11. februara bude mat premieru nova Marvelovka Deadpool: http://www.csfd.cz/film/261379-deadpool/prehled/ https://www.facebook.com/DeadpoolMovie/
Musim povedat, ze ja osobne sa tesim, pretoze Deadpool sa vyznacuje drsnejsim humorom a ratingom R (od 17 rokov alebo v doprovode dospeleho). "Tradicne" marvelovky ma uz za tie roky zacali nudit a toto vyzera ako prijemna zmena:
IMAX trailer
ake zasycovanie prosim ta.. aj keby vypustili 10 komiksovych filmov rocne.. co je to pre cely svet? to potom mozem rovnako argumentovat v ramci romantickych komedii, ktorych su rocne fakt desiatky a stale o tom istom.. nepaci sa ti, nepozeraj. asi to robia preto, ze tie filmy vzdy niekolkonasobne vratia rozpocet, cize maju svoje publikum. to iste s horrormi.. rocne pride aj desat "found footage" horrorov, ktore nie su ani dobre, ale rozpocet vratia aj 50 nasobne. preco by mali prestat? preto, ze sa to desiatkam milionom ludi paci? a nemusi sa im to ani pacit. staci, ze zaplatia
Tie ich komixové filmy sú sračky pre deti točené len pre prachy a áno, vadia mi a nebudem ticho len kvôli tomu že tebe sa to nepáči. To že sa to páči desiatkam miliónov ľudí značí jedine to že majú prízemný vkus. Niečo ako najnovšie to koľko ľudí prišlo na Sídliskový sen - hnus velebnosti.
porovnavat rytmusa s marvelovkami. kamo, ty si zjedol asi privela salatu, az ti tlaci na rozum. a to tvoje nebudem ticho si tiez mozes strcit do vystupneho otvoru tvojej traviscej sustavy, lebo to ma asi taky vplyv ns tvorbu tychto filmov ako to, ci si dnes vyhonis pravou alebo lavou.
k teme: filmovych avengerov uz nejaku dobu ignorujem, lebo pre mna nemaju vysoku pridanu hodnotu, ale na deadpoola sa tesim prave preto, ze to ma byt ine ako vsetky marvelovky. aj keby to malo byt ine uz iba kvoli vulgarnym vtipom
chlope, ty si riadne mimo. absolútne ma nezaujíma čo sa ti páči a čo nepáči. a ani nikoho ďalšieho. akurát tuna kritizujem tvoju logiku a aj ju hneď aplikujem. len preto, že sa to tebe nepáči tie filmy nikto neprestane točiť. tiež ma nezaujíma 50 odtieňovej sivej a presne preto to neriešim, lebo to nijako neovplyvňuje môj život..
Ja som tiež prízemný divák A ignorujte ho, čaro komixoviek ohodnotí iba človek, ktorý vie o com to je, komixy. Niekto nemusí ani Pána Prsteňov... Tak kaslite na rypaka
Na strankach este nemaju ani zmienku o filme. Skus im napisat alebo vydrz este tyzden a potom by sa tam mal objavit aj s poziadavkou na vek. Ale nemyslim si, ze by si niekto dal pracu s tym, aby to vycenzurovali, lebo je tam aj dost krvi.
Je možné, že v niektorých krajinách to bude prestrihané. V Číne ho ani neuvedú. O dabingu neviem.. nespomínam si na žiadny Rkový film, ktorý by mal dabing.