Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no jo, bolo to firemne a po skonceni leasu hodila firma vsetkych 10 aut do AAA-cka. nie je to uplne vyhra, ale pri vybere ocekoval aspon 50 koncernov cez VIN v autorizaku (robi tam jeho brat) a iba jedno nebolo stocene, ale zas sa ukazalo, ze bolo burane pri obhliadke. ono to stocenie by nebol ani tak problem, len serioznost predajcu rapidne klesa a ked klame o tom, kolko ma km, bude klamat aj o stave auta
Milan-66
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Milan-66 »

Zdravim Vas:) chcel by som kupit "novsie" auto. Auto si vyberam jednoducho podla toho ci sa mi paci alebo nie, nehladim na triedu,rozmery ani spotrebu. V hladaciku mi zostali 2 auta: Cklass w204 a 5er e60. Chcem jednoznacne benzin a manual. Na vybavu si neako nepotrpim, potesi ma stresne okno:) Ku ktoremu autu by ste sa priklonili??? w204 (200kompressor az c300) alebo e60 (520i az 530i)??? Rozpocet 11 tisic. Teraz jazdim na e46 325i 2004. Vdaka
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Osobne sa mi viac paci co do dizajnu e60, C by som rozmyslal ci by nebolo male, ked uz sedan, tak nech sa tam da pohodlne 4 dospeli na dlhe cesty.
Milan-66
Amateur
Amateur

Zdravim ta, no vacsinou chodime dvaja. To Ccko je male zvnutra?? E46 neni velke ale nikto sa nestazoval zatial vzadu :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

C-Class veľkosťou zodpovedá 3er od BMW, takže rozmýšľaš nad 2 autami z iných tried - E60 vs. W204. 5er zodpovedá E-Class.

V tvojom prípade by som išiel jednoznačne do e60 530i, ale týchto áut konkrétne s touto motorizáciou veľa nie je, takže môže chvíľu trvať, kým nájdeš kúsok vhodný na kúpu.
Milan-66
Amateur
Amateur

Ja viem, len proste Eclass sa mi nepaci :) ponuka je slaba to je jasne... sondujem a cakam:)
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

Ahojte,

prosim vas chalani, kde este okrem Autobazar.eu, bazar.sk, sportovnivozy.cz, bazar.cz, sauto.cz, mobile.de by som mohol den co den stalkovať a rozhodiť siete po A4, 2.0TFSI, 2013+, S-line, Manual alebo S-tronic, quattro. Alebo som v tomto vycte portalov obsiahol všetky?

Normalne zohnat v toto auto v tejto konfigurácii to je na strelu do hlavy. Hlavne ak clovek fakt ze nechce decht alebo najslabsi dychavicny 88kw benzin. Hladam primarne sedan, nie ze by avant nebol smrncovny ale nepotrebujem to. Ak sa uz nieco najde, tak to ma - bud latkove bezove sedacky, otrasne ale fakt ze otrasne halogeny, popripade sedy interier akoby to bol korejec z 90. rokov, alebo co je fakt ze vrazda - multitronic. :(
Milan-66
Amateur
Amateur

ked ti nevadi ficodan tak pozeraj autoscout24.cz. mna tie palky odradzaju.....
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

skus este https://www.facebook.com/groups/audibazarSK/ zvacsa su tam auta zo stranok vymenovanych, ale niekedy su tam exkluzivitky len pre klubakov
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

dik chlapi uz si robim zalozky :) najmä ten audibazarSK sa bude pravdepodobne hodit. Vyzera to schopne. Uz len ju lapnut.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

http://www.ooyyo.com/

vpravo hore si klikni stat a mozes hladat :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

niekto na krasny cierny x-trail 2007, dovoz IT, 2,2l nafta 100kw, 167kkm, kluce, zanovne pneu? :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ak by niekto chcel tak posuniem svoju astru h combi 88kw
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Uf, tak to je celkom rýchly predaj, guess.whoo.

S čím si nebol spokojný?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Je pravda že tu o pomoc nepíšem prvý krát. No stále som nenašiel čo hľadám, ale už aspoň približne viem kritéria podľa ktorých by som si chcel vybrať auto. Chcel som svoje terajšie auto vymeniť čím skôr, no od leta sa mi rysuje zaujímavá práca. Takže asi trocha počkám a niekedy okolo augusta by som už vedel ísť po nejaké auto. Rozmýšľal som dlho nad Alfou 159, v podstate stále nad ňou rozmýšľam. No viem, že mi netreba "zbytočne" také veľké auto. A preto som sa začal pozerať napríklad po Brere či Mite s tým najvýkonnejším 155k motorom tuším. Keďže sa viac ako dvaja v aute nevozíme, tak mi nerobí problém ani Mazda MX-5, po ktorej teraz neskutočne pokukujem a viem si predstaviť u seba v garáži. Pripadne Z4, alebo nejaký Focus bez strechy, pripadne Focus ST. Zaujal ma na prvý pohľad aj Hyundai Cupe. Ale neviem či pri takýchto kabrioletov a cupe by som nemal problém s mojou výškou ktorá je cca. 192cm. Nehľadám žiadnu limuzínu ani veľké kombi. Stačí mi aj auto ktoré ma 2 miesta na sedenie. Netreba mi žiadne vyhrievané sedadlá, či inú modernú elektroniku v aute. Samozrejme nejaká klíma, elektrické okná či audio by mohli byť. Chcem mať radosť keď budem s autom jazdiť. Niečo na čo sa budem každý deň tešiť :) A to všetko by sa malo zmestiť do cca 8000€. Dá sa dačo také nájsť?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

guess: rocnik a km?
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

guess.whoo - bližšie info? Alebo link na inzerát.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

lukas: Co sa tyka vysky: predpokladam ze vo vacsine nebudes mat problem. Mozno budem mat cestu najblizsie cez Bardejov, tak mozes skusit moje, ale je to trochu vyssia trieda.

Co sa tyka ostatnych moznosti - MX5 je klasika, pre mna nebola volba kvoli 2 sedadlam, vacsinou chodim sam, pripadne 2ja, ale prilis casto sa vyskytne nutnost ist v trojici nez by som to mohol riesit branim ineho auta z domu. Z4 nedas IMHO v tej cene. Focus CC bude problematicky. vacsina ma bud diesel (ehm...) alebo 1.6ku (na take tazke auto ani bohovi), ak by sa ti podarilo narazit na dvojliter, stalo by to za vyskusanie.
2 rady do zivota bez strechy:
- kupuj svetly interier. Koza alebo aspon polokoza, textil v novom kabriu vyzera dost supacky (este tak v tej MX5 ako tak)
- kup si ciapku.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Kľudne sa ozvi, keď nebudem v robote, môžeme sa stretnúť. Ak sa nemýlim, tak máš Volvo c70, alebo niečo takéto. :D

Samozrejme aj ja sem tam veziem viac ako dvoch ľudí. Ale premýšľam, že nikdy to neni nič také dôležité aby ten onen človek nemohol ísť inak. Pri najhoršom sa dá vždy zohnať iné auto. Takže práve preto rozmýšľam nad MX-5 a postupom času sa mi začína páčiť (hlavne ta najnovšia je bomba, alebo jej sesternica 124 spider. Ale to sme mimo témy). Samozrejme tu narážam na cenový strop a dostupnosť na SK. Keďže za tú cenu tu toho veľa nie je. A tú dvojlitrovú verziú v mojom strope z SK tuším ani nekúpim. Potom je tu nejaký Eos, 307 CC alebo spomínaný Focus CC.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Arkaz: Myslim si, ze oficialne je auto stale registrovane v Cesku, mas ich platne doklady vratane PZP. Nejak v tom nevidim problem.
Napísať odpoveď