Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa gogo956 »

jackb napísal:to je reakcia aj na mna?
lebo povazovat ma za ultralavicaka len preto, ze ja ani nikto v mojom okoli nema problem s multikulturalizmom, je skutocne zaujimava konstrukcia. mozno by nebolo zle sa na chvilu vystavit takemu multikuliti a zistit ako to je naozaj. nie len prehladavat internety na keywords "failure of multiculturalism".
-povodne som sa chcel vyhnut menovaniu konkretnych prispievatelov ale asi to bude nutne, mal som na mysli hughita a waagbistritz69 ktori sa pokial viem k tomuto smeru sami hlasia.

Je vazna vec, ze politici na zapade, hlavne co sa Nemecka tyka, nedovoili otvorit spolocensku diskusiu na temu pomoci utecencov. Pritom velka cast obcanov ma vazne vyhrady voci ich neobmedzenemu prijmu. Politici sa mali najprv obcanov laskavo opytat akym sposobom a za akych podmienok ma pomoc prebiehat.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:co maju tieto osoby spolocne s mojimi spoluziakmi z Afriky, z ktorych 2/3 sa vyslovili, ze po nadobudnuti vzdelania v UK sa vratia domov, aby pozdvihli svoje krajiny?
Len to, že tvoje 2/3, aj keby boli pravdivé, sú zanedbateľný údaj v porovnaní s reálnym problémom a číslami s ním spojenými.
gogo956
Redeemer
Redeemer

apropo,ked uz sa o tom bavime, neverim ze jackb nozaj si mysli ze 2/3 jeho moslimsko- africkych spoluziakov sa po skonceni studia vrati do rodnej krajiny- tomu clovek s normalnym myslenim verit nemoze ani celkom nahodou.
/u ich vidim ako sa vracaju s titulmi do tych svojich skorumpovanych,nebezpecnych,chudobnych,nefunkcnych krajin hladat si pri tej sialenej tamojsej nezamestnanosti pracu za par sto eur ked v UK by dostali niekolko tisic a s uplne inou kariernou perspektivou-jasnéé, jackb ze si obcas nieco-ved vies../ :wink:/fakt to nerobi dobre/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Gogo, to je problem systemu. kym by sa vyhlasilo refrendum, (prebehli procesy pred vyhlasenim), kym by trvala kampan a kym by sa vobec uskutocnilo, tak by Grecko a Taliansko boli plne utecencov, ktori by aj tak miereli do krajin, kde im ma byt najlepsie.

//verit tomu samozrejme nemusis

AA, ak by sa len 1/3 vratila, tak cim osoba s univerzitnym vzdelanim poskodzuje system? robotu ludom za pasom brat nebude. a prijmajuca krajina zapasi s problemom, ze cim dalej jej mladeze dokonci maximalne povinnu dochadzku a je tak nepouzitelna ani len pri tom pase, nie to este v kancliku.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:a prijmajuca krajina zapasi s problemom, ze cim dalej jej mladeze dokonci maximalne povinnu dochadzku a je tak nepouzitelna ani len pri tom pase, nie to este v kancliku.
To si nemyslím, ale to je iná téma. Aj u "white collar" zamestnaní ide o rovnaký princíp ako u práce "za pásom" .. je to systémové zlyhanie a imigranti ho nevyriešia a ani vyriešiť nemôžu, len v danom procese ešte uškodia svojim domovským krajinám.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jackb napísal:mozno by nebolo zle sa na chvilu vystavit takemu multikuliti a zistit ako to je naozaj.
Kým som ešte chodil do školy, tak som multikulturalizmu vystavovaný bol dostatočne na to, aby to vo mne vypestovalo úprimny odpor. Mojej žene pobyt v multikultúrnom univerzitnom prostredí (omnoho intenzívnejšie než na mojej univerzite) vypestoval priam neznášanlivosť. Párhodinový pobyt v uzavretej miestnosti pri pracujúcej cirkulárke bez chráničov sluchu je príjemnejší a obohacujucejší zážitok než pár minút strávených v knižnici medzi študákmi z Británie, Nemecka, hispánskych krajín, Talianska, Francúzska a blízko-východných príšelcov. Pár krát boli testovaní oslovením vetou "Excuse me, you have to behave in a little more quiet manner" s pár-minútovým účinkom, potom sa volume vracia na pôvodnú úroveň. Arogancia, povýšeneckosť, neochota rešpektovať pravidlá, hlučnosť je samozrejmosť. Stále hovoríme o univerzitnom prostredí a pravidelne opakovanej osobnej skúsenosti po dobu asi 2 rokov. Štúdium je sústavne znechucované priznávaním väčších práv a privilégii zahraničným študentom, než vlastným. Štatisticky zahraniční podávajú sústavne horšie výkony, navzdory tomu, že výuka prebieha v jazyku, ktorí deklarujú, akože ovládajú.
Stretol som sa s názorom, že to je južanský temperament, ja to nazývam slovom arogancia a neochota prispôsobiť sa hostiteľskej krajine a univerzite. Neviem no, tebe tá hlučnosť a "temperament" :uvodzovky: asi nevadí.
Koľko rokov treba na zvyknutie si ? Mne sa to za 5.5 roka nepodarilo.
gogo956
Redeemer
Redeemer

jackb
Redeemer
Redeemer

Andi_Cibula, tak ja som potom extremne stastna osoba. Lebo v kniznici som sa hlukom nestretol a v nasich labakoch pocujes spendlik padat aj ked su tam Africania, Arabi, Aziati a aj domaci. A kedze som zahranicny student, nemam poci, ze by som musel urobit menej na tu istu znamku ako moji Britski spoluziaci.
s jazykom tiez problem nieje, lebo na prijatie na mesters je podmienkou jeden z certifkatov, ktore su totozne s urovnou C1. takze jediny problem je, ako napriklad Africania brblu. Ale Nemci a Spanieli tu hovoria tak dobre a cisto, az zvazujem ci si ten svoj certifikat zasluzim.

//Gogo, vdaka za clanok o Turecku. mam tam kamarata, musel nastupit povinnu sluzbu a po zakladnom vycviku ich prevelili niekde tam :(
a tiez dufam, ze rodina a priatelia mojho spoluziaka z Jakarty su okej

//cely svet nie. priatelov trvalo zijucich v Juznej Amerike a v Australii zatial nemam.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Jackb
Ale mozno zabudas ze ti tvoji spoluziaci nebudu inteligecni priemer..
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:Jackb
Ale mozno zabudas ze ti tvoji spoluziaci nebudu inteligecni priemer..
nie, nezabudam. ani na to, co som uz napisal trikrat pred tym: ani tie 2/3 nemusia byt smerodajne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Integracia ocividne neprebieha podla predstav: http://svet.sme.sk/c/20073091/v-nemecko ... nosti.html
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jezis :lol:

Idu im vysvetlovat postavenie zien v zapadnej kulture :lol:
To su presne ludia, ktori nas "obohatia". Ked nerozumeju dobre ze nie tomu ako funguje autobusova zastavka, smetny kos, ako sa spravat k zenam a podobne veci, ktore u nas ovladaju 5 rocni.

A to zrusenie karnevalu....cize radsej ho pre istotu zrusia, lebo sa boja, ze ti mierumilovni utecenci, ktori nepoznaju nasu kulturu tam budu robit bordel :lol:

Ach jaj, zapadoeuropania :) Hlavne vsetko usmiato robit, v rukavickach, korektne, aby sa nedajboze niekto neurazil :) Dobre im tak.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

naozaj mas pocit ze "zapadoeuropania" vedia ako sa spravat k zenam? niektory ludia si stale myslia ze za znasilnenie nesie zodpovednost aj obet .. http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... urvey.html
http://vitaminw.co/news/shocking-rape-s ... ame-victim
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... women.html

naozaj krásne správanie sa k zenam :
https://www.facebook.com/protinenavisti ... 1887154689
Tak vyjadřují názor tito chrabří rytíři, spanilí ochránci něžných žen, vzory ctnosti, chránící české holky před barbary, kteří neudrží chtíč na uzdě. "Ukažte nám kozy..."
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:sly: z 10 000 000 europskych bielych muzov, sa dopusti znasilnenia mozno tak 10 000 .....

:sly: z 10 000 000 sirskych muzov, a islamskej havede sa dopusti znasilnenia 10 000 000 muzov. Lebo ako sa mozes docitat, u nich je to narodny sport, ----Útočníci možná hráli arabskou ,znásilňovací hru‘ ----- prejav kultury.

tu mas odkaz.

http://echo24.cz/a/w5euV/policie-utocni ... novaci-hru

takze zlato, co je horsie ? ja si myslim ze ti moslimovia a islamisti, u ktorych je to zjavne narodnym sportom. ci ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak prečo nemáme v Európe desiatky miliónov odsúdených moslimov za znásilnenia?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

to sa naozaj pytas?

:arrow: ved ich nevedia identifikovat. vela z nich je tam na falosne pasy, nema pri sebe doklady, odmieta sa legitimizovat, popripade si este precitaj ako sa nemecki policajti stazuju ze kopec ich kolegov ide do nemocnize na TAZKE zranenia od utecencov, sposobene tym ze maju pri sebe casto noze (a POUZIVAJU ich) teleskopicke obusky a podobne. Neviem ako ty hughito, ale kebyze pytas od moslima obciansky a on ti pichne noz do krku, trufam si povedat ze na 100% ta uz obciansky nebude zaujimat, a budes rozmyslat len nad tym ako prezit, a ja keby som bol tvoj kolega, tak sa prve co staram aby si mi nechcipol ....

myslis ze je to prekrutene ? co potom povazujs za tazke zranenia nozom ? alebo teleskopom? ja to povazujem za take co priamo ohrozuju zivot.

plus si precitaj ako ostatne staty priznavaju ze s nimi je uz dlhe roky problem. mimo toho nesledoval si spravy? teroristicky utok v burkina faso? pocul si co vykrikovali? ze je to utok proti neveriacim (akoze kto neveri v ISLAM) a cielene si vyberali a strielali len do belochov, ako pomstu .... :| tak nam tu vsetkym nemaz med okolo huby, ... uz ludia vidia co sa deje.

kopirujem odd GOGA ... ja som nasiel tiez obdobny text.

Problémem je i nebezpečnost takových zlodějů, často u sebe totiž mají nůž či teleskopický obušek. „Často míváme vážně zraněné kolegy," dodal Korn a uz prestan pisat ze aj bieli kradnu, ....

kradnu, ale ten pomer je uplne iny. :| :| :|
jackb
Redeemer
Redeemer

http://www.abdn.ac.uk/news/8585/
nikde sa chvalia diverzitou studentov... inde by sa za to snad aj hanbili...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mne z toho potom vyplýva, že na tú moju a mojej drahej univerzitu fakt chodí len ten odpad. :nono: Takže ten Aberdeen môžem len závidieť.

Pokúsil som sa ešte overiť moje osobné skúsenosti, nadobúdam dojem, že nie sú štatistickou odchýlkou.
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=M9m ... i+spanieli
http://moj-maly-svet.blog.cz/1501/drzi- ... dny-sen-ii

https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=M9m ... sh+so+loud
https://answers.yahoo.com/question/inde ... 724AAOGnjZ
jackb
Redeemer
Redeemer

Ano, ano, ano. Len Europanov sem "netaham" uz od leta, kedy som vzdal boj s veternymi mlynmi zvanymi "Europska kultura" ci "kompatibilna kultura" a uz na multi-kulti pouzivam len priklady, v ktorych vystupuju ludia povodom mimo Europy

ale dobre teda. so Spanielmi som si robil certifikat na z angliny. V mojej triede boli len zenske, ale ked jedna, ktora nikdy nicomu nerozumela (a vraj bola v tom leveli len preto, ze uz s nou stratili lektori trpezlivost a chceli sa jej po 6 rokoch zbavit) spustilo sa blabotanie po spanielsky a z vykladu nebolo nic. Rovnako obedy, ked si Spanieli vsetkych levelov spojili stoly v kantine a robili hluk, ktory sa tazko prekonava. Takze ak som si chcel pocas obeda aj porozpravat, alebo len vypnut bolo to vzdy daleko od espanish table (e pred s ak tam byt nema mi od vtedy nahana zimomriavky).

a na moju smolu som s vacsinou z nich este aj brigadoval. rano v buse bolo fajn, lebo po fieste sa tazko rozbieha. ale ten rozbeh bol na nic aj v praci. takze Spanielom sa najviac muselo pomahat. pookriali az ked padla a to sa v buse zdaleka nedalo zdriemnut, kedze hlukom na urovni diskoteky bolo treba riesit trabajo (vzdy mi trhalo kutikmi, ze o akej praci, ked to za nich urobil niekto iny)

okrem Spanielov som mal na erasme v susdstve Portugalcov a to bol podobny vykvet. Talianov som, ci uz v skole alebo praci, stretol len ako samostane jednotky a tam som narazil len na problem absolutnym nezvladnutim time managementu, ktory som si odskakal ja sam. ale kym boli mimo svojich, tak boli co do hlucnosti rovnaki ako zvysok.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

to so španielmi*/portugalcami sú určite iba pozostatky maurského imperializmu na kompatibilnej bielej kultúre :lol:

*alebo ak sú to náhodou dáki ľavicoví nacionalisti, tak nejde o Španielsko, ale o Katalánske krajiny, Baskicko, Galíciu, Astúriu, Kastíliu, Extremadúru, Aragon, Murciu, Navarru a Kanárske ostrovy.. približne.

//fearmonger Fico pred 15 rokmi: http://mojevideo.sk/video/2635b/robert_ ... _2001.html
fearmonger Fico dneska: http://a2larm.cz/2016/01/fico-ochranca-ludu
Napísať odpoveď