Vypínanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
frankocean11
Medium Star
Medium Star

Vypínanie PC

Príspevok od používateľa frankocean11 »

Zdravim posledný mesiac, sa mi len tak nahodne vypne pc. Stáva sa to úplne náhodne raz pc beži fajn 3-7dní a potom zase padá raz za 1deň. Zatial co som poznamenal tak to byva len v idle rezime. Pozeral som event logy a tam pise len ze pocitac stratil nahle elektrinu a bol vypnuty, nic viac. Som na 99% presvedceny ze je problem v doske (ASUS MAXIMUS VII HERO). Co som cital tak viacero ludi ma rovnake problemy s touto doskou napr. ze sa pocitac nezapne instantne ale po par sekundach.
Viete mi poradit kde inde hladat chybu? :) Ide mi len o to aby som nedaval zbytocne dosku na RMA ak v nej chyba nebude. Dakujem za kazdu mudru radu. ;)
jojo1996
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Vypínanie PC

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Nemáš možnosť vyskúšať najskôr druhý zdroj?
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

na 90% to bude zdroj, teraz som mal taky problem volty aj vsetko pri testovani boli ok, no v zatazi sa vzdy restartol...
frankocean11
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frankocean11 »

Chalesnik napísal:na 90% to bude zdroj, teraz som mal taky problem volty aj vsetko pri testovani boli ok, no v zatazi sa vzdy restartol...
Kamo ja mam prave opacny problem, ak je pc v zatazi tak sa mi este ani raz nevypol, vzdy len v idle rezime. :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Taketo problemy treba vzdy zacat riesit od zdroja. Az potom hladajte chybu inde.
Napísať odpoveď