Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa gogo956 »

Hlavne je otazne kolko vysokych skol v Afrike je na porovnatelnej kvalitativnej urovni ako je europsky standard /pravdepodobne uplne minimum/.

jackb
celkom by bola zaujimava statistika kolko z nich sa do tej Afriky aj realne vrati.

-AA-
presne tak, imigranti iba vytvoria tlak na znizovanie rastu miezd u najnizsich prijmovych stupin
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak ja neviem. ked s ich bakalarskym stupnom nemaju problem britske univerzity, ktore su daleko pred slovenskymi, tak to asi tak zle nebude.

statistika? z mojho rocnika z ludi, ktori koncili pred Vianocami 100%. Z tych, ktori zacali so mnou to potvrdilo 66,6%. Uvidime na jesen.

ale jediny odbor na jedinej univerzite nemoze byt povazovany za smerodajny. o tom sa hadat nebudem
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Chodis po skole a robis prieskum medzi studentami, ze vies o 100% studentoch co pojdu domov? a 66.6% z tvojho rocnika?
A tato veta ma pobavila "britske univerzity, ktore su daleko pred slovenskymi, tak to asi tak zle nebude" ... ked je skola v rebricku lepsia, neznamena, ze je studijne narocnejsia.

Znova dalsie multiokultisticke okuzlenie, slniecKARi z tohto obohatenia a prejavu kultury inokrajcov budu striekat
https://www.facebook.com/84431472895523 ... 800593230/
jackb
Redeemer
Redeemer

ty mas asi problem citat, ako vsetci konvicKARi :smt006
jackb napísal:ale jediny odbor na jedinej univerzite nemoze byt povazovany za smerodajny. o tom sa hadat nebudem
proste si si potreboval opat ukojit nizky pud a zautocit.

tak aby si rozumel aj tym percentam: 100% z mojich africkych spoluziakov z january start, ktori zacali pred rokom v januari a tak skoncili pred Vianocami, sa vratilo domov. 66,6% z tych, ktori zacali so mnou v septembri potvrdilo, ze tiez studuju, aby sa vratili domov a pouzili vzdelanie z UK na rozvoj svojch krajin.

narocnost studia je velmi subjektovne meradlo. napis, co TY povazujes za narocne a mozme sa bavit o tom, ako je studium narocne tu v porovnani s tym na Slovensku

//by ti utrhlo bednu, v ktorej zijes, keby a) ukzalo, ze na videu su obycajni snehobieli chuligani; b) si dostal vianocny vins od vacsinovych moslimov
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

2/3 alebo 4/6?
jackb
Redeemer
Redeemer

2/3
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

jackb napísal:konvicKARi :smt006
asi som niekde nedával pozor ale... vysvetli mi, kto sú to konvičkári :smt104
jackb
Redeemer
Redeemer

a bude za odbmenu definicia slnieckara?

konvicar, podla zakladatela Konvicku, je osoba, ktora 1) citi iracionalnu nenavist voci inej osobe pre jej povod ci nabozenske presvedcenie; 2) citit strach z cudzich osob, ktory je systematicky podporovany inymi konvickarmi na zaklade vacsinou falosnych sprav; 3) vyzyva na vrazdu zadusenim, utopenim, vykostenim ci zastrelinim osob, voci ktorym citi strach ci nenavist
Solo_Kamen
King
King

Ak je to Martin Konvička, tak som to asi našiel, díky. Mimochodom, je to podla mna poriadny kus vola a populistu. Aspon podla toho jeho prejavu z počtom argumentov 0.

No, slniečkar je niekto, kto prejavuje toleranciu voči netolerancii určitej skupiny obyvatelov. Táto skupina obyvatelov môže byt čierna, biela, modrofialová alebo akákolvek iná. Na ich netoleranciu väčšinou poukazujú správy a hlavne štatistiky ( v súčasnosti počet obetí islamistických útokov v európe za posledných 15 rokov, myslím že v jednej téme som to spočítal a odkázal na túto štatistiku). Náckovia tento termín používajú tiež ale pre kohokolvek, kto s nimi nesúhlasí. Už som bol aj slniečkar.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

jackb napísal:ty mas asi problem citat, ako vsetci konvicKARi :smt006

tak aby si rozumel aj tym percentam: 100% z mojich africkych spoluziakov z january start, ktori zacali pred rokom v januari a tak skoncili pred Vianocami, sa vratilo......
narocnost studia je velmi subjektovne meradlo. napis, co TY povazujes za narocne a mozme sa bavit o tom, ako je studium narocne tu v porovnani s tym na Slovensku
//by ti utrhlo bednu, v ktorej zijes, keby
Ten tvoj statisticky vyplod som cital do konca, aj s tou poznamkou, zbytocne sa dujes a ukojujes si svoje nizke pudy.
Z tvojich presnych percent vychadza, ze na odbore su az traja z druhej varky alebo druha moznost ked je ich hoc aj 50, tak si presne obehal a statisticky vyhodnotil svoj odbor. Kazdopadne ocarujuce percenta.
Absurdne tak ci tak; a nerelevatne.

Presne preto, ze narocnost je subjektivne meradlo je absurdne tvrdit, ze dokonca "aj lepsiu britsku" skolu daleko pred tymi srackovymi slovenskymi studuju nejaki africania, akoby to bolo nieco vynimocne. Nie je to prvyraz, ked nevies co tvrdis. Sice teoriu poznas, len suvislosti medzi tym ti unikaju.
Ta "lepsia" britska moze byt menej narocna nez nasa a preto ju dokazu zdolat.

A ano, presne na to som cakal, ze to video dajaky exot spochybni, ze to budu obycajni chuligani. Nechcel som to tam pisat, cakal som na prveho gagaja, co mu z toho bednu utrhne, dvihne tlak a pretoci ocami o 365stupnov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Makovnik napísal:Ten tvoj statisticky vyplod som cital do konca, aj s tou poznamkou, zbytocne sa dujes a ukojujes si svoje nizke pudy.
Z tvojich presnych percent vychadza, ze na odbore su az traja z druhej varky alebo druha moznost ked je ich hoc aj 50, tak si presne obehal a statisticky vyhodnotil svoj odbor. Kazdopadne ocarujuce percenta.
Absurdne tak ci tak; a nerelevatne.

Presne preto, ze narocnost je subjektivne meradlo je absurdne tvrdit, ze dokonca "aj lepsiu britsku" skolu daleko pred tymi srackovymi slovenskymi studuju nejaki africania, akoby to bolo nieco vynimocne. Nie je to prvyraz, ked nevies co tvrdis. Sice teoriu poznas, len suvislosti medzi tym ti unikaju.
Ta "lepsia" britska moze byt menej narocna nez nasa a preto ju dokazu zdolat.

A ano, presne na to som cakal, ze to video dajaky exot spochybni, ze to budu obycajni chuligani. Nechcel som to tam pisat, cakal som na prveho gagaja, co mu z toho bednu utrhne, dvihne tlak a pretoci ocami o 365stupnov.
zopakujem do tretice, lebo to stale prehliadas, ze aj ja povazujem zistenie o percentach za irelevantne. takze mozes vychladnut a dat si nohy na stol.

Ty mozes povazovat za narocne, to ked ta niekto nuti sa ucit na skusku stovky stran teorie, ktoru ti da niekto na tacke. Iny zase ked sa od neho chce, aby si sam nasiel materialy na danu temu a napisal report, ci esej, co je vlastne priprava na jeho buducnost po skole. Preto sa clovek po absolvovani "menej narocnej" britskej skoly ma vyssiu sancu zamestnat a je pouzitelny v praxi, na rozdiel od vacsiny slovenskych studentov, ktori sice maju mat teoreticke znalosti, ale tie nevedia pouzit v praxi, alebo ich aspon predat.

Aj keby to boli moslimovia v Bruseli, alebo vo Svedsku, tak to neznamena, ze su proti Vianociam vsetci. V Aberdeene miestna komunita znicila presne 0 vianocnych stromov. Naopak chodili s nimi fotit svoje deti. A v "predmosti islamizacie Europy vymyslenom USA" Kosove sa dali vidiet santovia a vianoce stromy aj oproti mesitam. Preto radsej zdravy skepticizmus ako konvicakarenie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Solo_Kamen napísal:Ak je to Martin Konvička, tak som to asi našiel, díky. Mimochodom, je to podla mna poriadny kus vola a populistu. Aspon podla toho jeho prejavu z počtom argumentov 0.

No, slniečkar je niekto, kto prejavuje toleranciu voči netolerancii určitej skupiny obyvatelov. Táto skupina obyvatelov môže byt čierna, biela, modrofialová alebo akákolvek iná. Na ich netoleranciu väčšinou poukazujú správy a hlavne štatistiky ( v súčasnosti počet obetí islamistických útokov v európe za posledných 15 rokov, myslím že v jednej téme som to spočítal a odkázal na túto štatistiku). Náckovia tento termín používajú tiež ale pre kohokolvek, kto s nimi nesúhlasí. Už som bol aj slniečkar.
Nie, slniečkár je každý, ktorý nespĺňa definíciu konvičkára, ktorú vynikajúco definoval jackb. Ja osobne že tolerujem netoleranciu? Prečo by som také niečo robil? Aký úžitok by som z toho mal? Celý tento koncept, ktorý niektorí opisujú: že zámerne si sem nažeňme čo najviac vrahov a zgerby, aby rozvrátili naše krajiny a zaviedli tu nejaké stredoveké pravidlá.. PREČO, z akého dôvodu, by niekto alebo nejaká skupina mala takýto záujem? Nedáva to žiadny zmysel.

Co dělali uprchlíci při vánočních záplavách v Anglii - See more at: http://blisty.cz/art/80599.html#sthash.cBOHErDQ.dpuf
Solo_Kamen
King
King

hughito napísal: Celý tento koncept, ktorý niektorý opisujú: že zámerne si sem nažeňme čo najviac vrahov a zgerby, aby rozvrátili naše krajiny a zaviedli tu nejaké stredoveké pravidlá.. PREČO, z akého dôvodu, by niekto alebo nejaká skupina mala takýto záujem? Nedáva to žiadny zmysel.
Presne to, čo si popísal sa stalo na území Sýrie, kde vznikol Islamský štát. Niekto dobre zaplatil, nahrnuli sa tam tí najhorší fanatici a magori zo širokého okolia a Europy a zaviedli si tam stredoveké pravidlá. Stále ti niečo také nedáva zmysel? Mal by si si uvedomit, že všetko nie je krásne peknučké a slniečkové ale že sú aj ludia, ktorí rozmýšlajú úplne inak ako ty. vrahovia, psychopati, chorobní narcisti a náboženskí fanatici. Naštuduj si niečo o rozmýšlaní týchto ľudí, získaš širší prehľad.

Samozrejme netvrdím, že všetci imigranti v európe nás tu plánujú ovládnut. Sú sice velmi vážne varovné signály ale tie skôr ukazujú na impotenciu európskej únie a jej neschopnosti spravit si poriadok z ludmi na svojom území... v kombinácií z neschopnostou a neochotou chránit si svoje vonkajšie hranice.

Poznámka pod čiaru. pre mna si ty, hughito, slniečkar. jackb si možno o mne myslí, že si myslím, že je slniečkar aj on ale tam sa velmi priklánam k tomu, že má iný uhol pohladu na vec v niektorých veciach.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ono pliesť sem vznik Daišu a miestne pomery na Blízkom východe a komparovať to s EÚ to je dosť vratká, až nezmyselná analógia.

Nech som pre teba čokoľvek, ja osobne reálne žiadnu netoleranciu netolerujem a to v žiadnej forme. Je to nezmyselný postoj z môjho pohľadu. To, že nevidím v každom, resp. vo väčšine migrantov hrozbu a neuvažujem v zmysle kolektívnej viny neznamená, že tolerujem netoleranciu. To sú len vaše pochybné výklady.

S tými štatistikami by som sa tu dvakrát nevyťahoval, lebo už viackrát som (alebo aj Lubos a iní) tu poskytoval relevantné zdroje, ktoré napádajú tento váš jednoduchý a jasný pohľad, ktorý skĺza takmer do videnia: islam = nebezpečenstvo = terorizmus.
Solo_Kamen
King
King

hughito napísal:Ono pliesť sem vznik Daišu a miestne pomery na Blízkom východe a komparovať to s EÚ to je dosť vratká, až nezmyselná analógia.
Prišlo ti nezmyselné, že by sa niečo také mohlo diat, tak som ti len dal príklad, kde sa také choré veci dejú.
hughito napísal: S tými štatistikami by som sa tu dvakrát nevyťahoval, lebo už viackrát som (alebo aj Lubos a iní) tu poskytoval relevantné zdroje, ktoré napádajú tento váš jednoduchý a jasný pohľad, ktorý skĺza takmer do videnia: islam = nebezpečenstvo = terorizmus.
islamský extrémizmus = terorizmus . Ten islamský extrémizmu, proti ktorému napríklad EU nie je schopná nič účinné podniknúť, aj keď po útokoch v paríži sa dúfam začne situácia obracať k lepšiemu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen: Jasné, tam sa dejú, ale to proste nemožno porovnávať s Európu a strašiť, že toto isté čaká aj nás. Síce, už len čakám, kedy s niečím podobným vyrukuje Fico.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:2/3
Prílohy
WE ARE HERE AND WE WILL NOT GO BACK !
WE ARE HERE AND WE WILL NOT GO BACK !
http://www.theworldin.com/article/10466/new-germans
http://www.theworldin.com/article/10466/new-germans
jackb
Redeemer
Redeemer

co maju tieto osoby spolocne s mojimi spoluziakmi z Afriky, z ktorych 2/3 sa vyslovili, ze po nadobudnuti vzdelania v UK sa vratia domov, aby pozdvihli svoje krajiny?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Je dobre si uvedomit jednu vec:
anarchisti a ultralavica vseobecne /par predstavitelov tu mame aj v diskusii/, nema ani najmensi zaujem o stabilnu politicku situaciu v Europe. Preto ani velmi nereaguju ked sa poukazuje na fakty ohladom negativnych javov suvisiacich s imigrantmi. Cielom ultralavice a anarchistickeho hnutia je oslabit stat ako taky vo vsetkych jeho aspektoch, diskusia s nimi nevedie k nicomu konstruktivnemu. Ich snaha smeruje k rozbitiu statu a v mene tohto ciela im je dobry akykolvek nastroj.

Multi-kulti totiz nefunguje bez problemov nikde na svete ani v oblastiach na ktore sa casto ako na "uspesny model" poukazuje.
jackb
Redeemer
Redeemer

to je reakcia aj na mna?
lebo povazovat ma za ultralavicaka len preto, ze ja ani nikto v mojom okoli nema problem s multikulturalizmom, je skutocne zaujimava konstrukcia. mozno by nebolo zle sa na chvilu vystavit takemu multikuliti a zistit ako to je naozaj. nie len prehladavat internety na keywords "failure of multiculturalism".
Napísať odpoveď