TeamViewer omedzenie na čas
TeamViewer omedzenie na čas
Ahojte. Prosím vás používam teamwiever a vyskitol sa mi problém že mi to začalo písať že vraj používam TW na komerčné účeli a po cca 5 min ma to odpojí pričom to nie je vobec pravda.
Predpokladám že to závisí od určitých parametrov a tie sa niekde ukladajú asi v registroch alebo niekde inde. Neviete mi poradiť ako to spraviť aby mi to stále nevypisovalo ?
Predpokladám že to závisí od určitých parametrov a tie sa niekde ukladajú asi v registroch alebo niekde inde. Neviete mi poradiť ako to spraviť aby mi to stále nevypisovalo ?
Re: Teamwiever omedzenie na čas
To ti neviem poradiť, ale mne viac vyhovuje Splashtop 
Re: Teamwiever omedzenie na čas
No ja to ptorebujem windows na windows.
Re: TeamViewer omedzenie na čas
Je to casovo obmedzene, aj ked presne obmedzenie nepoznam, takze okrem obmedzenia pouzivania asi nebude ina legalna moznost, iba iny program, prip. inu verziu TeamViewer, novsiu, alebo naopak starsiu, kde je mozno inak nastaveny limit.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Používam najnovšiu verziu a nemám problém.
Ja tiez pouzivam roky bez problemov, len raz som mal podobny problem.
Treba si dat pozor ked si osoba na druhej strane odskoci, spravis co treba a nechas to zapnute, neposielat privelke subory na pozadi, potom po hodinach zistis ze je to davno skopirovane, teda ked spravis co treba, tak vypnut, ak bude treba, tak sa pripojit nanovo.
Treba si dat pozor ked si osoba na druhej strane odskoci, spravis co treba a nechas to zapnute, neposielat privelke subory na pozadi, potom po hodinach zistis ze je to davno skopirovane, teda ked spravis co treba, tak vypnut, ak bude treba, tak sa pripojit nanovo.
Takto ono mi to vypise ze je predpoklad ze to pouzivam na komercne uceli a ze si mam kupit licenciu
http://postimg.org/image/nb7vkzvad/
http://postimg.org/image/nb7vkzvad/
Obrazky maju ist do prilohy. TV ma urcene pravidla, bud si ho zakup alebo prejdi na iny program.
Ja ho tiez pouzivam len sukromne, ale podobny problem som uz mal, vypinal sa po 5 min., nepamatam sa uz ako som to vyriesil, ale pamatam sa ze to bolo kvoli casu, maju urcity cas na den, mozno na tyzden a ak sa prekroci, tak sa to zacne, vtedy som nieco spravil a nechal to zapnute, cakal na osobu na druhej strane pri zapnutom programe a pod., preto som pisal tie odporucania, spravit co treba a vypnut, mozno nejaky cas pockat, nainstalovat novu verziu a kontrolovat si cas.
K tomu kde sa to zapisuje, neviem ci do registrov, ale kedze je to online program, kludne si zaznamy moze robit u seba, tam si moze zapisat IP adresu a pod., takze nejak to resetovat asi nepojde.
K tomu kde sa to zapisuje, neviem ci do registrov, ale kedze je to online program, kludne si zaznamy moze robit u seba, tam si moze zapisat IP adresu a pod., takze nejak to resetovat asi nepojde.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ukladá sa to priamo na ich serveroch, ak používaš TV na spravovanie viacero PC a pravidelne tak ti tá tabuľka vyskočí.
Ked uz je tu spomenuta alternativa Splashtop tak ako je to u neho s vyuzitim CPU? Alebo u ineho.
TV bere dost prostriedkov z CPU a na servery s celeronom s tym mam obcas problem.
TV bere dost prostriedkov z CPU a na servery s celeronom s tym mam obcas problem.
pomahal som kamaratov nekukal som ziadnu telku alebo neviem čo.
Viete mi niekto poradiť niečo podobné ?
Viete mi niekto poradiť niečo podobné ?
LogMeIn trebars.
Ak skutocne pomahas len kamaratom, ten limit by si nemal prekrocit, ak ho prekrocis, je to uz na zamyslenie, ci ta kamarati nezneuzivaju, celkom vazne, mozno si to neuvedomujes...
Tak keď môžem tak pomôžem no
LogMeIn je super alternativa