Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
tomas147
Star
Star

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa tomas147 »

hughito napísal:Ty sa hráš na debilka? Keďže ide o náckov, anti-judaizmus/sionizmus je tam evidentný.
Kedze bezdovodne urazas ludi budes debil nsjskor ty, nic extremisticke tam nebolo a myslim ze si zaujaty ako vacsina ludi, radsej by som volil kotlebu ako strany typu smer, siet kdh atd...
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

lebo "extrémizmus" je subjektívny pojem, ale neonacizmus nie.. ešte niečo o kandidátoch:
parlamentné voľby 2010: http://www.antifa.cz/content/slovenski- ... parlamentu
predčasné parlamentné voľby 2012: ^ približne rovnaká kandidátka, možno už ochudobnená o náckov, ktorí prešli do SĽS
župné voľby BBSK 2013: http://blackblog.sk/kotleba-medzi-svojimi
parlamentné voľby 2016: http://bratislavabeznackov.org/2015/12/ ... ovu-stranu
tomas147
Star
Star

ja som reagoval na tu ich fb stránku pretože nič čo by viedlo k nacizmu som tam nenašiel, samozrejme som si ju len zbežne prešiel, čo sa týka kandidátky tú som videl a skoro ma vystrelo :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tomas147 napísal:to si sa musel dobre hrabať až na 5.december :D zbežne som si ten článok prešiel a nič hrozné som tam nenašiel, nevravím že som nejaký odborník na túto problematiku ale s čím konkrétne nesúhlasiš?
tak to mas problem, ked si tam nevidel recyklat karikatury Zida, ktoru pouzival Slovensky stat pocas ich deportacii z nasho uzemia. nosaty je aj na FB aj neskor v clanku
takze aj do temy o eurofondoch museli naockovat mytologicke zlo "zidobankara"

okrem toho viac krat na tom FB spominaju trestne oznamenie za propagaciu sionizmu, tym ze bola vystavena fotografia.
kedze oni verejne prezentuju nenavist voci skupine (Romovia - ti uplne otvorene a vsade, moslimom ci Zidom) mali by ticho suchat nohami, lebo v krajine kde funguje sudnictvo a policia by uz vsetci lepili sacky a sili podrazky

ale to je dnes asi trend. lebo aj ultralavica mava sovietskou vlajkou, ktorej pouzitie je zakazene zakonom, a potom sa rozni maturanti z okolia tej partaje ohanaju trestnymi oznameniami
tomas147
Star
Star

jackb napísal:
kedze oni verejne prezentuju nenavist voci skupine (Romovia - ti uplne otvorene a vsade, moslimom ci Zidom) mali by ticho suchat nohami, lebo v krajine kde funguje sudnictvo a policia by uz vsetci lepili sacky a sili podrazky
odvoláva sa nato že ide o boj len proti neprispôsobivým, nemá problém so slušným cigánom..
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

a neprispôsobiví 'bieli' nejestvujú, alebo ako? keď rozširuje hoaxy o neexistujúcich "dávkach pre cigáňov" - post2104314.html#p2104314

jackb napísal:lebo aj ultralavica mava sovietskou vlajkou, ktorej pouzitie je zakazene zakonom, a potom sa rozni maturanti z okolia tej partaje ohanaju trestnymi oznameniami
myslíš bakalára Perného? "To súvisí s tou postmodernou relativizáciou hodnôt" :lol:
ovšem ani ako odporca náckov i leninistov osobne nie som za to, aby erár trestal zrovna za ich symboliku.. post1849138.html#p1849138

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2016, 11:50)
ale títo idú vyplakávať, že veď oni nie sú fašisti.. s pozdravom váš obľúbený "ASociál" :lol:
12633615_1107273949305674_962640015356543367_o.jpg
12633615_1107273949305674_962640015356543367_o.jpg (105.75 KiB) 1620 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No jo, toto je tvrdé jadro slovenskej nazi scény. Tí sa tými koncetrákmi ani netaja.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zakazovat symboliku vedie ku pranoidnym stavom, ako na to samotni ultrapravicaci ukazovali roky dozadu. to nemeni na fakte, ze je to platny zakon a ked sa niekto citi ukrivdeny tym, ze na nom bol zakon poruseny pocitat sa, ze si poskodeny zakon cti. ale ani jedni ani druhi to zjavne nerobia a vedome ho prestupuju
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Exkluzívny rozhovor s rockovým spevákom Rastislavom Rogelom, kandidátom na poslanca do NR SR
jackb napísal:tak to mas problem, ked si tam nevidel recyklat karikatury Zida, ktoru pouzival Slovensky stat pocas ich deportacii z nasho uzemia.
Tou karikatúrou, ktorú "používal Slovenský štát počas deportácií" myslíš toto?
http://knowyourmeme.com/memes/happy-merchant
http://antisemitism.org.il/article/8522 ... c-meme-jew
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tomas147: https://kotlebaludovastrananaseslovensk ... n-mazurek/ "Dnes, kedy na Slovensku vládne smerácka mafia, ovládaná úzkou skupinou oligarchov napojených na nadnárodnú korporatokraciu v rukách sionistov, nemôžeme hovoriť o demokracii." - ešteže si kadí do úst a sám sa na tej demokracii chce podieľať kandidovaním v demokratických voľbách. Na FB som videl tých protižidovských bludov X, ale nechce sa mi tam denne lurkovať a odchytávať ich + robievať screenshoty, mám aj iné veci na práci. Okrem toho aj screenshot. A voliť budem SAS.

-AA-: Ale ale, čo hneď takto vulgárne a ofenzívne? Posielanie odkazov z YouTube niečo dokazuje? A odkazy na web pre mentálne retardovaných s názvom Slobodný Vysierač? Kto normálny to môže počúvať alebo to sledovať? Iba nekonečný idiot môže voliť stranu, v ktorej sa nachádza napríklad ten exot, ktorého screenshot z facebooku som práve uviedol.
Prílohy
magat
magat
tomas147
Star
Star

mierotvorca so srdcom na správnom mieste? asi mám obrovské diery vo svetových dejinách ale z čoho vychádzajú títo ľudia? :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To ti zachviľu objasnia odborníci na slovovzatí..AA alias aryan angel a kali. ;) Hitler vojnu nechcel, to všetko Poľsko a západ a ďalšie bludy.

__

Trocha mimo témy, ale:

ten pocit, keď zistíš, že máš rovnaké názory ako neonacista, ktorý by chcel rozpalovať pece.
7. Celou Európou aktuálne rezonuje problematika imigrantov. Nemáš zo súčasného vývoja obavy?

Imigrantská kríza je najvážnejšia výzva pre celoeurópsku budúcnosť a vôbec existenciu, pretože ak neurobíme okamžité opatrenia, podpíšeme sa na našom vlastnom bytí a nebytí s katastrofálnymi následkami. Vstúpime do histórie ako zaniknutá civilizácia pod náporom nenávistných a agresívnych barbarov z iných kontinentov.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

seth82 napísal:-AA-: Ale ale, čo hneď takto vulgárne a ofenzívne? Posielanie odkazov z YouTube niečo dokazuje? A odkazy na web pre mentálne retardovaných s názvom Slobodný Vysierač? Kto normálny to môže počúvať alebo to sledovať? Iba nekonečný idiot môže voliť stranu, v ktorej sa nachádza napríklad ten exot, ktorého screenshot z facebooku som práve uviedol.
Ty sa tu oháňaš debilmi, idiotmi a retardami, ako by si si potreboval niečo dokázať alebo uľaviť. Úplne zbytočne .. a YouTube odkazy nemali nič dokazovať, nesúviseli s týmito "posudkami".

A Magát nie je členom ĽSNS..
tomas147 napísal:mierotvorca so srdcom na správnom mieste? asi mám obrovské diery vo svetových dejinách ale z čoho vychádzajú títo ľudia? :D
V tomto prípade najskôr zo spomínaných prejavov a historických udalostí, ktorých sa dotýkajú.

http://www.protiprudu.org/adolf-hitler- ... -recenzia/
http://hitlerovyprojevy.cz/category/pro ... a-hitlera/
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

-AA- napísal:A Magát nie je členom ĽSNS..
to je nejaký argument? hlavne, že za nich teraz kandiduje, keď do predošlých volieb išiel a.f.a.i.k. za SĽS, Mišún detto
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

-AA-: A útočil som niekde priamo na teba? Nie. Ak sa cítiš členom jednej zo skupín, ktoré som spomínal, to je tvoj problém. Magát nie je členom? A kdeže som ja tvrdil, že je? Je na kandidátke toho obludária? Je. Nauč sa diskutovať a svojich slamených panákov si strkaj vieš kam. Nuž a teda - ja si nepotrebujem vôbec nič dokázať. Ja som na rozdiel od 99 percent členov na tej kandidátke aj vystrčil riť zo Slovenska a zažil + videl som kadečo, takže nepotrebujem drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne. K tomu Mazurekovi mi nenapíšeš nič, alebo ti to v danom momente nesedelo do agendy? Iba ľudský odpad dokáže voliť túto stranu a za tým si stojím, jej voliči nech sa z toho pokojne aj zoserú priamo pred počítačom.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

tomas147 napísal:mierotvorca so srdcom na správnom mieste? asi mám obrovské diery vo svetových dejinách ale z čoho vychádzajú títo ľudia? :D

V prislušnej teme som napisal prispevok post2204827.html#p2204827

Poľsko vyhlásilo nezávislosť v roku 1918 po kolapse Ruska a porážke Centrálnych mocností. Francúzsko podporovalo poľské nároky na ďalšie územia s cieľom posilniť vznikajúci štát. Wilson poznamenal: “Jediný skutočný záujem Francúzska v Poľsku je oslabenie Nemecka tým, že Poľsko dostane územia, na ktoré nemá právo."

Ruhnau, Rudiger, Die freie Stadt Danzig, s. 9

Francúzsky historik a politológ Jacques Bainville poznamenal: “Oslobodené národy Východu boli poverené úlohou slúžiť ako protiváha k nemeckému množstvu.”

Bainville, Jacques, Frankreichs Kriegsziel, s. 53

K tomu patria aj provokácie Poľska ako bolo napr vyhlásenie maršál Edward Rydz-Śmigły, že sa ich armáda zastaví až v Berline, utlačanie a vraždenie nemeckej menšiny a neochota pristupiť na žiadne mierove rokovania ohladom koridoru.

Ako Ch. Bewley dokumentoval, poľské nepriateľstvo a vojnové štvanie proti Tretej Ríši už v roku 1930, keď nikto v Nemecku ešte nevedel, že Hitler príde k moci a žiaden Nemec ani nepomyslel na nejakú vojnu s Poľskom, poľské noviny ” Die Liga der Grossmacht“ uverejnili nasledovné:
” Konflikt s Nemeckom je nevyhnutný. Musíme sa naň systematicky pripraviť. Náš ciel je nový Grünewald (bitva u Tanenbergu v roku 1414, ktorá zlomila moc Teutónov), avšak tentokrát Grünewald v predmestiach Berlína, ináč povedané, Nemecko musí byť porazené poľskými oddielmi v strede ich územia, za účelom zasiahnúť Nemecko priamo do srdca. Náš ideál je Poľsko so západnými hranicami na Odre a Nise. Prusko musí byť znovu dobyté pre Poľsko a v skutočnosti až po Spree.“

Čo vadilo západnym kapitalistickym mocnostiam bolo to, že sa Hitler vymanil z ich fanančneho otroctva, odmietajuc urvhnuť Nemecko do dlžôb medzinarodného kapitalu a to zavedením barteru. Nemecký narodny socializmus mohlo byť alternativou jak kapitalistickej demokracii tak aj tyranskemu komunizmu.
seth82 napísal:Iba ľudský odpad dokáže voliť túto stranu a za tým si stojím
Pre takých ako ty existuje take jednoduche ľudove označenie, ko*ot.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nauč sa písať, milý ultraSlovák. Je fascinujúce, že za takéto nasprostasté nacionalistické strany, ktoré neustále útočia na najnižšie pudy svojich menej inteligentných voličov, volia tí, ktorí sa akosi nedokážu ani len gramaticky správne vyjadrovať. Slováci ako repy, no vyjadrovanie vo vlastnom jazyku im robí obrovské problémy.

Iba nekonečný totálny ľudský odpad dokáže obhajovať Hitlera a jeho fanúšikov. A to platí aj pre fanúšikov kdejakých pseudointeligentov, ktorí si zo svojho vlastného fotela za počítačom myslia, že prekukli celosvetovú politiku a medzinárodné vzťahy a preto všade vidia sionistov, "korpokleptomegasuperkraciu" a podobné hlúposti. O "alternatívnej" histórii "skúmanej" z vlastného gauča bez vytiahnutia piet z vlastnej krajiny alebo starého kontinentu radšej ani písať nebudem. Vlastné životné neúspechy zvaľujú na imaginárnych nepriateľov, pretože na viac nemajú a na viac sa nezmôžu.

Ale aspoň viem, koho volíš, keďže si zareagoval tak, ako si zareagoval. Gratulujem ti.

//k-: "AA nepise, ze ty utocis na neho, len sa ohanas - trochu rozdiel, takze mal by si aj ty citat viac s porozumenim. nikto ti kotlebu nekaze volit, kludne vol a nadavaj na modrocervenych ako do teraz, tak aj do buducna... ludia, ktori volia kotlebu oznacujes za odpad ? no lenze toto ber ako dosledok toho, ze ludia jednoducho klasike nedoveruju a pristupuju k alternative (ktora v skutocnosti ani nemusi byt lepsia)" - Čítanie s porozumením, hej? Nuž teda, skús špecifikovať :) Samozrejme, že mi ho nik nekáže voliť a ani ho voliť nebudem. Nadávam na koho chcem, ďakujem veľmi pekne za odporúčanie. A tých, ktorí Kotlebu volia, budem nazývať ako len chcem, pretože toto je demokratický svet a ja môžem prezentovať svoj názor. Oni si o mne môžu myslieť, že som kkt, ako sa už precízne vyjadril hore uvedený diskutér. Akceptujem jeho názor a nič si z neho nerobím. Ak si niekto robí niečo z môjho, to je už jeho problém. A obhajovať voľbu nácka iba preto, lebo vraj ľudia nemajú "alternatívu" a to aj s možnosťou, že to nebude "alternatíva", ktorá by bola lepšia? No ďakujem pekne za takýto pokrok a postup, človek sa ani nemôže čudovať, že to na Slovensku vyzerá tak, ako to tam vyzerá. Nabudúce mi uber karmu a šetri si klávesnicu, možno vydrží o čosi dlhšie.
tomas147
Star
Star

seth82 napísal:-AA-: A útočil som niekde priamo na teba? Nie. Ak sa cítiš členom jednej zo skupín, ktoré som spomínal, to je tvoj problém. Magát nie je členom? A kdeže som ja tvrdil, že je? Je na kandidátke toho obludária? Je. Nauč sa diskutovať a svojich slamených panákov si strkaj vieš kam. Nuž a teda - ja si nepotrebujem vôbec nič dokázať. Ja som na rozdiel od 99 percent členov na tej kandidátke aj vystrčil riť zo Slovenska a zažil + videl som kadečo, takže nepotrebujem drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne. K tomu Mazurekovi mi nenapíšeš nič, alebo ti to v danom momente nesedelo do agendy? Iba ľudský odpad dokáže voliť túto stranu a za tým si stojím, jej voliči nech sa z toho pokojne aj zoserú priamo pred počítačom.
kde si všade bol a čo si také zažil, videl, vyštudoval že si si istý že všetko sú to len hlúposti?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Seth82 ušetri ma tychto taranin a povedz to radšej svojej materi a fotrovi, dobre si pamätám ako si pisal že oni volili Kotlebu, určite sú hrdí na svojho syna ktorý ich považuje za odpad.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

"Aj fabriky sú pracovné tábory len to volajú fabriky" - Magát

výnimočne súhlasím :mrgreen:
Napísať odpoveď