emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Zdá sa, že náckovia v Čechách úradovali. Čo si o tom myslíte?
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/muz-na ... 590604f2e/
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/muz-na ... 590604f2e/
Hughito
-nasilie je spolocensky aj pravne neprijatelne pripad by sa mal seriozne a nestranne vysetrit policiou
-nasilie je spolocensky aj pravne neprijatelne pripad by sa mal seriozne a nestranne vysetrit policiou
len pridavam predpokladam rovnaky/podobny clanok po cesky:gogo956 napísal:Medzi nemeckou policiou a statnymi zastupcami existovala dohoda aby sa male priestupky utecencov /kradeze v obchode a pod/ neriesili aby nevznikala negativna medializacia.
http://www.shz.de/regionales/kiel/krimi ... 80091.html
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... rantu.html
Čo z toho malo adresovať "odpor miestnych moslimov, ktorý prehlasujú, že im toto mesto patrí a preberajú krajinu" ?jackb napísal:1.) Britain first vo volbach pred rokom neziskala ani 0,1% hlasov. takze tazko povedat, ze niekoho reprezentuju
2.) ten kriz tiez nie je velmi reprezentativny, lebo "domorodi" Briti su vacsinovo ateisti alebo agnostici
3.) ak moslimova rodina prisla do Lutonu v 19. storoci, tak ho nemoze povazovat za svoje mesto? su pristvy, kde su moslimske komunity, ktore vzisli z namornikov obchodneho lodstva verbovanych v koloniach uz pred 500 rokmi. ti nie su Briti?
4.) ako nasledok kolonializmu a faktu, ze koloniali uradnici museli studovat v Britanii, aj ked boli povodne Africania, Indovia, Pakistanci a ini, je vnimanie Britov voci cudzincom uplne ine ako v strednej Europe
5.) ak by mala BF aj vacsiu podporu, tak po cerstvych imigrantoch inej farby pleti pojdu na rad aj Vychodoeuropania a Spanieli. lebo ti nevedia ani len jazyk co je pre integraciu najvacsi problem. okrem toho maju Poliaci aj svojich knazov. a to je s ohladom na historiu moze byt tiez bod konfliktu, lebo Kralovna je hlavou protestantskej cirkvy. takze ak chce BF varit z nabozenskych tradicii, tak bude aj proti papezencom.
nedopadne to dobre...
a ak sa budu snazit slnieckari argumentovat sposobom "I told you so...", tak im treba povedat, ze je to len ich chyba, lebo prave vdaka vitacom to dopadne zle
a ak sa budu snazit slnieckari argumentovat sposobom "I told you so...", tak im treba povedat, ze je to len ich chyba, lebo prave vdaka vitacom to dopadne zle
pokial obyvaju to iste uzemie skupiny ktore navzajom maju odlisne kulturne ci ine znaky, tak skor ci neskor z toho vzdy vznikne napatie. Clovek ma v genoch hlboko zapisane aby vzdy podvedome rozlisoval "kto k jeho kmenu este patri a kto uz nie". Rozumom dokazeme tieto pocity v znacnej miere potlacit ale v krizovych ci stresovych situaciach automaticky vyplavaju a prejavia sa.
Ale kedze niektori z nas ani vobec nerozmyslaju...gogo956 napísal:Rozumom dokazeme tieto pocity v znacnej miere potlacit ale v krizovych ci stresovych situaciach automaticky vyplavaju a prejavia sa.
Inteligencia je v populacii nemenne rozdelena podla gaussovej krivky
Náckovia na kebabe.
Podla coho si usudil,ze sa jedna o nackov?
hughito
to by ma tiez zaujimalo ... ??? vidis tam nejake hakove krize ci nieco ine... ??? ci nik okrem nackov nemoze utocit/branit sa ??? nechapem celkom tu tvoju xenofobnu logiku ...
to by ma tiez zaujimalo ... ??? vidis tam nejake hakove krize ci nieco ine... ??? ci nik okrem nackov nemoze utocit/branit sa ??? nechapem celkom tu tvoju xenofobnu logiku ...
Lebo viem čítať.
strapaty: vieš vôbec čo termíny xenofóbia a logika znamenajú, keď sa nimi oháňaš? Lebo mám silný pocit, že moc nie..
karmista: Karmuj tých obmedzencov vyššie, ktorí nevedia čítať.
strapaty: vieš vôbec čo termíny xenofóbia a logika znamenajú, keď sa nimi oháňaš? Lebo mám silný pocit, že moc nie..
karmista: Karmuj tých obmedzencov vyššie, ktorí nevedia čítať.
hughito
xenofobia neopodsatneny strach z neznameho ... logika ... od slova logos cize slovo, myslienka... cize myslienove pochody... ze by si sa neopodsatnene obaval zopar ludi v maskach ktory si chrania svoj zivotny priestor .. ??? je to sice sarkazmus ... ale v mnohom je totozna z slnieckarskou zaslepenostou s tym rozdielom ze som vymenil akterov...
xenofobia neopodsatneny strach z neznameho ... logika ... od slova logos cize slovo, myslienka... cize myslienove pochody... ze by si sa neopodsatnene obaval zopar ludi v maskach ktory si chrania svoj zivotny priestor .. ??? je to sice sarkazmus ... ale v mnohom je totozna z slnieckarskou zaslepenostou s tym rozdielom ze som vymenil akterov...
Neviem ako (a prečo) si ale túto pateóriu aplikoval na mňa, keď som tu poslal do istej miery vtipné video toho, ako traja náckovia dostali (presnejšie jeden z nich) po hube kebabom.strapaty napísal:hughito
-
tehla
„Čo z toho malo adresovať "odpor miestnych moslimov, ktorý prehlasujú, že im toto mesto patrí a preberajú krajinu" ?“
ehm, tiez mi to neni jasne ...
a ked sa niekto zacne ohanat tym, ze vela vie, lebo je v zahranici (vieme kto, vsak Seth) a ostatni sedia za pecou a kritizuju, tak napr. ja som zil v jednom z najviac postihnutych miest multikulturalizmom 5 rokov
ehm, tiez mi to neni jasne ...
reprezentuju, nereprezentuju, to vobec nebola pointa videajackb napísal:1.) Britain first vo volbach pred rokom neziskala ani 0,1% hlasov. takze tazko povedat, ze niekoho reprezentuju
Pozname, Kosovo neni Srbske a Luton nepatri aglicanom, bla bla, alah akbar. Ja napr. vobec nechapem, preco im mame zo svojich dani platit napr. internet a cigy - moslimskym utecencom, ci vojakom dzihadu preoblecenym za „rodinu“... Bezpecnost obyvatelstva ma byt pre kazdu nimi zvolenu vladu na prvom mieste. P.s – asi nikto tu nema nic proti nejakym predavacom kebabu, ktori tam ziju x rokov a nerobia ziadne problemy, ty ale dobre vies, ze tu sa jedna o uplne inu vec a rec neni o rodine, co tu zije od 19. storocia, ale o imigracnu vlnu, ktora je evidentne nezvladatelnajackb napísal:3.) ak moslimova rodina prisla do Lutonu v 19. storoci, tak ho nemoze povazovat za svoje mesto? su pristvy, kde su moslimske komunity, ktore vzisli z namornikov obchodneho lodstva verbovanych v koloniach uz pred 500 rokmi. ti nie su Briti?
Takze vlastne o to ti cely cas ide, kym tu propagujes multi-kulti idylu - aby teba nevyhostili z Anglicka? To absolutne nesuvisi s temou, prave tieto migracne vlny zo znepriatelenych kultur nahravaju do karat roznym pravicovym radikalom btw.jackb napísal:5.) ak by mala BF aj vacsiu podporu, tak po cerstvych imigrantoch inej farby pleti pojdu na rad aj Vychodoeuropania a Spanieli. lebo ti nevedia ani len jazyk co je pre integraciu najvacsi problem. okrem toho maju Poliaci aj svojich knazov. a to je s ohladom na historiu moze byt tiez bod konfliktu, lebo Kralovna je hlavou protestantskej cirkvy. takze ak chce BF varit z nabozenskych tradicii, tak bude aj proti papezencom.
a ked sa niekto zacne ohanat tym, ze vela vie, lebo je v zahranici (vieme kto, vsak Seth) a ostatni sedia za pecou a kritizuju, tak napr. ja som zil v jednom z najviac postihnutych miest multikulturalizmom 5 rokov
NEreprezentuje? "Moslimovia v Anglicku utocia na miestnych, ktori si beru spat svoju krajinu". A to je blbost. Lebo je to jedina ulica a na oboch stranach niekolko desiatok ludi. Co v krajine, kde zije 60 milionov ludi neznamena nic.
ako si prisiel ku prirovnaniu Kosova a Lutonu?
vies ale, ze to video nema ani z bla nic spolocne s prebiehajucou migracnou vlnou. lebo za polroka by si moslimovia asi tazko otvorili obchody (z ktorych vybiehali).
mne nie je jasne, co ma to video s tvojimi danami. to by asi malo viac srat mna, nie?
od kedy som sem prisiel, robim vsetko preto, aby ma nikto nemal dovod vyhostit. ci blbci z BF, alebo oficialna vlada. dakujem za opytanie.
a keby aj prislo na odboj voci vychodoeuropanom, stale by boli BF ti dobri, ktori len brania svoju krajinu?
ako si prisiel ku prirovnaniu Kosova a Lutonu?
vies ale, ze to video nema ani z bla nic spolocne s prebiehajucou migracnou vlnou. lebo za polroka by si moslimovia asi tazko otvorili obchody (z ktorych vybiehali).
mne nie je jasne, co ma to video s tvojimi danami. to by asi malo viac srat mna, nie?
od kedy som sem prisiel, robim vsetko preto, aby ma nikto nemal dovod vyhostit. ci blbci z BF, alebo oficialna vlada. dakujem za opytanie.
a keby aj prislo na odboj voci vychodoeuropanom, stale by boli BF ti dobri, ktori len brania svoju krajinu?
Akože v radoch tých moslimov z videa tam boli tiež riadni kreténi, ktorí trepali nezmysly, ale tak dalo sa to čakať po hentakej "akcii" - podľa mňa to hentá nacionalistická zberba presne aj čakala a úplne boli nahonení z toho, aké parádne video si spravili.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
v presile naháňať po meste ľudí za inú farbu ksichtu alebo náboženské symboly = ochrana životného priestoru podľa kresťana-katolíka. thx, viac asi netreba.strapaty napísal:ze by si sa neopodsatnene obaval zopar ludi v maskach ktory si chrania svoj zivotny priestor .. ???.