AVI to MKV
AVI to MKV
Prosím vás poraďte mi dáky converter na prerobenie filmu, 1080p Full HD / MKV. Dík.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: AVI to MKV
Načo ti je prevadzať AVi do MKV?
Tiez mi je divne naco, ale napr. Avidemux, free, okrem prekonvertovania, pri ktorom sa straca kvalita a trva dlho, dokaze subor len "prebalit", teda nie len zmenit koncovku, ale format, pre niektore prehravace to staci a hlavne sa zachova kvalita, trva to tak dlho ako kopirovanie.
Avidemux neodporucam, ma problemy s posuvanim zvuku, takisto sa mi parkrat stalo, ze bol vysledny subor necitatelny.
Ked chces len prerobit *.avi do *.mkv nic lepsie ako MKVToolNix neni, mozes v nom pridavat-odoberat audio stopy, titulky, takisto posuvat zvuk do predu, do zadu. Na konvertovanie odporucam VideoRedo, je sice plateny, ale dokaze napriklad aj opravit *.ts subor, vystrihovat reklamy.
Ked chces len prerobit *.avi do *.mkv nic lepsie ako MKVToolNix neni, mozes v nom pridavat-odoberat audio stopy, titulky, takisto posuvat zvuk do predu, do zadu. Na konvertovanie odporucam VideoRedo, je sice plateny, ale dokaze napriklad aj opravit *.ts subor, vystrihovat reklamy.
Mozno si nespravne strihal, alebo zvolil zlu kombinaciu, ja som dlho robil s Avidemux a som velmi spokojny, treba strihat na klucovych snimkoch, dat pre video a audio COPY.
Inak stale nie je jasne, preco konvertovat a znizovat tak kvalitu, ak by to bolo naopak, MKV neprehra, konvert to AVI, chapal by som to, ale ake zariadenie prehra MKV a neprehra AVI?
Inak stale nie je jasne, preco konvertovat a znizovat tak kvalitu, ak by to bolo naopak, MKV neprehra, konvert to AVI, chapal by som to, ale ake zariadenie prehra MKV a neprehra AVI?
to dreamer: Ja s Tebou komunikovat nebudem, lebo ty si frfles vzdy a vsade po svojom. Vazne je avidemux tak skvely? Nepisal si nahodou toto?
http://pc.poradna.net/q/view/838033-pos ... v-avidemux
Staci si dat do googlu avidemux + problem a najde dost relevantnych odkazov
http://pc.poradna.net/q/view/838033-pos ... v-avidemux
Staci si dat do googlu avidemux + problem a najde dost relevantnych odkazov
-
Ryan Giggs
VIP
Nebudes s nim komunikovat, napriek tomu reagujes. 
Predpokladam ze za tie 4 roky odkedy to pisal uz ten problem vyriesil. Navyse tam jasne pise ze to islo ok az do vymeny dosky. Tak je hadam jasne, ze na vine nie je program.
Predpokladam ze za tie 4 roky odkedy to pisal uz ten problem vyriesil. Navyse tam jasne pise ze to islo ok az do vymeny dosky. Tak je hadam jasne, ze na vine nie je program.
kym OP nenapise, naco to potrebuje, tak je zbytocne handrkovat sa
mozno dufa, ze zmenou formatu a rozlisenia sa mu zvysi kvalita, ale bohuzial...
mozno dufa, ze zmenou formatu a rozlisenia sa mu zvysi kvalita, ale bohuzial...
Samozrejme, nekomunikuje, ale dal si tu namahu hladat moje stare prispevky na forach a znizit mi karmu aj s komentarom, aj ked bez podpisu, skoda ze tu to funguje tak, ze ak ma niekto odlisny nazor, kopneme si do neho cez karmu, ze beardie.
Pisal ze chce zmenit format, to dokaze AVIdemux dobre a nie len s konverziou, ale aj bez nej a teda bez straty kvality.
Pisal ze chce zmenit format, to dokaze AVIdemux dobre a nie len s konverziou, ale aj bez nej a teda bez straty kvality.
Pozri ja za to nemozem google vyhodil ako prve tvoj prispevok, neboj nemam najmensi dovod hladat tvoje prispevky to mi za to nestojis.
Ja som tu ponukol opensource alternativu zakladatelovi tematu nie Tebe.
A s tou karmou si uz fakt trapny...
Ja som tu ponukol opensource alternativu zakladatelovi tematu nie Tebe.
A s tou karmou si uz fakt trapny...