Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

Waagbistritz69 napísal:slovenskí nacionalisti, ktorí nevedia poriadne po slovensky.. k tomu treba nejaké argumenty vôbec?
Nemyslím si, že ti záleží na dobrom obraze slovenských nacionalistov alebo na samotných gramatických pravidlách, ale zrazu má byť ich dodržiavania to najdôležitejšie a hlavná téma?
Marian Kotleba v rádiu Frontinus

Rôzne témy: Hospodárenie BBSK, Imigrácia, Európska únia a eurofondy, Zníženie daní, Zdravotníctvo, Nezamestnanosť, Boris Kolár, Mediá, Prečo kandiduje Cuper ?, Volebný program a hlavne reakcie poslucháčov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aryan Angel, ťažko sa vyvliečeš z tohto trápneho, neustále opakujúceho sa momentu, keď najväčší národniari a bojovníci za Slovákov, neovládajú ani elementárnu gramatiku. Môžes sa to snažiť marginalizovať, ale je to absolútne vtipné a najmä to (čo je fajn) znižuje dôveryhodnosť a relevantnosť týchto ľudí a skupín.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie som obhajcom týchto vecí, ale takisto si nemyslím že je to definujúci faktor jednotlivca vo vzťahu k národu, nacionalizmu..

Môže to zle pôsobiť na istých ľudí, ale z pohľadu na sociálne siete alebo komentáre na internete nie sú u Slovákov gramatické chyby ničím výnimočným..

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2016, 20:31)

//autoeditácia príspevku (12 Jan 2016, 17:50)
Toto by mohli miestni milovníci gramatiky tiež oceniť.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

1511333_1523278297965654_6057194465136495807_n.png
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ten obrazok je pekny.
Este by som pripomenul tu zazracnu vystavbu dialnic za Hitlera, ktora sa financovala z penzijnych fondov...super :D
To aj u nas by FICO mohol vybrakovat 2. pilier (5 mld eur) a postavit za to cesty a tiez by niektori oslavovali, ze ako super :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Jj diaľnice sú mýtus, rovnako ako x iných týchto "zázrakov." :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Frco napísal:Este by som pripomenul tu zazracnu vystavbu dialnic za Hitlera, ktora sa financovala z penzijnych fondov...super :D
To aj u nas by FICO mohol vybrakovat 2. pilier (5 mld eur) a postavit za to cesty a tiez by niektori oslavovali, ze ako super :D
Zaujimal by ma zdroj tejto informacie.

Keď Hitler nastupil k moci vlada schalila zakony na zaklad strategie koncipovane Fritzom Reinhardtom štatnym tajomnikom ministerstva financii, ktorej hlavnym heslom malo byť "lepšie platiť ľudom za prácu, ako im platiť davky v nezamestnanosti"

Opatrenia k zaisteniu pracovnej činnosti vyčlenili 1 miliardu rišskych mariek na financovanie stavebnych projektov.

Okrem ineho nebolo povolene pracovat viac jak 40 hodin za tyžden a musel byt použity nemecky stavebny material.

Pri stavbe dialnic sa obmedzilo použivanie modernych strojov a pracovalo sa hlavne manualne čo umožnilo dialničnej komisii minuť 79% rozpočtu na platy zamestancov.

Financovanie z penzijnych fondov nebolo treba keď sa pozreme na ostatne ekonomicke opatrenia ako bolo reorganizacia daňovej štrukturi, povinna pracovna služba, podpora roľnictva atď...

Čo sa týka tych penzijnych fondov tak o dôchodcov bolo tiež naležite postarane.

Keď Hitler vymenoval v novembri 1940 Leya za komisára pre Výstavbu sociálnych bytov, uvoľnil riaditeľovi DAF ruky k realizácii plánov bez prekážok z Ministerstva práce. Ley už bojoval s touto ťažkopádnou byrokraciou kvôli zavedeniu sociálnych dávok pre dôchodcov, vdovy a osoby so zdravotným postihnutím. Príjemcami boli aj siroty alebo deti s telesnými vadami. Oponenti považovali opatrenie za príliš nákladné. Za starého poistného systému, podporovaného Seldteho ministerstvom, Ley tvrdil, že starnutie je spojené s nárastom chudoby. Požadoval platby dostačujúce na to, aby si príjemca udržal takmer rovnaký štandard ako počas doby, keď pracoval. Aj tu Ley triumfoval, ale až po rokoch vytrvalého úsilia.

Klüver, Max, Vom Klassenkampf zur Volksgemeinschaft, s. 73
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Frco napísal:Ten obrazok je pekny.
Ten obrázok je náhodná pi*****, ktorá ani nesúvisí s témou alebo "kotlebovcami".

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2016, 15:02)
hughito napísal:Jj diaľnice sú mýtus, rovnako ako x iných týchto "zázrakov." :)
Anarchistický komunista ako ty určite vie niečo o mýtusoch.. :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Historická komunita, ty trapko. ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Circle jerk starých komunistov a kaviarenských ľavičiarov, ktorí žijú z verejných zdrojov.

Asi dve strany dozadu tu bol príklad toho, čo sa stane, keď niekto nezapadá do ich, systému poplatnej, historickej komúny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, ešte že máme internetových historikov.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Kotleba si nárokuje zásluhy na tom, že Banskobystrický samosprávny kraj sa v rebríčku transparentnosti krajov z dielne Transparency International umiestnil ako prvý. Pritom:

1. Banskobystrický samosprávny kraj je síce prvým krajom v rebríčku hodnotenia samosprávnych krajov, túto pozíciu však len obhájil oproti roku 2013, kedy túto úroveň transparentnosti kraj dosiahol v priebehu mandátu Vladimíra Maňku: http://zupy2015.transparency.sk/sk/sets ... trica/info

2. Aj keď Banskobystrický kraj po predchodcovi Kotlebu "zdedil" prvé miesto v hodnotení transparentnosti krajov, zároveň zaznamenal najvyšší percentuálny pokles hodnotenia transparentnosti oproti roku 2013, a to spomedzi všetkých krajov: až 11.1%, pričom ako jediný z krajov zaznamenal nulu v oblasti komunikácie s médiami: http://zupy2015.transparency.sk/sk/sets/zupy-2015/rank
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Waagbistritz69 napísal:ako jediný z krajov zaznamenal nulu v oblasti komunikácie s médiami: http://zupy2015.transparency.sk/sk/sets/zupy-2015/rank
Neviem či je to zrovna o komunikácii s médiami, keď tie mu samotné zámerne nedávajú verejný priestor.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dnes som si prezrel (s inými, iba pre pobavenie) kandidátku tejto strany, to je iné panoptikum. Na to, že tam figurujú minimálne dvaja-traja "odborníci informatici" sú tie fotky tak profi vyrobené, ako keby bol ich autor na celkom spoľahlivom MDMA a vystrihoval všetko ručne v autobuse. Nehovoriac o skupine vyholených hlavohrudí. Dodatky kadidátov o "korporáciách ovládaných sionistami" a odkazmi na weby pre mentálne retardovaných to iba celé krásne podfarbujú. Pevne dúfam, že sa toto nedostane do parlamentu, hoci pár minút na FB profile strany ma opäť presvedčilo, že taká koncentrácia debilov, ako je v tak malej a pritom veľmi peknej krajine, je snáď trestom za niečo.
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

prezrel som si zbežne tu ich fb stránku a nevidel som tam žiadne anti-sionistické odkazy, buď konkrétny o aké témy ide? ináč ako kritik ľsns koho budeš boliť ty?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Dnes som si prezrel (s inými, iba pre pobavenie) kandidátku tejto strany, to je iné panoptikum. Na to, že tam figurujú minimálne dvaja-traja "odborníci informatici" sú tie fotky tak profi vyrobené, ako keby bol ich autor na celkom spoľahlivom MDMA a vystrihoval všetko ručne v autobuse. Nehovoriac o skupine vyholených hlavohrudí. Dodatky kadidátov o "korporáciách ovládaných sionistami" a odkazmi na weby pre mentálne retardovaných to iba celé krásne podfarbujú. Pevne dúfam, že sa toto nedostane do parlamentu, hoci pár minút na FB profile strany ma opäť presvedčilo, že taká koncentrácia debilov, ako je v tak malej a pritom veľmi peknej krajine, je snáď trestom za niečo.
Ty nie si debil?

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tomas147 napísal:prezrel som si zbežne tu ich fb stránku a nevidel som tam žiadne anti-sionistické odkazy, buď konkrétny o aké témy ide? ináč ako kritik ľsns koho budeš boliť ty?
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9879027298
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

to si sa musel dobre hrabať až na 5.december :D zbežne som si ten článok prešiel a nič hrozné som tam nenašiel, nevravím že som nejaký odborník na túto problematiku ale s čím konkrétne nesúhlasiš?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ty sa hráš na debilka? Keďže ide o náckov, anti-judaizmus/sionizmus je tam evidentný.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Kandidáti ĽS Naše Slovensko v Slobodnom vysielači na tému: Doprava a cesty v BBSK
Napísať odpoveď