Star Wars
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Star Wars
Uz su v predaji listky do IMAX bory. Nemam sice na polnocnu premieru ale hned na druhy den 12:30, neviem sa dockat.. mam sice cviko ale PRIORITY! 
Tak som si to pozrel znova, naposledy (a prvý krát) som to videl pred niekoľkými rokmi, a fakt ma to vôbec nevzalo. Druhý krát úplna paráda, strašne ma to chytilo. Pozeral som 4,5,6,1,2,3, pôvodná trilógia paráda, z tej novej jednotka trochu nudná, dvojka lepšia, trojka super. Vadilo mi zopár komických scén s drbnutými detinskými kreatúrami ako aj v pôvodnej, tak aj v novej trilógií, ktoré tam byť nemuseli. Každopádne, super, a keď som si teraz pozrel tie trailery na VII, tak to na mňa pôsobilo úplne inak, ako keď som SW nepoznal a pozeral ich.Hensym napísal:SW som videl iba raz a moc ma to nebavilo, určite si to pozriem znova, dám tomu ešte šancu, ale teaser sa mi páči. Je z toho cítiť atmosféru pôvodných filmov, a strašne sa mi páč, že film vyzerá moderne a klasicky zároveň.
Pozeral som aj kompiláciu zmien medzi pôvodným star wars a blu-ray edíciou, ktorú som videl ja,... Niektoré zmeny fakt na hlavu, nečakal som, že ich bude toľko. Kvalita obrazu a zvuku ale špičková. Inak, vraj je dobrý spôsob pozerať to 4,5,1,2,3,6, ak pozeráte prvý krát. Keď nad tým rozmýšľam, niečo na tom bude, mohol som to skúsiť.
Nadeo - dik za typ, listky kupene

listky davno kupene
a urcite to treba pozerat v tom poradi ako boli natacane teda 4,5,6,1,2,3
-
guess.whoo
Redeemer
praveze ja som tiez zastanca toho zmiesaneho poradia. dej na seba viac navazuje
ja som tiez uz kupil listky, sice az na 21.12., ale celkovo som rad ze listky mame, necakal som ze chytime listky do imaxu... ale tak davaju ich kazdy den 3 ci 4 krat 
ano navazuje, ale clovek ked si pozrie ako prvu epizodu 1 tak si povie ze co to je za blbost. pritom ten film nie je v kontexte celej sagy az tak zly. dalej utrpi sok co sa tyka efektov ked po novej trilogii zacne pozerat staru. Na konci epizody 5 nebude ziadne prekvapenie atd je toho viacej...guess.whoo napísal:praveze ja som tiez zastanca toho zmiesaneho poradia. dej na seba viac navazuje
inak este ma prijemne prekvapilo ze sa v KE da vybrat lubovolna varianta (3d s titulkami, 3d s dabingom, 2d s titulkami alebo 2d s dabingom)... lebo chvilu som sa bal ze bude nanutene 3d s dabingom co je cista katastrofa.
-
guess.whoo
Redeemer
no prvu epizodu by som uplne vypustil
Ja určite nie,... Je najhoršia a z veľkej časti nudná, ale vypustiť ju, a začať dvojkou je úplne na hlavu, a človek, čo ju nikdy nevidel sa bude strácať. Podľa mňa jednotka bola obsahovo pekný prequel, veľa zaujímavých vecí, ale stopážovo by jej stačilo 90 minút.
o machete order som uz cital viac krat, ale nejak sme sa k tomu nikdy nedostali, asi preto ze sme asi nikdy nepozerali vsetkych 6 dielov po sebe 
mozno teraz pred sedmickou si najdeme cas a vyskusame to.
mozno teraz pred sedmickou si najdeme cas a vyskusame to.
Ja by som chcel imax 2D ale mam smoluropman napísal:inak este ma prijemne prekvapilo ze sa v KE da vybrat lubovolna varianta (3d s titulkami, 3d s dabingom, 2d s titulkami alebo 2d s dabingom)... lebo chvilu som sa bal ze bude nanutene 3d s dabingom co je cista katastrofa.
Ja práveže keď už IMAX, tak 3D. Chápem ale, že sú ľudia ktorí doteraz 3D neprišli na chuť.
Ano, funguje to. Je to woow ale aj v IMAXe mi to pride ako rusivy element ak si chcem samotny film a dej vychutnat. Ale toto zatial mam len z jedneho filmu - Jursky Park. Uvidime ci toto nedube ine. Mozno budem milo prekvapeny 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
teraz som si opat pozrel jednotku a nemozem povedat ze by to bolo az take zle. daleko viac mi to pripominalo povodnu seriu (az na jar jara, aj ked v kontexte tohto http://www.polygon.com/2015/11/2/965779 ... -sith-lord to nadobuda iny rozmer) nez napr. dvojka. prva polovica filmu uplne o nicom, druha nic moc. dvojka teda totalne najslabsia.
frajerka ma pozvala na polnocnu premieru, este povedala ze chce vidiet aj vsetkych 6 casti predtym. dvojku prespala. ja takmer tiez.
frajerka ma pozvala na polnocnu premieru, este povedala ze chce vidiet aj vsetkych 6 casti predtym. dvojku prespala. ja takmer tiez.
Do kina nechodim ale na toto som po rokoch mal chut ist.. aj za trojnasobok uz sedim na premiere nebyt tej skur*enej doby teroru v ktorej teraz zijeme, na BD sa nacakaam ze ach jaj 
http://fandimefilmu.cz/clanek/7214-rece ... e_probouzi
http://fandimefilmu.cz/clanek/7214-rece ... e_probouzi
To si ako naozaj nešiel do kina kvôli tomu?
Ja som si nainštaloval do Chromu "Force Block" addon a ten článok mi bloklo ako možný spoiler.
Asi tam žiadny nie je, ale funguje dobre.
Ja som si nainštaloval do Chromu "Force Block" addon a ten článok mi bloklo ako možný spoiler.
lístky komplet vypredané ale hlavné, že dáke ostali už aby bolo 23.12 a hor sa do Borov do Imaxu 
už len pozrieť všetkých 6 dielov aby bol človek na všetko pripravený
už len pozrieť všetkých 6 dielov aby bol človek na všetko pripravený
do 23.by som uz zosalel od netrpezlivosti
Zajtra Eurovea, v sobotu IMAX
Zajtra Eurovea, v sobotu IMAX
Ja som išiel do kina s tým, že to má byť jednorazovka a až celko na konci ma trklo, že ono asi budú zas 3 filmy
Inak film hodnotím kladne, lepšie než trojica nových z minulého desaťročia.
Spoiler
Jediné čo mi nepasovalo že trénovaný jedi / sith má problém poraziť stormtroopera a taktiež to dievča, pritom obaja držali šabľu prvý krát 
Za mna spokojnost aj ked v 3/3 sa to troska natahovalo
Spoiler
Presne to iste som si hned pomyslel. Asi mal nosaty zly trening
A celkovo znova ten isty dej. Plany nicivej zbrane, utok na oslabene miesto a bum. Nemohlo samozrejme chybat parminutove odpocitavanie do nabitia