Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa hughito »

retne:
az ma zamrazilo ked som docital "vladli stabilne"... ak za stabilitou vidis ze niekto dokonci cele volebne obdobie tak AMEN ako pisal wladas...
A v čom vládli nestabilne?
ocialne balicky neboli odveci, cize si sa asi rad povozil na vlakoch zadarmo... osobne nepoznam stat kde su vlaky zadarmo ako na Slovensku a nasa krajina na to zdaleka nema... stat moze minat peniaze socialne, ale ucelovo, vlaky zadarmo bol cisty populizmus...
Z desiatok vecí si si vybral jedno a na tom staviaš argumentáciu.

Na zbytok sa nedá reagovať, lebo nepadlo nič konkrétne - asi je niekto moc v šoku z toho, že si prečítal niečo iné, ako mu denne masírujú na SME či Denník N.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Stabilita je na hovno, ak sa pozitívne zmeny nedotykaju ludi
hughito
Redeemer
Redeemer

To ti povedal Kaník?
beardie
Redeemer
Redeemer

Zdravý rozum
Už tu opozíciu voči čomukoľvek hrať nemusíš ;-)
hughito
Redeemer
Redeemer

A ktoré nie sú pre ľudí?
beardie
Redeemer
Redeemer

Ničenie podnikateľského prostredia, ničnerobenie s justiciou, zvyšovanie odvodového zaťaženia, neadresne príspevky slúžiace ako kupovanie hlasov... Mam pokračovať?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hughito: Ok tak necham teba vymenovat konkretne veci ktore vraj pomohli Slovensku...

Svoj nazor neberiem len z dennikov ktore si vymenoval... Aj ked zijem malo na Slovensku, moje kratke pracovne skusenosti (Uran Kosice, Stavba tunelov na SK), rodina (V. Suchodolinsky) a uplne otvoreny pohlad na stav Slovenka poukazaju ze Slovensko za posledne 4 roky prepadlo. Neviem ci som to ako mladsi nevnimal ked som zil v tom, ale Slovensko je na to teraz strasne zle. A fico to nedosiera len z vnutra ale este aj v EU z nas robi debilov...
hughito
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:Ničenie podnikateľského prostredia, ničnerobenie s justiciou, zvyšovanie odvodového zaťaženia, neadresne príspevky slúžiace ako kupovanie hlasov... Mam pokračovať?
To sú také mantry, ktoré sa stále dookola opakujú v tom goebbelsáckom význame. V čom sa zhodneme je tá justícia. Veď keby to bola pravda, tak SMER by už za tých x rokov, čo boli pri vláde, tých podnikateľov úplne vykynožil, neexistovali by a všetko by bolo štátne.

retne: Tak viaceré objektívne ukazovatele sa zlepšili, aj keď analytik z INESSu by povedal opak. Plus tie sociálne balíčky - viaceré konkrétne pomáhajú daným skupinám. Ohľadom tej medzinárodnej úrovne - tam sa zhodneme. Tam robí Fico hanbu a len dokazuje, že na sociálnu demokraciu sa len hrá.
beardie
Redeemer
Redeemer

On ich kynozi, ale nie v prospech štátu, ale v prospech ja a ty a penty... Nizkoprijmovym skupinám by viac pomohlo zníženie odvodov a daní, nie neadresne balíčky...
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

hughito napísal: To sú také mantry, ktoré sa stále dookola opakujú v tom goebbelsáckom význame.
áno, miliardové kauzy, ktoré ti nebudem vymenovávat, na to máš google, sú iba také neškodné malé mantričky.... Ach,, ako som si len vydýchol! :smt006
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

take prispevky od anarchistu by som necakal...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hughito napísal:
tie "objektivne" ukazovatele su tak akurat dobre, ked clovek skoci rano na zachod po kave...

ale nemozem povedat ze som nezil v tej istej bulbine ako ty... ked som odchadzal zo Slovenska v 2008 mali sme rast nejakych 7%. Boli sme v tomto lider europy.

Zober to uplne s toho najjednoduchsieho pohladu a to je zivotna uroven... priepast medzi zapadom EU a Slovenskom sa vdaka Ficovi len prehlbuje...
hughito
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:
áno, miliardové kauzy, ktoré ti nebudem vymenovávat, na to máš google, sú iba také neškodné malé mantričky.... Ach,, ako som si len vydýchol! :smt006
Kauzy tu máš za každej vlády, to vyplýva z podstaty systému, ktorý velebíte.

beardie: Stačil prvý odkaz.

https://www.podnikajte.sk/start-podnika ... 2014.xhtml

Vy tu robíte s Fica Stalina, proste totálne kynoženie kulakov a buržujov v gulagoch. :D Ste fakt smiešni.

butthead: To čo tu ťaháš za nezmysly? Môj anarchizmus nejak implikuje, že by som mal byť naladený už na fakt trápnu antificovskú vlnu? Či myslel si to nejak inak?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Podstatne je, ze napriklad ked porovnas kauzy Radicovej vlady a tejto Ficovej vlady, tak Ficova vlada ich ma neporovnatelne viac a su vacsie.

Uz len kvoli tomu by som bol radsej za pravicovy zlepenec. Ked ich je tam viac, viac si pozeraju na prsty a tazsie sa niektorym kradne.
Ked je tam jedna strana, len si dohodnu, ktore casti si podelia a idu.

To nie je stabilita.
hughito
Redeemer
Redeemer

Frco napísal:Podstatne je, ze napriklad ked porovnas kauzy Radicovej vlady a tejto Ficovej vlady, tak Ficova vlada ich ma neporovnatelne viac a su vacsie.

Uz len kvoli tomu by som bol radsej za pravicovy zlepenec. Ked ich je tam viac, viac si pozeraju na prsty a tazsie sa niektorym kradne.
Ked je tam jedna strana, len si dohodnu, ktore casti si podelia a idu.

To nie je stabilita.
Pretože je ich viac, tak menej kradnú - to je fakt. Ale to je veľmi slabá útecha. Oni nekradli menej, pretože, lebo by nechceli, ale mali to holt ťažšie. A keď sa pozrieme na ten prvok vládnutia, tak to bola čistá katastrofa.

//autoeditácia príspevku (23 Okt 2015, 14:33)
Plus odporúčam si pozrieť toto:

http://www.vlada.gov.sk/odpocet-100-naj ... pril-2015/

Je to zoznam 100 NAJDÔLEŽITEJŠÍCH OPATRENÍ A VÝSLEDKOV VLÁDY Fica ešte z jari tohto roku. Demagog.sk to podrobil kritike.

Výsledok je: 70 pravda, len 8 nepravda. 12 je zavádzajúcich a 8 neoveriteľných.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Frco napísal:Podstatne je, ze napriklad ked porovnas kauzy Radicovej vlady a tejto Ficovej vlady, tak Ficova vlada ich ma neporovnatelne viac a su vacsie.
nechcem sa nijak zastavat fica, ale to ze radicova vlada mala menej kauz je iba kvoli tomu ze bola za korytom menej casu :)

hughito ma pravdu v tom ze tu z fica robite diabla a z opozicie armadu anielov co len caka na prilezitost aby mohla vsetko zmenit k lepsiemu.

smutna pravda je ale taka ze keby vyhrala pravica tak sa aj tak realne nic nezmeni, kto realne rozhoduje o slovenskej politike su korporacie v pozadi, fico je iba figurka. figurku mozes vymenit kolko krat chces, nic sa nezmeni pokial ruka co taha bude rovnaka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak nejak.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

hughito napísal:Oni nekradli menej, pretože, lebo by nechceli, ale mali to holt ťažšie.
nič podstatnejšie pre mna nie je. A hned ako by sme ich takto naučili nekradnút, by sme ich mohli naučit aj vládnut.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale to mi príde ako veľmi chabý argument - nechcem ta SMER, ale zlepenec, ktorý z podstaty veci menej nakradne. Na druhú stranu ale vie tou nestabilitou narobiť veľké škody, spomeňme si na daňový systém a jeho kolaps za úradovania legendárneho Mikloša.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

hughito napísal:Ale to mi príde ako veľmi chabý argument - nechcem ta SMER, ale zlepenec, ktorý z podstaty veci menej nakradne. Na druhú stranu ale vie tou nestabilitou narobiť veľké škody.
Najviac si myslim ze slovensku poskodila privatizacia slovenskych elektrarni, behom dzurindovej vlady.
elektrarne predat talianom za 840 milionov eur, pricom v sucasnosti je ich rocny zisk 510 milionov (v roku 2012 mali zisk az 834M eur) je mozne nazvat zlodejinou storocia v historii republiky
Napísať odpoveď