 5 litrov. Ked motor trochu prezenies do otacok, tak budes mat 9 litrov len taky fukot. Mozno by som preferoval Fabiu, nakolko Ibiza je 8 rokov stary model. Ale urcite chces fungel nove? Za 12 litrov kupis 2-3 roky stare auto o triedu vyssie.
RATZINGER666 Tak chcem hlavne diesel kôli spotrebe a nafta je lacnejšia samozrejme .... Octavku nechcem ani zadarmo proste sa mi nepáči radšej 100x VW Golf 
Teraz rozmýšľam či 66KW alebo 81KW
Teraz rozmýšľam či 66KW alebo 81KW
-
RATZINGER666
Darca
eddy: ved ja Ta nenutim... si si isty, ze s dizlom usetris?
RATZINGER666 Tak asi ano kedže u 1.9 TDI sa píše spotreba napríklad kombinovaná 5.0L a u benzínu 7.0L tak neušetrím či azda tie čísla sú iba tak pre parádu ?
-
guess.whoo
Redeemer
no na tom golfe mozno aj hej. len kupit zachovaly kusok je fakt rarita kedze tieto auta budu vacsinou po panelakovych street raceroch 
-
RATZINGER666
Darca
eddy: aby si este nebol prekvapeny
s pripadnym servisom naftoveho auta si pocital? budes jazdit tolko kilometrov a take trasy, aby si sa dostal na papierovu spotrebu a aby sa Ti to oplatilo?
po čase sa ti môže porúcať jedna zo súčiastok ako sú turbo, dvojhmota, vstreky, a si tam kde s benzínom a spotrebou 7litrovEddy0914 napísal:RATZINGER666 Tak asi ano kedže u 1.9 TDI sa píše spotreba napríklad kombinovaná 5.0L a u benzínu 7.0L tak neušetrím či azda tie čísla sú iba tak pre parádu ?
čo predpokladám, že sa budeš oháňať so spotrebou na 1100rpm, a tá dvojhmota možno pôjde ako prvá