Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa kukiak »

hojko napísal:Kukiak a kolko si na tych MS teda vyhral???
Bohuzial som mal len 4 ucty :D, boli ludia co ich mali 10+ ..Isli sme s frajerkou na all-inclusive do egypta, mal som nove playko.. Len si spomen kolko bolo prekvapeni na MS vo futbale, to boli zapasy s kurzami 4-5.. neviem ci to nejak vela ludi v tom case vedelo, mna to napadlo ako prveho, poradil som to kamosom okolo, nikde som to radsej nepisal na net a ako som aj v tom case hladal, nikto iny sa s tym tiez nejak nechvalil. Ked si chcel vybrat prachy, musel si ucet overit, cize potreboval si OP, nejaku fakturu a cislo uctu danej osoby, tak sa s tym mozno vela ludi nechcelo trapit.

Danieldevil: na MS v hokeji to mali len s tym live, dalo sa daco spravit aj na tom s viac uctami, kedze si vzdy mal nejaku vyhru istu, lebo si vedel pokryt vsetky moznosti.. ale na MS vo futbale, si mohol podat na normalnu stavku a ak si nevyhral vklad ti vratili vzdy ak sa nemylim.. asi zistili, ze na tom prerobili.
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

Čaute chcem sa opýtať chcel by som skúsiť online stávkovanie A potrebujem poradiť ktorá online sa tak oplatí
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Vsade to je inak. Niekde to, inde to, inde zase to. Preto ti, ktori sa venuju stavkovanie maju ucty v niekolkych stavkovych kancelariach. Jedna ma lepsie kurzy, druha vysoke limity, tretia ma dobre live stavky. Neda sa to tak vseobecne povedat. Na Slovensku z tych domacich na vyber moc nemas, tas tu Fortunu, Nike, Tipsport a Doxx, potom uz len take tie male.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

bet365
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Bet365 široká ponuka, priemerné až nadpriemerné kurzy, ale ak začneš vyhrávať, rýchlo ťa priškrtia,
Pinnacle slabšia ponuka, hlavne tie hlavné stávky tam ale sú, vysoké kurzy, žiadne obmedzenia
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

co poviete na dnes liga majstrov na man. utd a real ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

United by to mal zvladnut, ale Real na pode PSG by som istotne nedaval, to moze byt tazky zapas a nedivil by som sa, ak by Real prehral.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ani jeden zapas by som nedaval. Z ruska sa vozia body veelmi tazko
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

vauxhall napísal:co poviete na dnes liga majstrov na man. utd a real ?
tie dva zapasy pridam zo "srandy" do rozpisu na presny vysledok 1:1...
davat obidva do dvojky s vyslednym kurzom 7 az 8 sa neoplati, a neverim, ze oba skoncia vitazstvom hosti...
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Real to bude mať ťažké, množstvo zranených hráčov a hlavne útočne ladených... Možno by som dal remízu a Utd si netrúfam tipovať.
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

co poviete na vikendove tipy ? co keby sme tu davali dajme tomu tipy na tiket atd ? ...ja napr rozmyslam na zajtra nad Crystal Palace - M. Utd 2 cca 2 kurz ??
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

nic v zlom ale ak fandis manchestru tak ich uz nespominaj, lebo nevyhraju nikdy :D

//autoeditácia príspevku (31 Okt 2015, 21:28)
inak dnes uz trnava neprekvapila, cakal som prehru uz minule kolo, nikdy nepotiahnu dlhu seriu bez prehry...
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

Caute ,by som si chcel ozrejmit nejake info ohladom tipovania, 1- znamena vyhra domacich v riadnom hracom case ,ale ak to pojde do predlzenia a domaci tim vyhra tak moj tip-1 sa mi bude ratat? Alebo som prehral lebo na predlzenie sa netipuje?

Dalej 1x znamena vyhra domacich alebo remiza ,ale ak prehraju po predlzeni tak sa mi pocita moj tip 1x vsak? Nwm mozno pre niekoho nezmyselne otazky ale pomohlo by mi to
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

1-vyhra domacich v riadnom hracom case... akonahle ide do predlzenia tvoj tip je nevyherny
1X - vyhra domacich alebo remiza.. predlzenie uz nemusis riesit

okrem toho mozes dat vitaza zapasu(resp. postupujuceho) niekde ked si rozkliknes ponuku.. tam keby das 1-ku tak bud vyhra domacich alebo ich vyhra po predlzeni..kurz by som nazval taky kompromis medzi hore spominanymi alternativami :P
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

ok diki
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Pekný tiket (skoro). Na Chelsea ale dávať túto sezónu, to chcelo riadnu odvahu, to si dosral. Túto sezónu radšej na nich nedávajte vôbec, bez ohľadu na výmenu trénera a možno pozitívne vyzerajúceho vývoja podľa posledných zápasov. Na strely na bránu to inak bolo 2-6 pre WBA, takže aj herne ich prehrali.

Na jednu stranu ti vyšiel Petrohrad pár sekúnd pred koncom, a potom ti pár minút pred koncom odišla Chelsea, asi karma. :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

este som sa pohraval s myslienkou nechat s vyplatit tiket pred zaciatkom stoke a chelsea (160€) ale rozhodol som sa to risknut...no bodaj by vypadli smatlaci :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Aj ja by som im to doprial. :D Ale tak to sa nestane. Ešte určite nečakane párkrát zaváhajú, ale aj povyhrávajú nejaké zápasy. A presne pre to sa to nedá tipovať, lebo nevieš ktorý zápas to zaváhanie zase príde. :D Zatiaľ to vyzerá veľmi smutne čo sa týka zostupu. Newcastlu, Aston Ville a Sunderlandu by som doprial záchranu všetkým trom, sú to tradičné teamy PremierLeague. Snáď sa aspoň dvaja z nich zachránia a vypadnú Norwich a Bournemouth radšej. A inak na nás si sa bál dať? :D Sa nečudujem, to by som ani ja netipoval. Ale sere ma to, na takýchto zápasoch si vždy od**beme Ligu Majstrov každú sezónu.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

jason007x napísal:Pekný tiket (skoro). Na Chelsea ale dávať túto sezónu, to chcelo riadnu odvahu, to si dosral. Túto sezónu radšej na nich nedávajte vôbec, bez ohľadu na výmenu trénera a možno pozitívne vyzerajúceho vývoja podľa posledných zápasov. Na strely na bránu to inak bolo 2-6 pre WBA, takže aj herne ich prehrali.

Na jednu stranu ti vyšiel Petrohrad pár sekúnd pred koncom, a potom ti pár minút pred koncom odišla Chelsea, asi karma. :D
Pekny tiket?? Vsak to je plachta a nie tiket :D
Zamknuté