Repro za 100euro

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Repro za 100euro

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Zdravíčko,

niesom žiadny audiofil a preto rovno poprosím aby narážky že za 100eur nekúpim ani prd si každý odpustil, chcem si spraviť radosť reprákmi a 100eur mi príde dosť. Repráky budú k telke ale chcem aby sa dal rýchlo a bezproblémovo pripojiť bezdrôtovo telefón, ak by to malo rádio bude to super úžasné plus :)

Ja som pozeral po týchto dvoch kúskoch https://www.alza.sk/energy-sistem-tower ... 3496#popis
https://www.alza.sk/genius-sp-hf2-0-202 ... d=18843341 z čoho ten čierny tower je len taká imidžovka ale na druhej strane spĺňa moje požiadavky, len sa bojím ako to bude so zvukom.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Repro za 100euro

Príspevok od používateľa hrban »

ten energy sistem by som nekupoval už len pre to meno, ktorý debil napíše sistem s i ?
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

btw ak je to naozaj primálo a neoplatí sa také repro kupovať tak povedzte a ja zvážim že to nechám tak, prípadne navrhnite aký rozpočet treba :)

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2015, 21:54)
tiež som na to kukal ako puk :D :D vravím, na papieri spĺňa všetko čo chcem len mám strach zo zvuku, a keďže sú to repráky.. mmm
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tažko povedať, sú to španieli, všetky recenzie na tie repráky sú v španielčine a to mi moc nehovorí, ináč ich sluchátka ľudia chvália, ktovie ako to je s repro.
ináč prepdokladám, že tu padnú microlaby, tie idú kolo 100€
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

tie microlaby som už raz pozeral k PC, žiadne ale niesú vhodné do rozpočtu, buď 50eurové alebo potom 140. Aj keď tieto vyzerajú super
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... e/#section
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

hrban napísal: ináč ich sluchátka ľudia chvália, ktovie ako to je s repro.
Neblazni...

Otazka je co mas za TV, ci ma vobec lineout aby si tam tie repro vobec pripojil.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

http://televizor.heureka.sk/panasonic-t ... e/#section máme tento televízor, po menšom premýšlaní by možno bolo lepšie keby niesú pripojené k telke ale mali by zabudované rádio a dal sa jednoducho pripojiť ten telefón.
Ryan Giggs
VIP
VIP

On ten Panak nema lineout, takze cesta ako rozchodit take repro je bud pouzit sluchadlovy vystup, alebo zvuk vytiahnut zo scartu. Obe riesenia maju ale od idealu velmi daleko.

Kazdopadne ako jedine pouzitelne riesenie vzhladom k poziadavkam bude nejaky mikrosystem. Vacsina uz ma BT, maju radio a hra to vacsinou pocuvatelne. A vies ho pripojit aj k TV aj ked len jednym zo sposobov vyssie.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

A budem vedieť napratať mikrosystem do tych 100€? čo som teraz pozeral tak sa také nájdu len ak to bude hrať horšie ako telka tak je to bezpredmetné :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Neviem preco by to malo byt horsie ako TV.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

no to je tvrdenie za predpokladu že 100€ je žalostne málo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Keby si vedel prihodit dalsiu stovku bolo by to lepsie.

To radio je nutnost? Ked to mas pri TV, nemas napr. radio cez kablovku?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Nerozumiem tomu, preco takmer kazda jedna tema o repro zacne touto debilnou hlaskou "niesom žiadny audiofil " :?:

Ked si dakto pyta repro za 100eur a podaktori dokonca len za 50, tak je to snad jasne aj bez toho pripeceneho uvodu.
To je snad dajaka choroba alebo co :aasmile27:
To je hlaska na urovni asi tak "niesom ziadny pekar, ale hladam muku za 30centov", ci "niesom ziadny stolar, ale potrebujem kladivo do 3eur".
Ryan Giggs
VIP
VIP

Mr-Freek napísal:no to je tvrdenie za predpokladu že 100€ je žalostne málo
A tie repro v TV myslis aku maju hodnotu? Bude to mat narozdiel od TV aj nejake basy a teda hrat vyvazenejsie a lepsie. Cokolvek externe je lepsie ako plochy a skresleny zvuk z TV. Aj mikrosystem za 100 € je oproti TV nebe a dudy.
A mimochodom, ty si snad myslis ze nejaky reproduktor s BT a radiom za 100€ bude hrat lepsie ako mikrosystem? Plus ten mikrosystem ma vyhodu upgradu. Kludne tam mozes pripojit lepsie repro.

Este je moznost ked upustis od radia zobrat nejaky soundbar. Ma to BT, pripojis to bezproblemu k TV a radio mozes riesit cez to BT z telefonu. Cez nejaky tunein....
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Makovnik bohuzial bez podobnej formulky na zaciatku ti hned odpíšu, že za tie prachy nič normalne nekupis :D :D
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Nemyslel som si že by bol ten BT s radiom lepší než mikrosystem. Skôr som mal pochybnosti či sa to v takej cenovej kategórií vôbec oplatí, bol som ale v obchode a popočúval si tak 150eurové mikrosystémy a je to naozaj neporovnatelne lepšie. Ten soundbar tiež znie dobre len u nás doma je aktuálne rádio takmer konštatne pustené cez telku a lezie mi na nervy že je zbytočne zapnutá len kvôli podmazu ktorý by mohol ísť napr. z toho rádia :) popozerám e-shopy a rozhodnem sa medzi soundbarom a mikrosystemom.

Makovnik napriek tomu že som to napísal napr. Fabo napísal že keby prihodím ďalšiu stovku tak by to bolo lepšie, ja tie komentáre samozrejme chápem pretože ma tiež ide roztrhnúť keď niekto chce kúpiť notebook za 200euro ale na druhej strane ma tie komentáre nezaujímajú :) takže frázička zo skúsenosti nie choroby ;)

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2015, 8:01)
čo tak toto??
https://www.alza.sk/samsung-hw-j250-d2419863.htm?o=7

tie soundbary ma zaujali viac ako mikrosystemi, keby prihodím ešte stovku ako povedal Fabo tak vtedy by som sa priklonil k tomu mikrosystému :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ak soundbar, pouvazuj radsej o nejakom so subwooferom. Za tych 120€ uz splasis nejaky Sony ci Philips.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mr-Freek: otazka je ci ma zmysel robit si "radost" za stovku niecim, co je principialne dost nekvalitna zalezitost, ked v cenovych hladinach o 50-100 eur vyssich dosiahnes omnoho lepsich vysledkov. Ak chytis dobru cenu tak aj za menej (120 povedzme) Inak sa len vratim k tomu, ze to nema cenu, bo to bude hrat skoro horsie nez ta TV teraz.

btw. bezny audiofil za stovku nekupi pomaly ani kabel
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zas netreba prehanat. Cokolvek z toho bude lepsie ako zvuk z TV. Ked ma rozpocet 100€ tak rada kup si nieco 2x drahsie je fakt na nezaplatenie. Vidavam to stale castejsie a nerozumiem co to je za debilny folklor.
Ked prihodi stovku k tej uz prihodenej stovke tak to bude lepsie. A ked prihodi dalsiu, tak este lepsie. Donekonecna sa tu mozeme zabavat.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Problem tej hlasky je, ze vacsina ludi ani netusi, co/kto je audiofil. A ked sa chcem bavit o audiofilnom aparate, zaciname dakde na 8000-10000Eur, takze je bezpredmetna.

Btw, existuje velmi velmi malo externych repro, co budu hrat horsie ako telka. Snad tie do 10-15eur.

Energi system z uvodu je shit, ten nemoze hrat dobre uz zo samotneho konstrukcneho principu.
Druhy link na Geniusy - tie su ok, len potrebuju poladit vyhybku, je odflaknuta najviac ako sa da. Potom su pouzitelne.

Kupitelne do 100: http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... -wireless/ - kompaktne, velmi decentny zvuk
- http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ecifikace/# - aj s BT, ale zase zvuk mierne horsi
- http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... s-c3_5-bt/ Zaujimavy pomer cena/vykon a maju aj BT
- http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... e/#section to iste, aj s BT
- http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... r1600tiii/ - tie maju velmi dobre hodnotenie, lenze klasicke repro bez BT
Napísať odpoveď